• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

işin ilgınç yanı ben de kan pıhtılaşması yok ..butun tahlıller tekrar tekrar yapıldı ama bır sey bulunamadı .. 12 haftalık ve 20 haftalık bebeklerımın kalbı durdu .. bu yuzden onlem amaçlı yapılıyor .. sadec e hıpotıroıd ( haşimato denen bır turu ) var .. her gun duzenlı ılac ıcıyorum .. inşallah bu sefer boyle bır seyle karsılaşmam . gercekten cok acı .. hıç bır saglık problemı olmayan bebekler .. maalesef kaybettım onları .. inşallah bu sefer her sey yolunda gıder saglıcakla kucagımıza alırız bebeklerımızı...

ALLAH bidaha o acıları yaşatmasın canım.benimde iki düşüğüm oldu,çok iyi anlıyorum senimafoldumben:sinifsinif:

inşallah canım her sey hayırlısıyla gelişsın .. sen zaten kalp atımlarını gormustun . inşallah bu sefer daha buyumus kocaman olarak gorursun bebegını
ben gecen hamılelıkleırımde 7 haftalıkken gıttıgımde cok komık gorunuyordu .. ben oksuruyordum taklalar atıyordu .. karnımı oynatıyordum o da oynuyordu .. dunayanın en guzel goruntusu . cok da şaşıtıcı inşallah bu guzel goruntulerı allah hepımıze nasıp edrer .. butun kalbımle dılıyorum ..

ayy canım inşallahhhhh allayım yüce rabbim nasıl bir mucize bu düşündükce ağlayasım geliyor. allahım bu mubarek günler hatrına isteyen herkese nasip etsin inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

kızlar,
doymuyorum bugün.
bu kuzu sürekli bişeyler yemek istiyor kaydirigubbakcemile3
durmadan midem kazınıyor.
yemek saatine az kaldı ama yemek de yetmeyecek sanırım...

ayyy sormayın ben zaten 83 kiloyum gerçi 1 gram bile almadım daha:)))) çok dikkat etmeyi düşünüyorum

ayyy sormayın ben zaten 83 kiloyum gerçi 1 gram bile almadım daha:)))) çok dikkat etmeyi düşünüyorum

boyun kaç canım yaa benim boy 1,65 kilo 59 bende daha almadım inşş almam ama dün akşam doktorun tartısında 61,9 çıktımm çok ilginç belki 2 lt su içmemim ve yemek yiyerek gittim die olabilirmi acaba evde kendi tartımda 59 um.

Selam kızlar. Hayırlı cumalar herkese. Rabbim Sağlıklı şekilde rahat bir gebelik dönemi geçirmemizi ve hayırlısıyla sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Yazılanları okudum da şimdi benim de aklıma bir soru geldi. Yatış pozisyonunuz nasıl oluyor. Merak ediyorum. Ben tüp bebek olduğu için transferden sonra kasılma falan olmasın diye yan yatarken bacağımın arasına yastık koymaya başlamıştım. Hala devam ediyorum.Ya da sırt üstü. Dr a falan da sormadım hiç. Siz nasıl yatıyorsunuz??:uhm:

boyun kaç canım yaa benim boy 1,65 kilo 59 bende daha almadım inşş almam ama dün akşam doktorun tartısında 61,9 çıktımm çok ilginç belki 2 lt su içmemim ve yemek yiyerek gittim die olabilirmi acaba evde kendi tartımda 59 um.
canım beimde boy 1,65 malese ben tombişim çok:((((((

Selam kızlar. Hayırlı cumalar herkese. Rabbim Sağlıklı şekilde rahat bir gebelik dönemi geçirmemizi ve hayırlısıyla sağ sağlim yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Yazılanları okudum da şimdi benim de aklıma bir soru geldi. Yatış pozisyonunuz nasıl oluyor. Merak ediyorum. Ben tüp bebek olduğu için transferden sonra kasılma falan olmasın diye yan yatarken bacağımın arasına yastık koymaya başlamıştım. Hala devam ediyorum.Ya da sırt üstü. Dr a falan da sormadım hiç. Siz nasıl yatıyorsunuz??:uhm:
güzelim sanada hayırlı cumalar alla canım bende hep yüzüstü yattığım için eşimle bi proje geliştirdik yastığa sarılarak yatıyorum ozaman yüzüstü yatmış olmuyorum bende:)))) tabi genelde uyandığımda yastık yerde oluyo ama olsun alışcaz:))))

Ben evlendiğimde 58 kg idim. Boyum da 1,72 ama 2 sene içersinde tedaviler, hormonlar falan derken şimdi 72 kg ım. Önce şiştim diye çok kafaya takıyordum ama şimdi çok şükür Rabbime hamile kaldığım için kiloyu da umursamıyorum. Hayırlısıyla sağ sağlim bebişler doğsun da sonra koşuşturma ve diyetisyen-spor derken veririm diye düşünüyorum.
Ya kızlar bana dr protein ağırlıklı beslen demişti. Ama ben daha önce çok sevdiğim et,balık,yoğurt,yumurta şimdi hepsinden tiksiniyorum ne yapcam bilmiyorum. Dr zorla yiycen diyo ama adını duyunca bile bulantılar had safhada.

ben de 80 kilo çıktım ki evde 76'ydım. Bir haftadır da sürekli yatıyorum kilo almaya başladım. Çok kötü bir durum. Dİyetteyken sürprizle karşılaştım.

Sigara içemediğim için sürekli bir şeyler atıştırıyorum. Doktorum dikkat et dedi. :oklava:

ama benim memelerim kesin 20 kilo geliyodur zaten hamileyken de 40 kilo olurlar artık :roflol::roflol::roflol:

ama benim memelerim kesin 20 kilo geliyodur zaten hamileyken de 40 kilo olurlar artık :roflol::roflol::roflol:

iyi ya işte ne kadar büyük meme, o kadar çok sützemuszemusdermişimdelikafaduldensırnaşık şeyBenim de çok ağrı vardı ama kanamalardan sonra azcık rahatladı. İndiler sanki biraz.

arkadaşalr napalımm artık katlancazz :))ben bişeyi merak ediorum herkes hangi doktora gidio kaç lira verio özel mi ssk mı özel muayenehanemii en iisi konuşalımmı hep beraber?

CANIM benim doktorumun özeli yok çünkü adamın burda özel doğum hastanesi var ssklı olduğum için muayene 12,5 tl veriyorum 10 gün içinde gidersem onuda vermiyorum ama çok güzel ilgileniyolar her gidişimde ultrasona giriyorum sıra beklemiyoruz randevülu gidiyorum. çok memnunum doğumda sanırım 750 tl

siriuscum benimki tüp bebek Tedavi zaten tuzlu oluyor. Hamile kaldıktan sonra 2 kez kontrole gittim ama nasıl olduysa para almadılar. Özel hastaneye gidiyorum. Ama belki bundan sonra alırlar orasını bilmiyorum. Çünkü ufacık tahlillere bile ödeme alıyolar hemen. Doğum ücretini de sormadım, bir bilgim yok

arkadaşlar heralde en paracı benim doktorum benim dr muayne ücreti 150 milyon alıyo ama özel gidiyorum ama bende şimdi bakalım 15 gün sonra ne olacak ona göre kendime özel bir hastaneye bakan doktor araştırıcam...

herkesinki farklıı insan nası davrancagını bilemioo annemi düşünüorum ssk da doğum yapmışş yada eski insanları tarlada yada ebeyle doğuranlar varmışş biz çok evhamlıyız galiba:):ecrin_bebek:

Back
X