Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
herkese günaydınnnn geçmiş bayramınız mübarek olsun inşallah çok güzel bayram anıları ile dönmüşünüzdür topiğe ....
biz bebeğimle babayı ziyarete gittik çanakkaleye ilk iki günümüz yolda ve babmızın yanında geçmiş oldu birazda nezle grip vakasına ulaştık tabi ama babayı çoookk özlemişiz hasretle 19 ocağı bekliyoruz. mevlam kimseye ayrılık hasret yaşatmasın inşallah heleki hamile iken :asigim:
Hepinize Günaydın;
Bayramı bayram gibi yaşayanlar adına çok sevindim...Ben hem biraz yorgun hemde nezle,kuru öksürüklerle boğuştum birde kayınvalidelerde bende olunca dün nasıl yattığımı bilmiyorum...Bu havalara dikkat etmek lazım malum ilaçta kullanamıyoruz o yüzde nane limon,ıhlamur en iyisi ....
Sabah sabah işe geldim koku yüzünden miğdem boş olmasına rağmen çok afadersiniz çıkarmak zorunda kaldım kendimi yeni yeni topladım....Temizlik malzemesi kokusu,parfüm hepsi birbirine girmiş şirkette nasıl sinrlendim çok kullanmışsınız diye...Kokuya karşı hassasiyetlik başladı ve miğdem kaldırmamaya başladı özellikle temizlik malzemelerine .Evde bile temizlik yaparken öyle oldum...
Sizler nasılsınız? Benim gibi grip ,nezle olanlar aman bu havalara dikkat evde patiklerle dolaşmaya başladım....
SEYYAL TANER; Allah kavuştursun sizleri bebeşinle babanızı görmeniz ne güzel...
Bu arada bana gelen herkes senin kızın olacak diyip durdular ...Göbeğim çıktı ama dediğim gibi zaten ayva göbeğim vardı biraz ama kendimde aynada bakınca belli oluyor hele akşamları 7 aylık gibiyim ...Hakkımızda hayırlısı herşeyin....
Uzun bir tatilden sonra işimin başındayım, herkese iyi haftalar...
Pancubencim çok geçmiş olsun, havalar çok tehlikeli gerçekten, sabah serin akşam sıcak ne yapacağını şaşırıyor insan, çok dikkat etmek lazım. ıyi bak yeğenimize :)
Benim de koku hassasiyetim devam ediyor. Geçen cumadan beri kayınvalidem bende, kokuta kokuta yemek yapıyor, bütün evi sarıyor kokusu, nereye kaçacağımı şaşırıyorum :)
Uzun bir tatilden sonra işimin başındayım, herkese iyi haftalar...
Pancubencim çok geçmiş olsun, havalar çok tehlikeli gerçekten, sabah serin akşam sıcak ne yapacağını şaşırıyor insan, çok dikkat etmek lazım. İyi bak yeğenimize :)
Benim de koku hassasiyetim devam ediyor. Geçen cumadan beri kayınvalidem bende, kokuta kokuta yemek yapıyor, bütün evi sarıyor kokusu, nereye kaçacağımı şaşırıyorum :)
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
ben sizi çoookk özledim yawww Şeniz Şeniz
ben 2 gün ist.daydım annecime gittim oğluşuma kıyafetler aldım yerimseniben akrabaları gezdim tozdum...valla dün akşam nasıl yatağa yattığımı bilmiyorum düşünün artık -tatlicadiarzu-
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
ben sizi çoookk özledim yawww Şeniz Şeniz
ben 2 gün ist.daydım annecime gittim oğluşuma kıyafetler aldım yerimseniben akrabaları gezdim tozdum...valla dün akşam nasıl yatağa yattığımı bilmiyorum düşünün artık -tatlicadiarzu-
Kizlar bence kiyafet felan almakta fazla acele etmeyin...
Tanidigim bi kac hamile daha var bizim yakinlarda...
onlar yaklasik 5 bucuk - 6 aylik felan oldular..
Ikiside frakli doktorlara gidiyorlar ve ikisinede doktorlari erkek demisler, iste bak pipisi felan demisler...
Ama son gittiklerindede erkek degil Kiz bu bebek demisler...
Kizlar bence kiyafet felan almakta fazla acele etmeyin...
Tanidigim bi kac hamile daha var bizim yakinlarda...
onlar yaklasik 5 bucuk - 6 aylik felan oldular..
Ikiside frakli doktorlara gidiyorlar ve ikisinede doktorlari erkek demisler, iste bak pipisi felan demisler...
Ama son gittiklerindede erkek degil Kiz bu bebek demisler...
Anaaaammm :)))
Bana da anlattılar böyle bir hikaye...
Ama ben akıllanmadım, herkese söyledim ben erkekmiş bizim kuzu diye.
Hayırlısı olsun hakkımızda...
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
günaydın kızlzar herkezin geçmiş bayramı kutlu olsun.inşallah önümüzdeki bayramalrda kuzularımızla oluruz.inşallah herkezin bayramı güzel geçmiştir.kuzularda sizlerde iyisinizdir.
aynen bende iş yerine gelir gelmez bilgisayar ve hemen bu sayfa sonra temizlik,kahvaltı kaydirigubbakcemile3 bakalım ben işten çıkınca nasıl olcak offf offf çok alıştım size yaaa akannehir
aynen bende iş yerine gelir gelmez bilgisayar ve hemen bu sayfa sonra temizlik,kahvaltı kaydirigubbakcemile3 bakalım ben işten çıkınca nasıl olcak offf offf çok alıştım size yaaa akannehir
sen kararlısın yani çıkma işinde evde bilgisayar yok mu? Eğer tazminat verirlerse alırsın bilgisayar alalalala eşine söyle teyzeleri merak ediyor bebeğimizi de ...Biz çok alıştık de ...