Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selinus'cum dene buzu acaip ii gelio sonrada yüzünü soğuk su ile yıka özellkle şakaklarını...ben uyumaya fırsatım olsa yatıp uyuyunca geçio ama işyerinde mümkün değilkiiii:gitme:
Evet kesinlikle kimisi çocuk ister bulamaz kimisi çöpe atar...
Ya yüce mevlamın vardır bir bildiği hikmetinden sual olmaz ama bunlar gibi canilere niye çocuk verirde diğerleri çocuk özlemi ile yanar tutuşurrrr???
günaydınlar arkadaşlar,.güzel bir gün diliyorum.hijyenim canımcım bende senin gibiyim,.hem çoğu annişde senin gibi doktora gitmeden önce heyecanlanır,.doktora gitmeden önceki akşam heyecandan uyku girmiyo gözüme.,dön sağa dön sola,.delikafadulden delikafaduldenhijyenim sanırım cinsiyeti bugün belli olacaktı,.senin kızın olacak hemencik tahminimide yapayım..:hulya:
bulantılardan konu açılmış,nerdeyse beşinci aya girecem,hala midem çok kötü,ama tabiki eskisi gibi değil,.arada sırada yine istifra ediyorum..mafoldumben mafoldumbenartık alıştım,.yapacak bişey yok:sm_confused:
selinius bebiklerinin adını listeye ekledim,.şimcik liste geliyo,.taratarannnnnnnnnnnnnnnnnnnnşutarafagitti şutarafagittişutarafagitti
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
Ya benim çalıştığım firma %99 yurtdışı ortaklı ve patronlarım sürekli yurtdışına geliyo oradanda sürekli buraya gelen yabancı ortaklar var..Ben sürekli onlarla muhatab olmak zorundayımm :sinifsinif:
Bir şekilde buraya getirmelerinden çok korkuyorum...Allah bizi ve bebeklerimizi korusunmafoldumben
selinus'cum dene buzu acaip ii gelio sonrada yüzünü soğuk su ile yıka özellkle şakaklarını...ben uyumaya fırsatım olsa yatıp uyuyunca geçio ama işyerinde mümkün değilkiiii:gitme:
Evet kesinlikle kimisi çocuk ister bulamaz kimisi çöpe atar...
Ya yüce mevlamın vardır bir bildiği hikmetinden sual olmaz ama bunlar gibi canilere niye çocuk verirde diğerleri çocuk özlemi ile yanar tutuşurrrr???
Arkadaşlar dikkat ettinizmi Ülker bu siteye ülker petiborlu tarifler diye bir reklam vermiş..Normalde benim canım tatlı pek çekmez, ama burada öyle güzel görüntüleri koymuşlar ki canımın çekmemesi elde değil..bende avucumu yaşıyorum...Ya sürekli sayfanın başında..pek hoş bir reklam olmamış..
CANIM BENDE ARA ARA OLUYOR VE BU SABAH RESMEN KENDİMİ TUTUYORUM KUSMAYAYIM DİYE . ANNEM BEN SABAH KUSTUM AKŞAM SENİ DOĞURDUM ARA ARA ÖZELLİKLEDE HAFİFDE OLSA ÜŞÜTTÜĞÜM ZAMANALRDA ÇOK OLURDU DİYOR BENDE DE AYNI DURUM SÖZ KONUSU HAFTADA BİR MUTLAKA BİR GÜNÜ KUSARAK GEÇİRİYORUM :gitme:
canım benim 14. haftadan sonra çok azalmıştı
bebeğin cinsiyetini öğrendik (rahatsız mı ettik ne beyfendiyi ) tekrar başadı :gitme:
çok fena kusuyorum bende (
bulantılardan konu açılmış,nerdeyse beşinci aya girecem,hala midem çok kötü,ama tabiki eskisi gibi değil,.arada sırada yine istifra ediyorum..mafoldumben mafoldumbenartık alıştım,.yapacak bişey yok:sm_confused:
Ya benim çalıştığım firma %99 yurtdışı ortaklı ve patronlarım sürekli yurtdışına geliyo oradanda sürekli buraya gelen yabancı ortaklar var..Ben sürekli onlarla muhatab olmak zorundayımm :sinifsinif:
Bir şekilde buraya getirmelerinden çok korkuyorum...Allah bizi ve bebeklerimizi korusunmafoldumben
Arkadaşlar dikkat ettinizmi Ülker bu siteye ülker petiborlu tarifler diye bir reklam vermiş..Normalde benim canım tatlı pek çekmez, ama burada öyle güzel görüntüleri koymuşlar ki canımın çekmemesi elde değil..bende avucumu yaşıyorum...Ya sürekli sayfanın başında..pek hoş bir reklam olmamış..
ya kızlar biz dr sorduk sakıncası yok dedi yaklaşık bir ay önce.ben şimdi 19.haftadayım allaha şükür.nerdeyse dört aydır kaçıyorum adamdan.dün kaçamadım artık gerçi ilk zamanlar tiksinmede gelmişti.biizm kız malum hiç tekme atmadı ancak seğirme oluyor.dün gündüzde hiç seğirme olmamıştı akşamda.onun dılında aksi birşey yok allah esirgesin şimdi soruyorum size.cinsellik yararlıymış ama genede korkuyorum varmı benim durumumda olanalr.
bende ilk üç ay çok sopuklukk vardı şimdi geçti ama korku var.zaten kocayada laf dinletemedim.bide dr izin verince.vereliniortakoff ya kızım bir hareketlense rahatlıycam.