- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.481
mafoldumben ayy canım hiç sorma ya.alalhım o günleri göstersin.hehe ne zor geliyo di mi bi de onların doğum yapacağını felan düşünsene :CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mafoldumben ayy canım hiç sorma ya.alalhım o günleri göstersin.hehe ne zor geliyo di mi bi de onların doğum yapacağını felan düşünsene :CüvCüv:
canım çok teşekküreler.ayy ben kızımı veremem yaa.
kızlar noldu dua edin üçlü testimizin sonucunuda iyi alalım.bebeğimin cnsiyetini öğrendik bugünde üçlü test sonuçlarımız çıkıcak.ama şaşırdığım ikili test için 5 tüp kan almışlardı bende.artı idrar.şimdi iki tüp aldılar.
kızlar noldu dua edin üçlü testimizin sonucunuda iyi alalım.bebeğimin cnsiyetini öğrendik bugünde üçlü test sonuçlarımız çıkıcak.ama şaşırdığım ikili test için 5 tüp kan almışlardı bende.artı idrar.şimdi iki tüp aldılar.
kızlar Simenay iki gündür yok.
Haberi olan var mı?
çok doğru ama insan başına gelince anlarmış.kocalarımız biiz nasıl aldıysa bizde kızımızı vericez.
Bende senin gibi düsünüyorum ama annemin bi lafini söyleyim sana.
"Annem beni nasil verdiyse, ben seni nasil verdiysem sende kizini vereceksin."
Ne yazikki öyle ama ...
opuyorumnanaktantmm ozaman analı kızlı yaşarsınız...:dilcikar:bende oğluşumu vermem..
amin canım inşallah.hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallaaaaah![]()
kaç tüp olduğunu inan bilemiyorum ben bişey demiyim o konuda
EFTEL .!.:Almanyayı bilemem ama bebeklerin aylara göre gelişimi aynı oldugu biliniyo..kafanı karıştırma dr.sor tekrar istersen :1rolleyes:
canım ya çok sağol.allahın izniyle inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza sağlıkla kucağımıza alırız.Pembedüşler;
Maşallah nazarlardan korusun sizler siz KIZ anneleri bu topiğin en kıymetlililerisiniz zemuszemusTekrardan hayırlı olsun
tabii canım yazarım.bendende 2 tüp kan aldılar canım sonuçlarını alınca yazarmısın
ben de nasıl oğluşumu askere yollarım diye dünden beri düşünüyorum :bbo:
Burda tüm hamilelik dönemini 280 gün yani 40 hafta.
Link verecektim ama olmuyor link veremiyorum hesaplatacaktim size CADIARZU