Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaslar
biliyosunuz ben daha kalp atislarini görememistim,dün son kez bakildi yoktu.kürtaj olmam gerektigini söylediler,bugün hastaneye gittim kürtaj icin son kez bir daha baktilar ve inanilmaz birsey oldu kalp atislarini gördük.su an cok mutluyum inanilmaz.Dün üzüntüden aglarken bugün sevincten agliyorum.allahtan ümit kesilmezmis.
Doğrudur herhalde arkadaşım bana da doktor verdi hamileliği öğrendikten sonra Folic Asit 3 tane alıyorum ama seninki bir tane alınmalıymış sanırım. Doktor bana hiçbir zararı yok, vitamin, eğer bir öğünde almayı unutursan diğer öğünde 2 tane bile alabilirsin dedi.
Folibol kullanan biri yazsa daha yararlı olur sanırım.
canım ben henüz hamile değilim bu ayda test yapmadım daha ama ben gebelik öncesi için doktor vermişti bana 2-3 aydan beri kullanıyorum fiyatı 1 lira günde 1 tane alıyorum ama hamilelerde kullanabililiyo bu ilacı a.s.
slm arkadaslar
biliyosunuz ben daha kalp atislarini görememistim,dün son kez bakildi yoktu.kürtaj olmam gerektigini söylediler,bugün hastaneye gittim kürtaj icin son kez bir daha baktilar ve inanilmaz birsey oldu kalp atislarini gördük.su an cok mutluyum inanilmaz.Dün üzüntüden aglarken bugün sevincten agliyorum.allahtan ümit kesilmezmis.
slm arkadaslar
canım bizde tatile gidecektik ama bebek için seneye erteledik.sende dikkatli ol bence gideceğin yol çok uzak değildir inşallah.yeni hamileliklerde pek öerilmiyor böyle yolculuklar ama tabi sen yinede doktoruna bir danış
bu arada misrancım çok sevindim,.:lepi:kaydirigubbakcemile2şu kalp atışlarını bende bi duysam çok rahatlıyacam.:Saruboceq:.off,cumartesiyede çok var dahadelikafadulden delikafadulden
canım bizde tatile gidecektik ama bebek için seneye erteledik.sende dikkatli ol bence gideceğin yol çok uzak değildir inşallah.yeni hamileliklerde pek öerilmiyor böyle yolculuklar ama tabi sen yinede doktoruna bir danış
geçen yıl da izin kullanamamıştım ve baya bunaldım bu ara iş yoğunluğundan
yolculuk 11 saat
çok istiyorum gitmek ama tabii doktorun diyeceklerine bağlı
hayırlısı olsun
kızlar bende düğün için biyere davet edildim yol 2 saatlik filan
ama eşim izin vermiyor gibi bende üzülüyorum tabi
düğünde haftaya perşembe sanırım
üffffffffffffff
kızlar benide listeye ekleyin.
sat:18 haziran
tahmini doğum tarihi: 25 mart
kilo:62
dün öğrendim hcg 149, yarın bidaha gidicem inş yükselir değerim..
benimle aynı sat da olan arkadaşlar sizin hcg kac çıktı, bide sizdede kasık ağrısı varmı benim bugün çok şiddetli kramplarım var adet olcak gibi..
misran canım tam çok üzülmüştüm ki, devamı içimi aydınlattı resmen.
gözün aydın, tam bir mucize olmuş, Allahım devamı da böyle mutlu getirsin inşallah.
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz, hepinize tebrikler, sevgiler...
kızlar bende düğün için biyere davet edildim yol 2 saatlik filan
ama eşim izin vermiyor gibi bende üzülüyorum tabi
düğünde haftaya perşembe sanırım
üffffffffffffff
canım gıtme sonra bır sey olursa keske deme sen herseyı yap taktır allahın
sonra gıtmeseydım deyıp uzulme dugun sahıbı emınım senı anlayısla karsılayacaktır
slm arkadaslar
... canım ınana gozyaslarımı tutamadım .. allaha bınlerce sukurler olsun .. ne g... uzel bır mucıze .. inşallah saglıcakla kucagına aldıgın gunlerı de goruruz .. cok sevındım cok ...ınşallah bız de goruruz kalp atımlarını