• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3 LÜ TES İÇİN DOKTORA GİTTİM DOPPLERE GİRDİM ÖNCE BEBİŞİMDE Koroid Pleksus Kisti OLDUĞU ANLAŞILDI ŞİMDİ 3 L
TEST SONUCUNU BEKLİYOZ İKİLİM NORMALDI AMA ACABA 3 LÜ
DE BİŞE ÇIKARMI YAA ERKEK OLDUĞUNA SEVİNEMEDİK BİLE DU A EDİN NOLAURRRR :(

Canım,
Allah gönlüne göre verir inşallah...
:Saruboceq:
Kalbini bozma.. Aklından iyi şeyler geçir....

3 LÜ TES İÇİN DOKTORA GİTTİM DOPPLERE GİRDİM ÖNCE BEBİŞİMDE Koroid Pleksus Kisti OLDUĞU ANLAŞILDI ŞİMDİ 3 L

Hoşgeldin Ezgim, ben hiç kıpırdanma falan hissetmiyorum, bende mi bi gariplik var acaba, ara sıra karnımın içinde gaz gibi gurultular oluyor, seğirmeler oluyor, bunlar bebektenden dolayı mı yoksa, benim karnım iyice belli olmaya başladı artık, hatta geçenlerde metro da biri bana yer verdi hamileyim diye, şaşırdım valla, nasıl anladı diye :))

Merhaba Kuju, bizler iyiyiz, bugun topik çok sakin, fazla kimse yok, sen nasılsın?

Beyzade, benim gözümden kaçmış sanırım, senin sormak istediğin konu ne arkadaşım?

merhaba simenaycım.kıpırdanmayı hissedersin yakında belki de o hissettiklerin olabilir.ben çok dikkat edince anlamıştım şimdi ise daha çok belli gibi.zaten artık bu haftalarda başlıyormuş.yaa demek karnın büyüdü maşallah bak yer bile veriyorlar ne güzel kaydirigubbakcemile3 benim biraz çıktı ama okuldaki arkadaşlarıma göre azmış daha çok hamile gibi durmuyorum sanırım.

bizde dün dr gittik dr baktı ben burda bir duduş görüyorum dedi hihoyyytaaaa kızmı içime doğmuştu biliyodum
dedim çok güzel bi duyguymuş artık prensesim diye sevebilcem bu arada kızım 15 haftalık görünüyo ve 109g dr şaşırdı kilosuna sağlıklı çok şükür 1 ay sonra 3 lü test yaptırcaz

ay hayırlı olsn canım,,nazlı kızlarımız gelmeyer baladılar şükür,hayırlı olsun...

Herkese merhabalar mutlu ve keyıflı pazarlar drdan ıyı haberlerle donen cınsıyetını ogrenen arkadasların gozu aydın bızı merak eden varsa cok sukur ıyıyız 18+1 gunluk olduk oglusumunda keyfı ıyı bende gecn hafta hergun hıssedıodum bu hafta pek hıssedemedım ama normalmıs galıba neyse hepınıze ıyı gunler kızlar

canım sendede mi aynı bende,geçen hafta çok hissediyordum,bu aralar fazla hissedemiyorum,endişelenmeye başlamıştım...normalmiş demek....

ben bebek odası almak istiyorum sadece yatak alsak eşyalarını nereye koyacağız.dolaba da ihtiyaç var.bence şu sonradan büyüyen yataklı bebek odası almak mantıklı.biraz zaman geçse de alsam odasını süslesem diye şimdiden içim gidiyor.

ben şu büyüyenlerden alaçağım,onlar kullanışlı oluyor...

Selam arkadaslar,

kisaca kendimden bahsedeyim.
27 yasindayim ve 3. cocuguma hamileyim.
Inanin sanki ilk cocuga hamileymisim gibi heyecanliyim.
2 kizim var biri 6 diger 3 yasinda.
Allah izin verirse bende Mart ayinda bebisimi kollarima alacagim.
Suanda 15. haftadayim bu cuma tekrar doktora randevum var.
Buarada araniza almanyadan katiliyorum.
Aranizda 15-16. haftada cinsiyeti belli olan varmi ?
Yazilar cok oldugu icin hepsini okuyamadim.
Böyle bi forum buldugum ve üye oldugum icinde ayrica mutluyum...turkbayragi

canım hayırlı olsun bebeğin,ben 12 haftamda normal siyah beyaz ultrasonla öğrendim bebeğimin cinsyetini,seninde belli olur artık aslında....

off kızlar ayın 5 i nasıl gelcek yaaa gelince ne sonuç alcam kafayı yiyicem uyusam da 5 ekimde uyansam yaaaa:(

canım geçmiş olsun yaaa,inşallah kaybolur,iyileşir,,,

ben asla yüzüstü yatmıyorum,nibeliyim rahatsız oluyorum,bebikime bişey olursa diye..bu arada korseden bahsedilmiş,.bildiğim kadarıyla hamileyken korse giyilmez,.ilk defa duydum:uhm:

ya hamileyken korse giymek tehlikeli,bebeği sıktığı için çok sakıncalı,,,asla giyilmemeli,doumdan sonra karının toparlanması için çok gerekli ama...

