• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selkie senin 2. bebişindi dimi
normal doğumla ilgili bilgi verirsin o zaman bizlere de
ben şimdiden merak ediyorum neler yaşayacağız diye
epidural normal doğum ne kadar sağlıklı acaba, bilgin var mı

evet canım,ikinci benim,,ilk doğumum suni sancıyla normaldi,rahim açılıyordu ama sancım yoktu o nedenle suni sancı verdiler,sabah 10 da başladı sancım 14;30 da oğlumu dünyaya getirdim...öyle çokta korkulaçak bişey değil normal doğum,zaten bebeğinizden başka bişey düşünemez hale geliyorsunuz....epidural normal doğum hakkında bir bilgim yok benim...sadece yaptıranların bir kısmının sonraki zamanlarda bel ağrısı çektiğini duymuştum ama kendim yaşamadığım için bişey diyemeyeceğim açıkcası....ama normsal doğumla ilgili merak ettiğin bişey olursa anlatırım....

canım aminn inşallah.bir görsydim kuzumu.ikili testin iyi çıkmış korkma üçlü test için diyorlar ama genede çok gerildim.allahım yardımcımız olsun bebekelrimizi korusun.inşallah seninde yara için birşey demez dr.ben diyceğini zannetmiyorum.
bebeğin hareketlerinide hissedersin panik olma bende korkuyordum daha hiç hareket yok sadece seğirme var onda bile acayip mutlu oluyorum ahh bide tekmeyi hissetsem oda kesildi birkaç gündür korktum bende ama sürekli olmazmış özellikle ilk gebeliklerde.bizim kuzular çok tembel anlaşılan tekme atmıyorlar bir türlü

benimki baya hareketliydi,ama bir kaç gün hissedemedim,bugün ama hissettim yine,sanırım ben yorgun olduğum zaman hissedemiyorum...tekmeleri baya hissediyorum ben...

Selkie,
Sen bugün mü doktora gideceksin?
evet canım 5;45 te randevum var,çok sabırsızlanıyorum aksi gibi zamanda geçmiyor bugün....

amin canım inşallah.bebişinede sanada afiyet olsun.bizde yeşil zeytini seviyoruz.

ben oğlumda siyah zeytine takmıştım kafayı günde 1 kilo falan yiyiyordum :)) normade hiç sevmem ben zeytini,özellikle siyahını,ama o zaman bir güzel geliyorduki sorma. :)) şimdide yeşil zeytin yiyiyorum...zeytin çok iyimiş ama bebeklerimize,ama fazla yiyincede ödem yapıyor..en azından bende öyle yapmıştı...

resimdeki bebek odaları çok güzeller ama biz sürekli taşınacağımız için sadece beşik almayı düşünüyoruz biraz büyüsün oda sonra artık ama modeller çok güzelll

Eşimde o oda benim bilgisayar odam olucak diyor sırf beni kızdırmak için sen bana al L koltuğu diyor delii yaaa yatak odasında yatmasını isterim oraya bir beşik olur ama anne ve baba ve gelen gidenlerde olunca yatak odasına bazıları girmek istemez o yüzden eşimi ikna etme yollarındayımmm

turkuaz.2.jpg
bundan istiyorummm

:nazar::nazar::nazar:

canım bunun beşiğine baktım ben modokoda;büyüyen karyola olanından ...renkleri biraz daha koyu,baktığım yerde kampanyadaydı örtüleriyle beraber 850 tl ye bıraktılar bize...çok güzel bişeydi...herhalde bu pazar gidip siparişi vereceğim...normalde 1200 tl fiyatı...modokoda kervan bebe galiba adı karıştırıyorsam mağazanın adı,ama tam adını aldığım zaman yazarım isterseniz....

Eşimde o oda benim bilgisayar odam olucak diyor sırf beni kızdırmak için sen bana al L koltuğu diyor delii yaaa yatak odasında yatmasını isterim oraya bir beşik olur ama anne ve baba ve gelen gidenlerde olunca yatak odasına bazıları girmek istemez o yüzden eşimi ikna etme yollarındayımmm

ikna edersin merak etme ben mecbur beşik alıcam çünkü haziranda taşınma ihtimalimiz var tayinimiz çıkacak büyük ihtimalle belki gittiğimiz yerde kısmet...

Para tuzağından başka bisey değil bunlar yaaa ben sağ soluma yatıyorum hep öyle yatarım ama yastık almakta saçma normal küçük kırlent bile olsa yeterli yada normal silikon yastıkta koyulabilinir.
ben ilkinde normal yastık kullandım iş gördü,şimdide normal yastık kullanıyorum,iş görüyor,,,o kadar masraf varken ona para veremem açıkcası...

canım bunun beşiğine baktım ben modokoda;büyüyen karyola olanından ...renkleri biraz daha koyu,baktığım yerde kampanyadaydı örtüleriyle beraber 850 tl ye bıraktılar bize...çok güzel bişeydi...herhalde bu pazar gidip siparişi vereceğim...normalde 1200 tl fiyatı...modokoda kervan bebe galiba adı karıştırıyorsam mağazanın adı,ama tam adını aldığım zaman yazarım isterseniz....

