Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet haklisin bende bu foruma ilk defa geldim ve öyle düsündüm.
2010 mart anneleri dedim google bu sayfa cikti ve üye oldum.
Listeye bakincada masallah erkek patlamasi var.
Bakalim benimkinin cinsiyeti ne. Allah izin verirse cuma belli olacak.
Karnim bayagi büyüdü. Ilk mesajimi görmeyenlere kisaca bahsedeyim kendimden.
Son adet günü: 18.06.2009
Dogum Tarihi: 23.03.2010
Bugün 16. haftaya girdim. hihoyyyt
Semahamit, şimdi sen bir ay bu endişeyle mi yaşayacaksın?
Test sonucun çok mu kötü, biraz detay verir misin bize kardeş?[/QUOTE
bir ay nasıl geçer bende bilmiyorum bebeğimin biraz büyümesi gerekiyormuş ultrosonda tam netlik kazanması için. normalde 1 olması gereken değer bende 2.63 çıktı (
Bak siz böyle söyleyince bende tereddüt ettim.
Ama benim dr. öyle hesap etti.
Hatta cuma Dr. randevum var o randevuyu yaparken 16. haftanda olacaksin dedi.
Birde benim ay halim 28 degil 26 gün sürüyordu.
Acaba Türkiye ve Almanya hafta hesaplamasi farklimidirki ? benneyaptımkibenneyaptımki
Semahamit canım benimde ilk bebeğimde AFP yuksek cıkmısdı.tum taramalar yapıldı ama omur illik acıklıgı yada herhangi bir sakatlık cıkmadı.Ama doktorum enfeksiyon riski ve erken dogum riski olabilir demişti ama doktorum usunde durmamıstı bu konunun ve erken dogum yaptım bebeğimde sağlıklıydı ama yasamamıstı maalesef.Eger bebeğinde hiçbir şey yoksa ki inşallah olmaz mutlaka enfeksiyon arastırması yada erken dogum riskini arastırsın canım doktorun.İnşallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın.
Benide eklermisiniz arkadaşlar bilgilerim
Eylül_ce Beklenen d.t. 3 Mart inşallah kızım olucak ve ismi Eylül Melek 53 kilo ile hamile kaldım yasım 29 sat 27 mayıs
Nilüfercim ; Benim Erkek olursa daha belli değil ama TÜRKER olucak bu isim kesin (Benim soyadım kızlık) Eşimle evlenmeden önce karar vermiştik hepte istiyordum ...
KIZ olursa belli değil ama bu aralar nedense ASYA geçiyor içimde daha araştırmadım....
İstatistiğe göre %60 erkek olucak diyorlar(tanıdıklar) % 40 kız olucak diyorlar
bende 10 Ekimde inşallah güzel haberi veririm sizlere Ama ERKEK T:TÜRKER yazabilirsin
pembecim canım, gördüm, deminden beri de yazayım diye içimden geçiriyorum, bitmek bilmiyor ki işler...
ay sonu ya bugün...
canım benim gözün aydın, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.
bugün benim kusuruma bakmayın kızlar, sayfa açık ama girip bakamıyorum, işim çok...
İnan hatırlamıyorum canım ama doktorum AFP biraz yuksek cıktı demişti ve Adanada Prof. yonlendirmişdi.Doktorda bana aynen bunları soyledi enfeksiyon yada erken dogum riski olabilir demişti kendi doktorumasoyledik bunu ama ustunde durmamıstı.
pembecim canım, gördüm, deminden beri de yazayım diye içimden geçiriyorum, bitmek bilmiyor ki işler...
ay sonu ya bugün...
canım benim gözün aydın, Allah prensesini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hep böyle güzel haberlerini alalım inşallah.
bugün benim kusuruma bakmayın kızlar, sayfa açık ama girip bakamıyorum, işim çok...
Bak siz böyle söyleyince bende tereddüt ettim.
Ama benim dr. öyle hesap etti.
Hatta cuma Dr. randevum var o randevuyu yaparken 16. haftanda olacaksin dedi.
Birde benim ay halim 28 degil 26 gün sürüyordu.
Acaba Türkiye ve Almanya hafta hesaplamasi farklimidirki ? benneyaptımkibenneyaptımki
kızlar noldu dua edin üçlü testimizin sonucunuda iyi alalım.bebeğimin cnsiyetini öğrendik bugünde üçlü test sonuçlarımız çıkıcak.ama şaşırdığım ikili test için 5 tüp kan almışlardı bende.artı idrar.şimdi iki tüp aldılar.
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv: