- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.201
ben ufaktan hazırlanayım gelince görüşürüz hanımlar :1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce cinsiyet tahmini ile ilgili duydugum seyleri baska bir topigede yazmistim...
Bunlar tabiki sadece halk arasinda söylenen seyler...insan merak edip test ediyor iste yinede...
Bebeginin cinsiyetini kesin bilenler bi bakin bakalim tutacakmi...
burayada ekliyorum yazdiklarimi...
- Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiyse erkek,
yuvarlak yada armut gibiyse kiz
- Erken dönemde mide bulantisi fazlaysa kiz, azsa yada yoksa erkek
- erken asermeye baslanmissa kiz, öyle bir durum yoksa yada gec basladiysa erkek
- Anne cirkinlesmisse kiz, güzellesmisse erkek
- Ilk adet gününden itibaren 14. - 18. günler arasi hamile kaldindiysa erkek,
önce veya sonra kalindiysa kiz
- en son hücre yenilenmesi Annede kaldiysa kiz, Babada kaldiysa erkek
(Kadin hücreleri 3 yilda bir yenileniyor, erkeginki 4 yilda bir....
Mesela ben 1987 dogumluyum +3 sayarak arttirirsak en son 2008 yenilenmisim
Esimde 1984 dogumlu +4 sayarak arttirinca oda en son 2008 yenilenmis...
Ikimizde en son 2008 oldugu icin aylara bakilacak...
Ben Mayis Esim Haziran...buna göre en son Esim yenilenmis yani erkek olmasi gerekir...
Bakalim hayirlisi)
- Yüzük Testi Daire olursa Kiz....sag sol veya ileri geri olursa Erkek
bosnacım oğlunla ilgili haberleri okudum çok sevindim canım.hep böyle güzel haberler getirirsin inşaallah.kayınvalide konusuna gelince gitsinlerde kurtul arkadaşım nediyeyim.günaydııınnn,
herkes iyidir umarım...
bugün size erkenden kavuşabilmek için, dün bütün işlerimi bitirdim :)
midem de iyi gibi bugün çok şükür.
kayınvalidemle neşe (!!!) içinde geçinip gidiyoruz, bana akşam yemeği olarak yoğurt ve poğaça yedirmeye çalışıyor falan ! Güya bana bakmaya geldi, zayıfladım diye :)
Allah'tan kendi annemle aynı apartmanda oturuyoruz da karnımı doyurabiliyorum. Artık yemek yapmaya başlamam lazım sanırım ama inat değil mi, onlar gidene kadar yapmayacağım...
canım stres yapma üçlünün sonuçlarıda iyi çıkacak allahın izniyle.bak ne güzel meleğini göreceksin annesi.ben ikili yaptırmadım 10 gün sonra üçlümüz var miniğimide ozaman göreceğim daha çok olmadı göreli ama özledimm.allah hepimizin yardımcısı olsun güzel haberlerle dönersin inşaallah canımcım.günaydın kızlar.bugün üçlü testimiz var.öğleden sonra gidicez.vede sanırım artık cinsiyetide öğreniriz.çok gerildim ya.bebeğimi bir görsem.inşallah iyi çıkar üçlü testimizde.allah hepimiz yardımcısı olsun.
hayırlı ve güzel haberlerii bekliyoruz canım.günaydıın :dance: ayy ben bugün dr a gidicem miniklerim gösterirse öğrenirim herhalde cinsiyetlerini ama anormal heyecanlıyım :sm_cool: bir de redüksiyon sonrası o bebeğe ne olmuş onu da ilk defa görücem acaba kayboldu mu küçüldü mü :bbo:
Şimdi göbeğimde kıllanma var saçlarım canlandı ve felaket dökülüyor cildim kuru ve yüzümde bazen regli olacakmısım gibi sivilcelenme olup hemen geçiyor ...Bu saç dökülmesi çok felaket ama zaten kedi kuyruğu kadar bisey saçım bu gidişle kel kalmazsam iyidir...Sizde kız mı erkek mi? Erkek melekleri olacak olan anneler yorum sizin...Kız melekleri olacak olan anneler yorum sizin KIZ MI ERKEK Mİkaydirigubbakcemile5mafoldumben:hulya:Şeniz
Hoşgeldiniz ikinizde bakalım yaaa hayırlısı ben sadece vakit geçirmek için yazıyorum ama şunu söyleyeyim ne olursa olsun önemli olan sağlıklı olması kendi canın kanın yaaa kız erkek farkeder mi? Hayırlısı Allahtan ama şunu söyleyeyim görmek için sabırsızlanıyorum sadece özledim![]()
Canım ne güzel bir haber maşallah maşallahdoktorum aradı şimdi...
üçlü test sonuçlarımız çıkmış...
riskimiz oldukça düşük çıkmış, herşey yolunda çok şükür.
ayrıntılı ultrasonun da iyi çıksın, sonra rahat bırakıcam seni dedi doktorum :)
darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına olsun, allah hepinize hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin...
adres açılmıyor canım bir daha verir misin linki yadaKızlar babyhope diye bir marka var,
Çocuk odası satıyor, modüler olanlardan...
Google a yazınca çıkıyor, çıkan sayfanın sağında pdf mobilya kataloğu var...
Sizce bu bebek odası guzel mi?
Ben eşime sürpriz yapıp almak istiyorum ama karar veremedim...
Bir baksanıza, sizce hangi rengi güzel ve kullanışlı olur mu?
doktorum aradı şimdi...
darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşların başına olsun, allah hepinize hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin...
doktorum aradı şimdi...
doktorum aradı şimdi...
Daha önce cinsiyet tahmini ile ilgili duydugum seyleri baska bir topigede yazmistim...
Bunlar tabiki sadece halk arasinda söylenen seyler...insan merak edip test ediyor iste yinede...
Bebeginin cinsiyetini kesin bilenler bi bakin bakalim tutacakmi...
burayada ekliyorum yazdiklarimi...
- Kalbinin attigi ilk ultrason resminde Bebek uzun ince bir cizgiyse erkek,
yuvarlak yada armut gibiyse kiz
- Erken dönemde mide bulantisi fazlaysa kiz, azsa yada yoksa erkek
- erken asermeye baslanmissa kiz, öyle bir durum yoksa yada gec basladiysa erkek
- Anne cirkinlesmisse kiz, güzellesmisse erkek
- Ilk adet gününden itibaren 14. - 18. günler arasi hamile kaldindiysa erkek,
önce veya sonra kalindiysa kiz
- en son hücre yenilenmesi Annede kaldiysa kiz, Babada kaldiysa erkek
(Kadin hücreleri 3 yilda bir yenileniyor, erkeginki 4 yilda bir....
Mesela ben 1987 dogumluyum +3 sayarak arttirirsak en son 2008 yenilenmisim
Esimde 1984 dogumlu +4 sayarak arttirinca oda en son 2008 yenilenmis...
Ikimizde en son 2008 oldugu icin aylara bakilacak...
Ben Mayis Esim Haziran...buna göre en son Esim yenilenmis yani erkek olmasi gerekir...
Bakalim hayirlisi)
- Yüzük Testi Daire olursa Kiz....sag sol veya ileri geri olursa Erkek
doktorum aradı şimdi...
Canım ne güzel bir haber maşallah maşallah
adres açılmıyor canım bir daha verir misin linki yadaa.s.
canım çok sevindim maşallah.darısı başımıza.benile beraber tüm test sonuçları bekleyen arkadaşlara.doktorum aradı şimdi...