• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar noldu dua edin üçlü testimizin sonucunuda iyi alalım.bebeğimin cnsiyetini öğrendik bugünde üçlü test sonuçlarımız çıkıcak.ama şaşırdığım ikili test için 5 tüp kan almışlardı bende.artı idrar.şimdi iki tüp aldılar.

hayırlı güzel sonuçlar alırsın inşallaaaaah :nazar: :nazar: kaç tüp olduğunu inan bilemiyorum ben bişey demiyim o konuda

kıslar merhabaa
benide güncellesin nilüü
16 hafta 0 günlükken boyu 15 cm 165 gr idi

Pembedüşler;
Maşallah nazarlardan korusun sizler siz KIZ anneleri bu topiğin en kıymetlililerisiniz zemuszemus:nazar:Tekrardan hayırlı olsun

kızlar noldu dua edin üçlü testimizin sonucunuda iyi alalım.bebeğimin cnsiyetini öğrendik bugünde üçlü test sonuçlarımız çıkıcak.ama şaşırdığım ikili test için 5 tüp kan almışlardı bende.artı idrar.şimdi iki tüp aldılar.

bendende 2 tüp kan aldılar canım sonuçlarını alınca yazarmısın

EFTEL .!.:
Almanyayı bilemem ama bebeklerin aylara göre gelişimi aynı oldugu biliniyo..kafanı karıştırma dr.sor tekrar istersen :1rolleyes:

Burda tüm hamilelik dönemini 280 gün yani 40 hafta.
Link verecektim ama olmuyor link veremiyorum hesaplatacaktim size CADIARZU

canım çok teşekküreler.ayy ben kızımı veremem yaa.

evet ya ço zor

ben de nasıl oğluşumu askere yollarım diye dünden beri düşünüyorum :bbo:

biz ne yapcaz selinus nasıl göndereceğiz ama vatan borcu ödemesi gerek inşallah o zamanları görürüz

güzel çıkar pembe risk yoksa yaşında çok geç değil se merak etme bende pazartesi aldım iyi çıktı benden de 3 tüp aldılar

Burda tüm hamilelik dönemini 280 gün yani 40 hafta.
Link verecektim ama olmuyor link veremiyorum hesaplatacaktim size CADIARZU

Canim bende Almanyadayim...
Gebelik haftasini hesaplamda bir farklilik yok..
Türkiyedede Almanyadada ayni...Ben Türkiyede izindeyken ögrenmistim hamile oldugumu...
Buraya gelir gelmezde doktora gitmistim...TRdeki doktorlar ayni hafta hesabi...

Almanyadakiler sadece Dogum Tarihini Türkiyeden bir kac gün gec diye tahmin ediyorlar...
Yani bana mesela TR 10 Mart dediler burdada 12 Mart dediler...

Back
X