• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba.Geçmişi fazla okuyamadım ama anladığım kadarıylan PEMBEDÜŞLER KIZIN olacakmış allah sağlıkla kucağına lamayı nasip etsin.Dün yoktum biraz alışverişe çıktık spor ayakkabı falan aldık bana kıza eşime daha cunyır DOĞANALP e bişey almadık daha erken diye düşünüyorum.
KIZLARRRR geçmişi okuyamadım çok birikmiş umarım bir yaramazlık falan yoktur.Bide bişey sorucam kızımın resmini eklemek istiyorum nasıl yapıcam?

bugün 3lü için kan verdim ben de arkadaşlar 2tüp demiş ama benden tek tüp kan aldılar 2 buçukta alıcam sonucu beklemedeyim..diğer tahlillerimin iyi kızım da bir hafta ilerlemiş 17+5 olduk önceden hep bir hafta geriden gelirdi...şimdi sat a göre gidiyor.bir de doktor bugün boyumu sordu....kısa olduğum için normal doğum yapamayacağımı o yüzden egzersiz yaparak kasları güçlendirmeye çalışmamın gereksiz olduğunu söyledi...sezaryen olur ancak dedi....ben de maşallah hep erkenden öğreniyorum normalde şimdi belli olmaz nasıl doğum olacağı .... Allah kolaylığını verir inşallah....

canım o zaman şeker ye.yada süt iç.şu küçük 500 ml sütler varya.ultr.kapısında beklerken ondan iç.bebeklerin çok hoşuna gidiyormuş.inşallah sende görürsün.

saol cnm amin inşallah görürüm bi ara okadar sık gittikki doktora şimdi 25 gün oldu insan özlüyoo o an ona bakarken çok güzel duygular hissediyor insan :emir_bebek:

BEN DELİ GİBİ ÇUKOLATA HASTASI İKEN ŞİMDİ NEFRET EDER OLDUM :( Çok üzgünüm çoookAŞERİRKEN TATLI AŞERİYORUM ALIP YMEYE GELDİĞİNDE CNAIM İSTEMİYOR :) :dance: BİRDE TEREYAĞI VE SOĞAN KOKUSUNA DAYANAMIYORUM Kİ ZATEN ANNEMDE KALDIĞIM İÇİN ALLHTAN MUTFAĞA GİRME GİBİ Bİ DERDİM YOK HERKES BİLİYOR ARTI BENİM EŞİM ASKER turkbayragi CANIM O YÜZDEN BEN 5 AYI ANNEMELRDE GEÇİRECEĞİM O 7, AYIMDA YANIMDA İNŞALLAH :nazar::roflol:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Aynen bende cikolataya bayilirdim onsuz hicbir günüm gecmezdi ama simdi yiyemiyorum.
Tatli tuzlu karisik yiyorum. Sogan kokusunu bende sevmiyorum. Sen sanslisin, mutfaga girmiyorsun ama ben mecburum :sm_confused:
Tabiki esinden ayri kalmak mutfaga girmekten daha zordur herhalde.
Insallah zaman cabuk gecer ve sag salim kavusursunuz.
Hayirli teskerelerturkbayragi

bugün 3lü için kan verdim ben de arkadaşlar 2tüp demiş ama benden tek tüp kan aldılar 2 buçukta alıcam sonucu beklemedeyim..diğer tahlillerimin iyi kızım da bir hafta ilerlemiş 17+5 olduk önceden hep bir hafta geriden gelirdi...şimdi sat a göre gidiyor.bir de doktor bugün boyumu sordu....kısa olduğum için normal doğum yapamayacağımı o yüzden egzersiz yaparak kasları güçlendirmeye çalışmamın gereksiz olduğunu söyledi...sezaryen olur ancak dedi....ben de maşallah hep erkenden öğreniyorum normalde şimdi belli olmaz nasıl doğum olacağı .... Allah kolaylığını verir inşallah....

benim annemde kısa ama 4 kardeşiz hepimizde normal doğum olmuşuz gerçekten erken öğrenmişsin gibi geldi banada inşallah hakınızda hayırlısı olur allah yardım eder cnm test sonuçlarında güzel gelir inşallah başka bi doktora görünmeyi düşündünmü hiç?

