benimde gece dişim ağrıdı pek uyuyamadım...bebiş doğduğunda gece uykularımız pek olmayacak o zaman işin zor canım migrenin için ilaçta kullanamazsın epey zorlanacaksın allah yardım eder inşallah:teselli:
valla napıcam bende bilmiyorum,emzirme bitene kadar ilaç alamayacağım,uykusuz kalıncada çok ağrım oluyor,,ama Allah gücünü erir herhalde...
günaydın arkadaşlar benimde kafam karıştı yaa bende 3 testi yaptırmadım çünkü doktor gerek yok dedi şidmi kafam karıştı yaptrısam mı yaptrımasamn mı????
bence dr gerek yok dediyse hiç kafanı bulandırma benimkide gerek yok deyip yapmadı..ama başka küçük bir test yaptı,,apf di galiba testin adı..bebeğin omuriliklerine bakıyorlar...yakındada ayrıntılı ltrasona gireceğim zaten....
hımmm ellerine sağlık harika olmuş kapı süslerin canım.bende yapıcam becerebilirsem inşallah.cibinliğini bitirince onuda görmek isterim.herşeyleri masraf bu bebiklerin en azından böle biraz tasarruf edebiliriz:içelim:
canım sağol,beşiği alayım o zaman yapacağım cibinliğide,beşikle beraber hazırlayıp eklerim....cibinlik demiri almam lazım....böyle çok daha ucuza geliyor,,,hem kendi yaptığın için istediğin gibi farklı şeyler ortaya çıkarabiliyor insan...