• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

caım ben çok elma yiyorum.bebeğe çok yararlı.süt fazla içemiyorum ama kaşar peynirindede o kadar kalsiyum var.birde hurma yemeni tavsiye ederim.peygamber efendimiz hurma yiyen annelerin bebekelri gzüel olur buyurmuşlar.onun dışında maden suyu içiyorum mineral var.cevizden ilk üç ay tiksinmiştim yeni yeni günde bir avuç yiyorum fazlası zarar çünkü.birde bunu mutlaka ye.marul.bebeğin suyunu çok arttıyor.akşamları 10 tane felan marul yaprağının üstüne limon sıkıp yiyorum.aynı şekilde turşu yasak hem tuzlu hemde bebeğin suyunu azaltıyor.

gerçekten ilgin senden duydum bunu turşu suyumu azaltıyomuş,ben çok yiyorum turşuyu ama özellikle ablamlara gittiyim zaman..ama çok güzel yapıyo ben ne yapıyım.. yememege gayret edicem sagol arkşopuyorumnanaktan

gerçekten ilgin senden duydum bunu turşu suyumu azaltıyomuş,ben çok yiyorum turşuyu ama özellikle ablamlara gittiyim zaman..ama çok güzel yapıyo ben ne yapıyım.. yememege gayret edicem sagol arkşopuyorumnanaktan
ahh canım bende çok severim yurşuyu özellikle hamile olduğumdan beri daha fazla düştüm ama yasakladı eşim zaten dr söylesem hemen yasaklardı hem suyunu azaltıyor bebeğin hemde tuzlu çok zararlı ilerde ayaklarımız çok şişer

SİMENAY canımcım,bak ne güzel bebikinin gelişimi güzelmiş,.çok sevindim.kaydirigubbakcemile2 :teytey:.inşallah amniyosentez olayına gerek kalmaz.test sonuçlarında güzel çıkar,.bu arada pembedüşler güzel haberler alman dileğiyle:lepi: :lepi:

caım ben çok elma yiyorum.bebeğe çok yararlı.süt fazla içemiyorum ama kaşar peynirindede o kadar kalsiyum var.birde hurma yemeni tavsiye ederim.peygamber efendimiz hurma yiyen annelerin bebekelri gzüel olur buyurmuşlar.onun dışında maden suyu içiyorum mineral var.cevizden ilk üç ay tiksinmiştim yeni yeni günde bir avuç yiyorum fazlası zarar çünkü.birde bunu mutlaka ye.marul.bebeğin suyunu çok arttıyor.akşamları 10 tane felan marul yaprağının üstüne limon sıkıp yiyorum.aynı şekilde turşu yasak hem tuzlu hemde bebeğin suyunu azaltıyor.

bende günde 2 elma 3 yada 4 havuç(takmış durumdayım bu ara havuca) her akşam bir avuç ceviz 1 bardak süt bir kase yoğurt (ilk üç ay ikisinden de tiksinmiştim süt ve yoğurt)hurmanın aynı zamanda kan şekerini ayarlayıcı özelliğide varmış sebze yemeği her akşam kesin özellikle(ıspanak,brokoli,karnabahar,semizotu nu doktorum önerdi) haftada 1 haşlama yapıyorum kemikli etle yani elimden geldiğince kilo almadan doğru beslenmeye çalışıyorum kiloları bebişim alsın ben dğlzemuszemus şimdilik böyle dvm ediyoruz işte..

Biz geldiiikkkkk...
2 gündür giremiyordum, maşallah kaynatmışsınız yine..
Doktora giden ve gitmiş olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum, umarım test sonuçlarınız iyi çıkar.
Doktordan gelen ve cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bende 2 gündür doktora gidiyordum, amniyosentez olayım hala netleşmedi malesef, kendime bir doktor buldum, şimdilik buna devam edicem, amniyosentez yaptırmak istemediğimi anlattım, anlayışla karşıladı, 3 lü testi tekrar yaptırdık, sonucunu haftaya alacam, 2. düzey ayrıntılı ultrasona girdim, ultrasonda bütün organları ve gelişimi incelendi ve sonuç iyi çıktı, bebeğim büyümüş teyzeleri, 170 gr. ve 16 cm. olmuş, ama cinsiyetini göstermemekte ısrar etti, ultrason renkli idi, bebeğimi izlemeye doyamadım kızlar, yanakları tombul tombul ve elleri yumuk yumuktu, eşime benzettim ben biraz yüzünü :))
3 lü test sonucunu da alınca, doktorla tekrar görüşüp, amniyosentezin şart olup olmadığına karar verecez, hayırlısı artık, dua edin bizim için..

gözünaydın cnm inşalh , amniyosentezi ye gerek kalmaz..güzel sonuççlar alırsın..

bende günde 2 elma 3 yada 4 havuç(takmış durumdayım bu ara havuca) her akşam bir avuç ceviz 1 bardak süt bir kase yoğurt (ilk üç ay ikisinden de tiksinmiştim süt ve yoğurt)hurmanın aynı zamanda kan şekerini ayarlayıcı özelliğide varmış sebze yemeği her akşam kesin özellikle(ıspanak,brokoli,karnabahar,semizotu nu doktorum önerdi) haftada 1 haşlama yapıyorum kemikli etle yani elimden geldiğince kilo almadan doğru beslenmeye çalışıyorum kiloları bebişim alsın ben dğlzemuszemus şimdilik böyle dvm ediyoruz işte..
canım bence çok iyi beslenmen.

