• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

pancubenim ben bugün ilk defa hamile pantolonu giydim.
çok rahatmış valla ya, eşofman gibi... karnım kocaman değil ama normal belli pantolonlar çok sıkıyordu artık. çok para verdim diye söyleniyordum ama değdi, tavsiye ederim.
akıntım biraz azaldı benim, ama yakın zamana kadar tam dediğin gibi oluyordu.
doktora sordum ben son gittiğimde, aynı ablanın söylediklerini söyledi.

bugün ben normal 1 beden büyükte olsa pantalon giydim giymez olaydım....Fermuarı açık dolaşıyorum walla çok sıktı artık karnıma baskı yapıyor suan oturduğumdan açtım düğmeleri ve fermuarı oturuyorum walla...
Bu arada arkadaslar çok afadersiniz tuvalette iken hiç dikkat ettiniz mi? Sizde de süt gibi akıntı oluyor mu? Ben ablama sordum normal bu akıntı dedi sarı ve kokulu olursa kork dedi.

karnını sıkmasın canım rahat birşeyler giy.ben henüz almadım hamile pantalonu çünkü eskileri henüz sıkmıyor karnımı.bende de oluyor arada akıntı ama ablanın dediği gibi kokulu ve sarı olursa enfeksiyon oluyormuş.diğeri normal.

selam kızlar.sizleri çok özledimopuyorumnanaktan.umarım herkes iyidir.bayram bitti benim temizlik başladı halılar camlar offf off çok iş var çooookkk.birsürü şeker çikolata yedim tabi bunlar bana kilo olarak geri gelecektir.pıt pıt bendede var üstelik bu bebeğim bağırsak hareketi falan değil.karnımın alt kısmına doğru.misafirlikteyken hissettim ve gülmeye başladım herkes deli demiştir kesin.cuma günü kontrole gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
bu arada kocama çok kızgınım dün gece tartıştık:oklava:onu bir kaşık suda boğabilirim.akşam gelsin de bir görüşücez onunla:mymeka:.

yazcım hoşgeldin...
ben de azıcık kilo alayım diye börekleri çikolataları yuttum, bakalım ne olacak.

cuma günü hayırlı haberlerini alırız inşallah...

kocanı boşver, biz de kayınvalidem geldiğinden beri limoniyiz, gidene kadar da sürer böyle... yapıyorlar yapıyorlar, sonra akılları başlarına geliyor, üzülme sen. sinirlenme de, kendimize ettiğimizle kalıyoruz valla...

pancubenim ben bugün ilk defa hamile pantolonu giydim.
çok rahatmış valla ya, eşofman gibi... karnım kocaman değil ama normal belli pantolonlar çok sıkıyordu artık. çok para verdim diye söyleniyordum ama değdi, tavsiye ederim.
akıntım biraz azaldı benim, ama yakın zamana kadar tam dediğin gibi oluyordu.
doktora sordum ben son gittiğimde, aynı ablanın söylediklerini söyledi.

ne bilim sabah sabah ilk elime geleni aldım dolaptan beni bekliyorlardı bende de kapri var LCW den aldığım ama havalar serinledi tam kıyafet alma zamanı diyorum ama maşallah hamile kıyafetleride pahalı zaten arife günü alışverişe gittim pantalon alıcam dedim satıştaki kız hamileler için yok maalesef dedi ...Başka mağzaya gittim 60-65 tl civarı dediler ....Walla ne kadar pahalı yaaa şu kıyafetler

merhaba canım.pıt hisseden arkadaşlar çoğalıyoruz ne güzel :dance: oh afiyet olsun çikolatalar ben çok yiyemiyorum henüz. eşinle tartışmanı takma kafana düzelir olur arada
düzelir de canım çok kırgınım gece çok ağladım bunun hesabını sorucam ona iyice damarıma bastı bu defa:kızgın:.inşaallah bulantıların geçerde sende rahatça yemeye başlarsın artık.
yazcım hoşgeldin...
ben de azıcık kilo alayım diye börekleri çikolataları yuttum, bakalım ne olacak.

cuma günü hayırlı haberlerini alırız inşallah...

kocanı boşver, biz de kayınvalidem geldiğinden beri limoniyiz, gidene kadar da sürer böyle... yapıyorlar yapıyorlar, sonra akılları başlarına geliyor, üzülme sen. sinirlenme de, kendimize ettiğimizle kalıyoruz valla...
evet ben kendime ettiğimle kaldım ben ağlarken o uyuyordu.bizimde tartışma sebebimiz ailesi:sinifsinif:.biz zaten başkaları yüzünden çok kırıldık ama uslanmadı.inşaallah canım herşey yolundadır size güzel haberler getiririm.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

selam kızlar.sizleri çok özledimopuyorumnanaktan.umarım herkes iyidir.bayram bitti benim temizlik başladı halılar camlar offf off çok iş var çooookkk.birsürü şeker çikolata yedim tabi bunlar bana kilo olarak geri gelecektir.pıt pıt bendede var üstelik bu bebeğim bağırsak hareketi falan değil.karnımın alt kısmına doğru.misafirlikteyken hissettim ve gülmeye başladım herkes deli demiştir kesin.cuma günü kontrole gitmeyi düşünüyorum nasip olursa.allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin:Saruboceq:.
bu arada kocama çok kızgınım dün gece tartıştık:oklava:onu bir kaşık suda boğabilirim.akşam gelsin de bir görüşücez onunla:mymeka:.