Allah izin verirde sağlıklı haberlerini alayımda en başta 7 aydan sonra almaya başlarım ama kendime göre unutmamak adına liste tutmaya başlıyorum o yüzden bu sandalyeden de almak isterim

850 tl çok iyi ama ben konydayım :sinifsinif:

Para tuzağından başka bisey değil bunlar yaaa ben sağ soluma yatıyorum hep öyle yatarım ama yastık almakta saçma normal küçük kırlent bile olsa yeterli yada normal silikon yastıkta koyulabilinir.

Haklısın kesinlikle para tuzağı onlar. Benim yastığım farklı ama bacak arası yastığı diye almadım ben. ortopedik bir yastık çok amaçlı kullanıyorum ben onu. Valla şimdilik memnunum öyle çok parada vermemiştim kampanyadan almıştım.

çok gzl bayıldım nettede görmüştüm ama bi koltuğada 850 tl veremem.ztn bebek odası düzcem bide buna bütce ayıramam ama ne diim valla gözüm kaldıkaydirigubbakcemile2

Allah izin verirde sağlıklı haberlerini alayımda en başta 7 aydan sonra almaya başlarım ama kendime göre unutmamak adına liste tutmaya başlıyorum o yüzden bu sandalyeden de almak isterim

canım benim baktığım karyolaydı ama varsa mağazada bundan onunda fiyatını sorayım senin için,,ben ançak karyola alabileceğim yerim yok bebek odası yapmak için...

850 tl çok iyi ama ben konydayım :sinifsinif:

aslında konyadada vardır uygun yerler,araştırmak lazım,aslında internetten de satış yapıyor bir çok mağaza ama görmeden alamam ben güvenemem....

canım benim baktığım karyolaydı ama varsa mağazada bundan onunda fiyatını sorayım senin için,,ben ançak karyola alabileceğim yerim yok bebek odası yapmak için...

Resimleri gönderdim canım genelde beyaz favorim benim her renk yapılabilinir.Kız diye alırsın erkek olur bebek al başına sonra :emir_bebek: tekrardan değiştir filan ...Aslında beyaz olursa sorabilirsin canım tşkler şimdiden:nazar::nazar::nazar::nazar:

Her renkten ben zaten yatak örtüsü tül perde kendim diktirmeyi düşünüyorum bunun için çok kumaşlar var ve de uygun fiyata geliyor.İçindeki silikon bile satılıyor...Resim yapmayı hatta fotograf çekip büyütüp renkli çerçevelere takmayı bile düşünüyorum.Yani o meleğimin odası el emeği göz nuru olacak ve uygun biseylerle kurmayı düşünüyorum odayı...

yaa ben bu ticker olayını bi türlü beceremiyorummfisfisfis kaç kere denedim olmuyo bilenler yardım etsin noluurrrrr

niye yapamadın be güzelim...profil düzenleden kilo takip diye bir yer var oaraya kodu kopyalayacaksın....istediğin tiçkerın kodunu ekle bakayım acaba yanlış kod bu ekliyorsun sonu png ile bitmeli...

$sevimli002.webp
doktorcuumun dediine göre %80 erkek.eğer gerçekse bu odayı inatla istiyor eşim.ne yalan söliim kızlar için çok daha bol ve gzl seçenekler varopuyorumnanaktan

Resimleri gönderdim canım genelde beyaz favorim benim her renk yapılabilinir.Kız diye alırsın erkek olur bebek al başına sonra :emir_bebek: tekrardan değiştir filan ...Aslında beyaz olursa sorabilirsin canım tşkler şimdiden:nazar::nazar::nazar::nazar:

Her renkten ben zaten yatak örtüsü tül perde kendim diktirmeyi düşünüyorum bunun için çok kumaşlar var ve de uygun fiyata geliyor.ıçindeki silikon bile satılıyor...Resim yapmayı hatta fotograf çekip büyütüp renkli çerçevelere takmayı bile düşünüyorum.Yani o meleğimin odası el emeği göz nuru olacak ve uygun biseylerle kurmayı düşünüyorum odayı...

evet beyaz kullanışlı oluyor ve hoş duruyor ,her iki bebektede kullanırsın bende pazar bakacağım tekrar,pazartesi haber veririm....imalat yerinden alınca birde ucuz oluyor,benim baktığım yer imalatta yapıyor işte o nedenle uygun sanırım yoksa çok kaliteli beşikler...istediğin gibide yapıyorlar zaten,,,istediğin modeli istediğin renk...

Her renkten ben zaten yatak örtüsü tül perde kendim diktirmeyi düşünüyorum bunun için çok kumaşlar var ve de uygun fiyata geliyor.İçindeki silikon bile satılıyor...Resim yapmayı hatta fotograf çekip büyütüp renkli çerçevelere takmayı bile düşünüyorum.Yani o meleğimin odası el emeği göz nuru olacak ve uygun biseylerle kurmayı düşünüyorum odayı...

benim yorganı ve yastığı teyzem yapacak.orlon mu ne bilmiom öle bişiden yapıolar.slikon terketiomuş.oyüzden banada hazır uyku seti alma dediler

niye yapamadın be güzelim...profil düzenleden kilo takip diye bir yer var oaraya kodu kopyalayacaksın....istediğin tiçkerın kodunu ekle bakayım acaba yanlış kod bu ekliyorsun sonu png ile bitmeli...

ya ne bilim çözemedim ben bunu yaptım bi kaç kez ekledim gözükmüyo nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum:uhm:

Back
X