• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepinize selamlar kızlar.biz geldikopuyorumnanaktan.

yarın doktor kontrolümüz var bizim.üçlü testimiz yapılacak allah nasip ederse.inşaallah sonuçlar iyi çıkar.bu arada hareket hisseden annelerden biride benim.çok harika bir duygu:emir_bebek::nazar:.allah herkese nasip etsin.

Canım yok ya ona inanmıyorum ben.Benimkide kız ama ben 14 haftadan sonra hep hissettim dönmelerini,tekmelerini.Önce seğirme gibiydi ama artık bu haftalarda dahada güçlü dışardan elini koyduğunda bile hissedilen tekmeler yiyorum.Başta acaba benim karnımmı ince diye bile düşündüm bende 20.haftalarda bekliyordum ama benim kızın 2,5 aylıkken ultrasonda gördüğüm hareketliliğini 3,5 aylıkkende karnımda hissetmeye başladım çok şükür.Öyle olsun diyede beklemedim güm diye vurdu ve sonrasında da o güçlü tekmeler devam etti çok şükür.Rabbim kısa zamanda sizede nasip eder inş. yakındır hissetmeniz birden güm diye vuracak hoplayacaksınız sonra :)
inanki bumların ücte birini hissetmiorum..halbuki doktor kızın cok hareketli dedi ama yok yok yok:((sadece cok gazım oluyo arada karnımda guruldama oluyo oda gazdan eminimm..ya günlük bile tutuyorum ona..hareketini ilk hissettigim anı bekliorum..seninki masallah simdiden oynatacak senikaydirigubbakcemile3

kızlar, ayrıntılı ultrason aralığına girenleriniz vardır ( 18 ile 22 hafta içinde) yaptırdınız mı? yaptırmayı düşünüyor musunuz? ben doktorumla konusmadım ama genelde yapılması gereken tum tetkikleri yapıyor acaba baska bir uzman görüşünü mü alsam diyede düşünmüyor değilim.

bursada bilson diye bir merkezle görüştüm . 300 tl dedi; bana fiyat cok yuksek geldi. onerebileceğiniz başka merkezler var mı? fiyatlar hakkında bilginiz var mı?

yalçın kimyayı cok oneriyorlar ? ama yalnızca ayrıntılı için gitmek olur mu?

Bizdende 97 lira istediler henüz bir kaç hafta daha var ayrıntılıya bakalım ....

canım güle güle kullansın bebeğin hediyelerini.nasıl üye oldun peki.ana sayfayı açtım ben.molfix club formu var.onumu dolduruyoersun ama orda bebeğin bilgilerinide istiyorlar.nasıl doldurdun mesela doğum tarihine tahmini tarihimi yazdın.

İLERİDE OLACAK DOĞUM TARİHİNİ YAZ CANIMMM:ecrin_bebek:

hayırlsı olsun da tatlım hiç mühim değil ama var ya Çınar ismine alıştım bakalım kız haberi alırsam nolucak
hadi ben kaçtımopuyorumnanaktan

Kız olursada başka bir isim düşünürsünüz artık.Çok güzel kız isimleride var.Çınarda güzel isimmiş erkek için.

hepinize selamlar kızlar.biz geldikopuyorumnanaktan.

yarın doktor kontrolümüz var bizim.üçlü testimiz yapılacak allah nasip ederse.inşaallah sonuçlar iyi çıkar.bu arada hareket hisseden annelerden biride benim.çok harika bir duygu:emir_bebek::nazar:.allah herkese nasip etsin.

Çok sevindim canım.En çok ne zaman vuruyor seninki tekmeleri?

Kizlar size bi fikir danismak istiyorum...

Ben Almanyada yasiyorum ve burdaki yasalara göre doguma 6 hafta kala isden
ayrilmak zorundasiniz....sonrada iste istege göre ya 2 sene yada 3 senelik dogum iznine
cikabiliyorsunuz...

Tahmini Dogum 10 Mart oldugu icin Buna göre benim isi birakma Tarihim 29 ocak oluyor...
Eger 10 gün izin hakkimida kullanirsam 15 ocakda cikabiliyorum isden...

Ama su var simdi...benim su anda sürekli erken ciktigim icin felan eksi 30 saatim var...
Bu eksi 30 saati ya maasimdan kesecekler yada ben izinimin 5 gününü kullanmayacagim...
Siz olsaniz nasil yapardiniz?

1. Soru: Maasinizdanmi kessinler bu 30 saati yada o 5 gün izini kullanmam calisirimmi dersiniz?
2. Soru: Birde siz olsaniz bu izin hakkinizi bu sene yani 2009 icindemi kullanirdiniz yoksa bekleyip ocakda
kullanip erken isden ayrilmayimi tercih ederdiniz?