Bunuda ilk defa duydum, nasil yani boyun kisa diye normal dogum yapamazsin diye birsey yokki. Ben 1,50 boyunda arkaslarim catir catir normal dogurdu.
Senin bu ilk cocugunmu, ilk degilse ilki sezeryanmi oldu ?

sağolun arkadaşlar
boyum 1,50 ve ilk hamileliğim...aynı şey ablamda da olmuştu o da mecburen sezaryen oldu....o yüzden çok da garipsemedim doktorun söylediklerini.....annemle de aynı boydayız o da 4 normal doğum yaptı....ama bilemiyorum açıkçası !!!!

sağolun arkadaşlar
boyum 1,50 ve ilk hamileliğim...aynı şey ablamda da olmuştu o da mecburen sezaryen oldu....o yüzden çok da garipsemedim doktorun söylediklerini.....annemle de aynı boydayız o da 4 normal doğum yaptı....ama bilemiyorum açıkçası !!!!

hayırlı neyse o olur inşallah sezeryan istemiyorsan ilerleyen zamanlarda bi doktora daha görünürsün ben uzmantv de dinledim normal doğum iki şekilde asla gerçekleşmez diyor dr. biri bebek yan yatıyorsa diğeride annenin kemik yapısı çok darsa benim bi arkadaşıma sende bel fıtığı var asla normal doğum yapamazsın sakat kalırsın dediler ama o ısrarla normal doğum istedi ve normal dğm yaptı allaha şükür sapasağlam ayakta gerçi bilmeden hüküm vermekde olmaz tabi tavsiye olarak sadece bi dr daha görün derim kendi adıma..

SEMAHAMİT canım bende yamıştım ama tekrarlıyorum allah çok büyük sakin ol rabbime bırak.başka bir dr daha gözük istersen.allahım yardımcın olsun.

sonuçta kanımda çıktı canım ultrasonda çıksaydı hiç düşünmeden giderdim doktora ama test sonuçları böyle başka doktora gitsem oda aynısını diyecek yakın takibe alınmalısın diye.rabbim büyük inşallah herşey güzel olacak

3630nazar%5B1%5D.jpg

SELKİE ; Ben bu göbeği ve bebişine nazar değmesin diye nazarlık takayım en iyisi ve Tüm MART anne adaylarına Topikimize NAZAR DEĞMESİN .....:nazar::nazar:a.s.a.s.
çANIIIMMMMsağol..!!!!!:nazar:bende nazarımı koyayım...
Selkie canım seninle aynı haftalardayız sende hissediyorsundur herhalde hareketlerini bebeğinim nerde hissediyorsun canım ya yani genital bolgeye yakın yada kasıklarda hıssettiğin oluyormu hiç.

çanım ben göbeğimin altında ve kasıklarımda hissediyorum bebişimi....bebeğin pozisyonunada bağlı aslında nerde hissettiğin....benimki genelde sırt üstü yatıyor o nedenle ayaklarını daha çok göbekte hissediyorum...

Evet haklisin bende bu foruma ilk defa geldim ve öyle düsündüm.
2010 mart anneleri dedim google bu sayfa cikti ve üye oldum.
Listeye bakincada masallah erkek patlamasi var.
Bakalim benimkinin cinsiyeti ne. Allah izin verirse cuma belli olacak.
Karnim bayagi büyüdü. Ilk mesajimi görmeyenlere kisaca bahsedeyim kendimden.
Son adet günü: 18.06.2009
Dogum Tarihi: 23.03.2010
Bugün 16. haftaya girdim. hihoyyyt

çanım sende hoşgeldin,bebişin hayırlı olsun...

aşkolsun kızlar iki syfa önce dr geldim dün diye yazdım bebeğiminde cinsiyeti belli oldu dedim kimse umursamamış:sinifsinif:

çanım bir prensesimiz daha gelmiş...hayırlı olsun.....

ben de nasıl oğluşumu askere yollarım diye dünden beri düşünüyorum :bbo:
ben napayım 2 erkeğimi yollayaçağım,nasıl dayanaçağım bilmem.Allah günleride görmeyi nasip etsin...
Ya arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor valla.
Beni burda hasta hasta leptop basinda tutuyorsunuz.
Buarada bunuda paylasayim: bayram öncesi nezle olmustum simdide nezleyim.
2 hafta icinde 2 defa :( :(
Cok zor oluyor hamile hamile.
Midem bulaniyor. Zaten ilk 3 ay cok zorlu gecti benim hamileligim.
Serumlarla ve haplarla ayakta kaldim. Günde 8-9 defa istifar ediyordum.
O günler yavas yavas geciyor derken su nezle olmak beni cok bezdiriyor...

çanım geçmiş olsun....

Gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim.
Meyve suyu olarak elma suyundan haric birsey icemiyorum senağlama
Nedese Hamile oldum olali portakalli iceceklerden nefret ettim.
Eksi birseylerde yiyemiyorum.
Peki sizlerde ne gibi degisiklikler oldu ???

kız seninki erkek olmasın,,,derler yaaa,ye tatlıyı yap hakkıyı olayı...bendede tatlı merakı var...