ayyyyy arkadişler yaaaa,turşudan bahsetmişsiniz acayip severim,.vede yemeden duramıyorumdelikafadulden delikafadulden cokacimcoook cokacimcoookşimdide canım salatalık turşusu çektiiiiiiii..offffff yasaklar neden böyle tatli geliyooooooo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

BİZ 13 07 2008 DE EVLENDİK BEBİŞTE 16+2 TAMAMEN SÜPRİZ OLDU BİZE zemuszemus ÇÜNKİ BEN KESİNLİKLE ASKERLİKTEN SONRA İSTİYORDUM BEBEĞİ ÇÜNKİ ASKER DÖNÜŞÜ İŞ BULMASI GEREKECEK YOKSA ELDEKİLER UUZN SÜRE YETMEZ kaydirigubbakcemile4 BÖYLE SIKINTILARIMIZ DÜŞÜNCELERİMİZ OLMADAN HEM ASKERLİK HEM DOĞUM RAHAT RAHAT OLSUN DİYORDUK AMA KISMET İŞTE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİN ŞANSINA
GÜVENİYORUM HERŞEY OLABİLECKE EN İYİ ŞEKİLDE İELRLİYOR BEN BİRDE ANNEMLER LOJMANDA KALIYOR BENDE ALT KATTA ÇALIŞIYORUM ÖĞLE YEMEKLERİM FELANDA ÇOK RAHAT YOL SIKINTIM YOK BİZDEDE CEP TELEFONU YOK AMA AKŞAMLARI RAHAT ARIYOR SABAH O UYANDIRIYOR BENİ İŞTİMAYA KALKTIĞINDA ARIYOR SEVGİLİM BENİM . zemuszemuszemuszemus ANKARADA NERDE OTURUYORSUN HAFTASONU ANKARADA İDİM KUSENİMİN DÜĞÜNÜNE GİTTİM :lepi: SÜREKLİ GEZİYORUM BEN YAAAA :lepi:

bizde 17+5 aynen cnm askerlik dönüşü düşünüyorduk bizde artık ama bebişim erken davrandı ve süpriz yaptı bize :ecrin_bebek: herşeyde vardır bi hayır iyikide olmuş vakit çabuk geçiyor koşturmacayla anlaşılmıyor kaydirigubbakcemile3 ankarada ümiyköy tarafında oturuyoruz bizimde çok yakın eve iş yeri hemen hemen ortak noktamız çok cnm :lepi:
sen istanbulda nerdesin bende bu hafta sonu istanbulda olucam :teytey:

ayyyyy arkadişler yaaaa,turşudan bahsetmişsiniz acayip severim,.vede yemeden duramıyorumdelikafadulden delikafadulden cokacimcoook cokacimcoookşimdide canım salatalık turşusu çektiiiiiiii..offffff yasaklar neden böyle tatli geliyooooooo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
benim canım çok çekince bir tane yiyorum o kadar.oda ayda bir ancak.

ahh canım bende çok severim yurşuyu özellikle hamile olduğumdan beri daha fazla düştüm ama yasakladı eşim zaten dr söylesem hemen yasaklardı hem suyunu azaltıyor bebeğin hemde tuzlu çok zararlı ilerde ayaklarımız çok şişer

dr bana (kızartma,tuzlu, hamur işleri) bunlardan uzak durmamı önerdi bende çok sinir oldum..benim zaten yediyim şeyler onlar fazla kilomda yok 52 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum.kilom çokmu sence?..

dr bana (kızartma,tuzlu, hamur işleri) bunlardan uzak durmamı önerdi bende çok sinir oldum..benim zaten yediyim şeyler onlar fazla kilomda yok 52 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum.kilom çokmu sence?..
bence değil ama dr bunu hep söylüyor benim dr söyledi kızartma hamurişi...kaçıncı haftadasın.

Selamlarrrrrrrr,
hihoyyyt Heyyyy bakıyorum da nazlı KIZlarımız kendilerini yavaş yavaş gösteriyorlar. Ne mutlu biz ERKEK anne adaylarına. Kızlarınıza iyi KAYNANALAR olmaya çalışacağız söz veriyorum kendi adıma. naniknanik:bbo::oklava::1rolleyes:

bende hem bahsediyom hem agzımın suyu akıyo yasaklar.çignenmek için ama bunlardan bebeklerimiz etkilenmememli..

kızlar ben 70 kiloyla hamile kaldım dün tartıldım şu anda 18.haftadayım ve 76 olmuşum dr beni uyardı çok hızlı gidiyorsun diye.hamurişini kızartmayı kesiyorsun dedi.bende ekmeği biraz azalttım ama yemeği hele yiyorum ok mide bulantısı geçtiğinden beri çok yemeye başlamıştım.allah korusun fazla kilo bebekte şeker çıkartıyor.daha önümde 5 ay olduğu için dr biraz yavaş almamı söyledi kiloyu.tombullaştım iyice.

Selamlarrrrrrrr,
hihoyyyt Heyyyy bakıyorum da nazlı KIZlarımız kendilerini yavaş yavaş gösteriyorlar. Ne mutlu biz ERKEK anne adaylarına. Kızlarınıza iyi KAYNANALAR olmaya çalışacağız söz veriyorum kendi adıma. naniknanik:bbo::oklava::1rolleyes:
bizde söz veriyoruz kız anneleri olarak damatlara iyi kaynana olucaz.:oklava::oklava::oklava:

Back
X