Su anda durumum iyi yani saglik yönünden, o zamana kadar ne degisiklikler olacagini bilemedigim icin
karar veremiyorum aceba izin kullanmaya ileri zamanda dahami cok ihtiyacim olur diye...

Biraz uzun oldu ama Bana kendi düsüncelerinizle yardimci olursaniz cok sevinirim...

canım ben senin yerinde olsam ve de para sıkıntım da yoksa maastan kestiririm. ama demişsinki sadece 5 gun 400-450 euro yapıyor o zaman az izin kullan tabikide. nasılsa 3 yıl evdeymissin oh pasalar gibi valla. masallah.

Son düzenleme:
kızlar slm bende 17 haftalık gebeyimm cinsiyeti erkek miş
dün işden eve gittimki bana bir paket gelmiş molfix anneler kulübüne üye olmuştum bir ara unutmuşum
bir sürü hediye göndermişlerrr bebek bezi bile vardı içinde ve önemli bilgilerin olduğu kitapcık kremler bitki çayı mendiller vbb..

bence sizde şansınızı deneyiin.ben görünce çok mutlu oldummm :))

Senin bu yazıyı okudum ve resmen 'hiiy'diyerek güçlü bir tekme yiyerek oturduğum yerde sıçradım.Pes doğrusu kumandaya gerek duymadan bütün hıncıyla vurdu benim kız :)

:) çok sevindim canım.. İnşallah hepimiz zamanla hissedeceğiz hareketlerini Dr. 20 haftaya kadar hissetmemek normal diyor.. Sağlıcakla...

inanki bumların ücte birini hissetmiorum..halbuki doktor kızın cok hareketli dedi ama yok yok yok:((sadece cok gazım oluyo arada karnımda guruldama oluyo oda gazdan eminimm..ya günlük bile tutuyorum ona..hareketini ilk hissettigim anı bekliorum..seninki masallah simdiden oynatacak senikaydirigubbakcemile3

Seninkide yakındır canım.Ben ilk hareketlenmeyi yolda yürürken hissetmiştim.Ne olduğunu anlamadım korktum eşimde korktu komik bir durumdu aslında.Bir gün tv izlerken ayaklarımı oturarak oturduğum sırada ise ilk seğirmeye benzer bir pıt gelmişti.İlk başlarda hiç kabullenmedim o olduğunu ama sonra bu pıtlar sıklaşıp daha şiddetli olup dışardanda elimle hissetmeye başlayınca yok böyle gaz olamaz deyip onu kabullendim... Belki sende minik pıtlar hissediyorsundur da fark etmiyorsundur gün içerisinde.

kızlar slm bende 17 haftalık gebeyimm cinsiyeti erkek miş
dün işden eve gittimki bana bir paket gelmiş molfix anneler kulübüne üye olmuştum bir ara unutmuşum
bir sürü hediye göndermişlerrr bebek bezi bile vardı içinde ve önemli bilgilerin olduğu kitapcık kremler bitki çayı mendiller vbb..

bence sizde şansınızı deneyiin.ben görünce çok mutlu oldummm :))

Üye oldum bakalım şans bizede hediye gelecekmi ?

genelde oturur pozisyonda oluyor canımcım.ve gün boyunca beklemediğim anlarda oluyor.bugün erken başladı kahvaltıda ve biraz önce size yazarken kıpır kıpırdı:emir_bebek:delikafadulden:nazar:.

Evet çok şükür en güzelide o zaten burda yazışırken tekmelerle hoplamak.Rabbim kısa zamanda hissetmeyen tüm annelere yaşatsın bu güzelliği kızlar.Sizde bizimle yazışırken böyle bol bol hoplarsınız inş. kaydirigubbakcemile3

günaydın güzel anneler:CüvCüv: herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım o yüzden doktora giden gidecek olan sonuç bekleyen bütün arkadaşlar güzel haberler alırlar inşallah...
herkesin günü güzel geçsin bebişlerimiz iyi olsuna.s.

:) çok sevindim canım.. İnşallah hepimiz zamanla hissedeceğiz hareketlerini Dr. 20 haftaya kadar hissetmemek normal diyor.. Sağlıcakla...

İnş. canım sizde hissedersiniz bir kaç güne kadar.Bu arada bu kumanda olayında aklıma takıldı.Kumandada manyetik alan yokmu?Yani karnımıza koyunca bebeği etkilemez değilmi?

günaydın güzel anneler:CüvCüv: herkes iyidir inşallah geçmişi okuyamadım o yüzden doktora giden gidecek olan sonuç bekleyen bütün arkadaşlar güzel haberler alırlar inşallah...
herkesin günü güzel geçsin bebişlerimiz iyi olsuna.s.

Amin canım sende hoşgeldin :)

Back
X