çanım bene boyun kısa olduğu için olması çok saçma benim annem 1,55 boyu ve biz çocukları hep 5 kilo civarı doğmuşuz ve normal doğumla...bence senin kasıkların dardır ,genelde kısa boylularda kasıklar dar olabiliyor,o nedenle sezeryana yönlendirebiliyorlar...

CANIM MERHABA BENİM EŞİMİN AİLESİ ALMANYADA YAŞIYOR SNE GİBİM EŞİMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ BEN MUHASEBE UZMANIYIM EŞİMİN AİLESİ BİZİ ORAYA ALMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BEN PEK İSTEKLİ DEĞİLİM BU KONUDA ORDA 3 TANE EVLERİ DÜKKANLRI FELAN VAR KİRA DERDİ GİBİ DERTLERİMİZ OLMAYACAK AMA BEN YİNEDE NE BİLEYİM ALMANYA DEDİĞİMDE GURBET KORKUSU SARIYOR Bİ YANDAN DA İYİBİ GELECEK DEMEK DİYORLAR ALMNAYADA BİLG. MÜHENDİSLERİNİN MAAŞI ÇOK YÜKSEKMİŞ SENCE NASIL SEN MEMENUNMUSUN ORDA HAYATINDAN AİLEN DE IRDAMI ÖZLEM DUYMUYOR MUSUN ? :uhm::uhm::uhm:

Valla canim ne diyeyimki...
Almanyada hayat Türkiyedekinden daha zor bence...
heleki sonradan gelmissen...

Ben dogma büyüme Almanyada olmama ragmen
memleketimi ordaki ailemi cok özlüyorum...1 sene gecsede izine
gitsek diye günleri sayiyoruz resmen...

Kira derdin felan yoksa aslinda süper...fistik gibi yasarsin...sorun olmaz yani...
Bilgisayar Mühendisler iyi kazaniyor burda evet dogru...yani net en az bi 2.000 Euro gecmesi gerekir eline...
Ama zor olan kismi genelde sosyal ve özel hayat oluyor...birde dil derdi var tabi sonrada gelenlerde...
Ben esimi sonradan getirdim, o yüzden zorluklarini biliyorum...

Burda öyle kolay kolay kimse kimsenin kapisini calmiyor, insanlar cok soguk...
Herkes evden ise isden eve...Türkiyedeki gibi komsuluk felan neredeyse hic yok...

Ben sansliyim mesela, bizim yasadigimiz yer kücük bir sehir ve Türk cok...
Türklerin coguda ya akrabagmiz ya Köylümüz yada Memleketlimiz...ama heryer öyle degil tabi...

Biz bi türlü karara varamıyoruz isim konusunda.
Heralde isimsiz doğacak bizimki...

Tobloyla ilgili bi öneri:
Yaşadığımız şehirleri de eklesen nasıl olur? Buluşma falan planlarken kolaylık olur..

slm kızlar evet yaşadığımız şehirleride yazarsan daha güzel olur tşklr nilüfer bu arada bende eklenmişim yaşım 29 antepteyim:)kaydirigubbakcemile4

doktora giden yada gidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle dönerler inşallah öpüldünüz güzel anneler Allah emanet olun bebişlerinizde tabii görüşmek üzüreopuyorumnanaktan

herkese günaydın arkadaşlarrrr a.s.
GUNAYDINNNNN
sağol lımburg sizede kısmet etin Allah

günaydın dimplehawk ve bütün gelecek arkadaşlar :teytey:
SAOL CANIM INSALLAH
kızlar günaydın dün üçlü tarama testimin sonuçlarını aldım ve maalesef afp yüksek çıktı bebeğimin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilirmiş dünden beri çok kötüyüm sabahı nasıl yaptım bilmiyorum bir ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim allahım hepimize yardımcı olsunn..
CANIM MORAL BOZMA HEMEN DUR BAKALIM AYRINTILI ULTRASONDA DAHA BELLI OLUR

GUNAYDINNNNN

aşkolsun kızlar iki syfa önce dr geldim dün diye yazdım bebeğiminde cinsiyeti belli oldu dedim kimse umursamamış:sinifsinif:
HAYIRLI OLSUN CANIM GOZUN AYDIN
Bizde pazartesi akşam gidicez kontrole bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini. Sabırsızlıkla bekliyorum

HAYIRLISIYLA GIT GEL INSALLAH BELLI OLUR

kızlar geldim kan şekeri testimin sonuçları alıp,dr mi aradım,ve bana tatlıyı yasakladı...günde sade e bir baklava kadar az yemem gerekiyormuş,tokluk kan şekerim açlık kan şekerimin altında çıktı,yemek yedikten sonra şekerim ani yükselip ani düşüyor....hepte anım tatlı istiyor işin aksi gibi,,,

Back
X