Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bebegimi rüyamda gördüm hemde anne rahmindeydi gözlerini hafif araladı bana baktı ve gülümsedi sonra tekrar gözlerini kapattı ama öyle mavi gözleri vardıkiii
gökalp in diger manasıda mavi gözlü yiğit demek hayırlısı
ama rüyam cok gercektiii
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
Saçımı kestirsem mi kestirmesem mi kararsız kaldım. Dün doktorum boyatma da ne yaparsan yap, hurafelere inanma dedi. Sizce? Çok bakımsızlaştı ve çok dökülüyor.
valla ne olsun iyi olmaya calisiyoruz.simdilik sali gününü bekliyorum.sonrada cumartesi gelmek bilmez artik.egeyle oturuyoz iste moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bazen dibe vuruyor ama :roflol:
valla ne olsun iyi olmaya calisiyoruz.simdilik sali gününü bekliyorum.sonrada cumartesi gelmek bilmez artik.egeyle oturuyoz iste moralimi yüksek tutmaya calisiyorum bazen dibe vuruyor ama :roflol:
kızlar o kadar çok moralim bozuk ki. ikli taramada kan değerlerim 1:243 çıkmış. ben 30 yaşındayım ama 35 yaşındaki birinin riskini taşıyorum. usg sonuçları iyiymiş ama kan değerleri kötü. bayramdan sonra gideceğim. amniyosentez yapalım diyor doktor. çoooooooook üzgünüm