Beyzade sakin ol arkadaşım,
Koroid Pleksus Kisti Nedir, Koroid Pleksus Kisti Ultrason Görüntüsü
Bak burayı br incele, korkulacak bişey değilmiş, kendiliğinden kayboluyormuş, sen takibini yaptır tabi yine de, çok geçmiş olsun.

yan yatmaktan baldırlarımın yanlarını artık hissetmiyorum düz yatınca nefes açlığı çekiyorum bi garip bişey oldum ay şimdi doktorum aradı yarın gel diye acaba cinsiyetleri görünürmü ki

Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah arkadaşım, aynen bende yan yatınca uyuşukluk oluyor baldırlarda..

canımcım ya,ALLAHIN izniyle inş hiçbişey çıkmayacak testlerinde..kötü şeyler düşünme,,bak herşey çok güzel olacak oğluşunla,.opuyorumnanaktan

gerçi her gece rüyamda bunu görüyorum onları emziriyorum ama istisnasız her gece annem de kafa buluyor benle başka birşey düşün diye ama insan nasıl başka birşey düşünür ki a.s.

mrhb simenay ben de kıpırdanma hissetmedim ama dediğin gibi ara ara kasılmalar oluyo kontrolüme iki hafta var 15. haftaya girdik benim göbeğimden çok midem kocaman duruyo sürekli şiş halde geziyorumzaten hamileliğimin başından beni bu mide şişi hiç eksik olmadı bende ;Beyzade konuyu tam bilmiyorum üçlü test için gitmedim henüz ama içini ferah tut inşallah hayırlı güzel haberler alırsın Allahın izniyle güzel haberini alırız inşallah..

mrhb simenay ben de kıpırdanma hissetmedim ama dediğin gibi ara ara kasılmalar oluyo kontrolüme iki hafta var 15. haftaya girdik benim göbeğimden çok midem kocaman duruyo sürekli şiş halde geziyorumzaten hamileliğimin başından beni bu mide şişi hiç eksik olmadı bende

hehe benimde öyleydi hatta bana bebekleri yuttun mu diyordu eşim :teytey: ikiz olduklarından heralde karnım büyüdükçe mide geride kaldı bi de gaz oluyo kuju ondan da şişiyo zaten bastırınca mide taş mübarek

hadi canım hayırlısı iyi haberlerle gelirsin inşallah.ben de öyle özledim ki.çrşmba da ben gideceğim 3lüye.

canım inşallah...hepimiz güzel haberlerle gelelim...

biz eşimle internetten ev tipi ultrason varmı diye baktık ama yokmuş zaten çok pahalı delikafadulden ben hergün gitsem saatlerce onlara baksam herhalde bıkmam :sm_cool:

aaa sizdemi bizde baktık!!! keşke öyle bişey olsaydddı...

ben geldiimm...
herkese merhaba,
geçmişi akşam evden okuyacağım, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür, cumartesi kontrolümüz vardı, 177 gr olmuşuz.
gelişimi gayet iyi gidiyor oğlumun, hala bir hafta önde, ama biraz tembel, pek hareket etmiyor.
doktor kesin olarak reflü olduğuma karar verdi, ilaca devam.
demir hapı da yazdı, bugün başlıyorum, elevite de deva edeceğim bu arada.
üçlü testimiz yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz, içim çok rahat.
24 ekim'de ayrıntılı ultrasona gireceğiz, hem üçlü testimiz hem de ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıkarsa inşallah, sonra büyümesini takip edeceğiz dedi doktorum.
merak eden arkadaşlarım için küçük bir not: 1 kilo almışım zemuszemus

haberler böyle şimdilik,

ben geldiimm...
herkese merhaba,
geçmişi akşam evden okuyacağım, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür, cumartesi kontrolümüz vardı, 177 gr olmuşuz.
gelişimi gayet iyi gidiyor oğlumun, hala bir hafta önde, ama biraz tembel, pek hareket etmiyor.
doktor kesin olarak reflü olduğuma karar verdi, ilaca devam.
demir hapı da yazdı, bugün başlıyorum, elevite de deva edeceğim bu arada.
üçlü testimiz yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz, içim çok rahat.
24 ekim'de ayrıntılı ultrasona gireceğiz, hem üçlü testimiz hem de ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıkarsa inşallah, sonra büyümesini takip edeceğiz dedi doktorum.
merak eden arkadaşlarım için küçük bir not: 1 kilo almışım zemuszemus

haberler böyle şimdilik,

ooooh maaşallah oğluna :lepi:

Back
X