Ben de benimkine kızgınım...
Dün gece rüyamda ben pireydim... Eşimde beni yakalayıp, kibrit kutusuna koyup; sirke sattı akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

kilolu anneler geç hissedermiş yani etkisi var ama ben de kilolu olmama rağmen şu sıralar hissediyorum 17. haftadayım yani 16+....günlerde.14 çok erken hissetmek için....çok güzel bir duygu insan cidden ister istemez gülümsüyor...darısı her bekleyene....ama ben bayağı dinliyorum kendimi yapacak başka işim yok da ondan....:D elimizi şimdiden karnımızda gezdirmeye başlamalıymışız bu arada bebeklerde ilk dokunma duyusu geliştiği çin hissedermiş dokunduğumuzu...:D

kızlar nasılsınız bayramınız kutlu olsun..geç oldu biraz ama....ben ankaradaydım,ankara öok soğuk buraya kıyasla,,,kızlar bende gayet iyiyyim ama çok işim var bu aralar,,,evde bir takım değişiklikler yapıyorumda ....bir süre pek giremeyebilirim...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...hepinizi koçaman öptüm...

kızlar nasılsınız bayramınız kutlu olsun..geç oldu biraz ama....ben ankaradaydım,ankara öok soğuk buraya kıyasla,,,kızlar bende gayet iyiyyim ama çok işim var bu aralar,,,evde bir takım değişiklikler yapıyorumda ....bir süre pek giremeyebilirim...kendinize ve bebişlere çok iyi bakın...hepinizi koçaman öptüm...

Dur dur kaçma....

Evde ne yapıyorsun?

Ankara da oldugunu bilseydim, bize çağırırdım...

Keyfin nasıl? İyi misin?

merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim. ikli testimde yaşımı yanlış yazmışlar. risk 1/243 çıkmıştı. bayram zehir oldu bana. ama doktor hatayı farkedince tekrarlatmış testi 1/601 çıkmış o kadar mutlu oldum ki. allah kimseye yaşatmasın bunu. tabi dr. bunu hiç çaktırmıyor. elinde iki tane rapor var. ikisini de inceledim ben. kötü çıkan raporda yaşımı el yazısıyla düzeltmiş. bana telefonda yaşının 35 , amniyosentez yapalım demişti. yaşımı 30 yazınca sonuç normal çıktı. 3lü yapalım. sınra düşünürüz diyo. usg de baktı. bebek iyi. çok sevindim vallahi. tüm üzüntümü unuttum....

merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim. ikli testimde yaşımı yanlış yazmışlar. risk 1/243 çıkmıştı. bayram zehir oldu bana. ama doktor hatayı farkedince tekrarlatmış testi 1/601 çıkmış o kadar mutlu oldum ki. allah kimseye yaşatmasın bunu. tabi dr. bunu hiç çaktırmıyor. elinde iki tane rapor var. ikisini de inceledim ben. kötü çıkan raporda yaşımı el yazısıyla düzeltmiş. bana telefonda yaşının 35 , amniyosentez yapalım demişti. yaşımı 30 yazınca sonuç normal çıktı. 3lü yapalım. sınra düşünürüz diyo. usg de baktı. bebek iyi. çok sevindim vallahi. tüm üzüntümü unuttum....

Yaaa büyük geçmiş olsun sana canım yaaa böyle bir hatayı hemen şikayet et sizin yüzünüzden ruh sağlığım bozuluyordu de bebeğimi düşünmekten de aminosentez yapılacaktı neredeyse de...
Altını çize çize söylüyorum İkili test,Üçlü test tamamen bir matematiksel yaş faktörü gebelik haftası ile hesaplanıyor ....Gerçektende bayramını zehir etmişler iyi ki farkettin büyük geçmiş olsun size....:nazar:

Hadi gözün aydın... gzdatk...

Gözün aydın. Çok sevindirici bir haber ama bence doktorun konusunda tekrar düşün.

işte aptal doktor hatalarından biri daha.canım çokkkk sevindim bayram boyunca sen ve diğer kötü sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdaydınız.inşallah darısı diğer arkadaşlarımızında başına

Kızlar birşey soracağım...

Şu bizim konuyu başlatan biri var ya; hani kocaman göz resmi var... Onu görmeden konuya girebiliyor musunuz?

Ben de o göz resmi, mide bulantımı tetikliyor ve sinir oluyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Önceki avatarı daha da beterdi... Ama bu da direk rahatsız ediyor...

O gözü görmeden konuya girmenin bir yolu var mı?:a015::a015:

Back
X