- Konu Sahibi minikcadimm83
- #14.601
kızlar çıkıcam birazdan nolur dua edin üçlü testimizde iyi çıksın.çok heyecanlıyım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caım ben çok elma yiyorum.bebeğe çok yararlı.süt fazla içemiyorum ama kaşar peynirindede o kadar kalsiyum var.birde hurma yemeni tavsiye ederim.peygamber efendimiz hurma yiyen annelerin bebekelri gzüel olur buyurmuşlar.onun dışında maden suyu içiyorum mineral var.cevizden ilk üç ay tiksinmiştim yeni yeni günde bir avuç yiyorum fazlası zarar çünkü.birde bunu mutlaka ye.marul.bebeğin suyunu çok arttıyor.akşamları 10 tane felan marul yaprağının üstüne limon sıkıp yiyorum.aynı şekilde turşu yasak hem tuzlu hemde bebeğin suyunu azaltıyor.
ahh canım bende çok severim yurşuyu özellikle hamile olduğumdan beri daha fazla düştüm ama yasakladı eşim zaten dr söylesem hemen yasaklardı hem suyunu azaltıyor bebeğin hemde tuzlu çok zararlı ilerde ayaklarımız çok şişergerçekten ilgin senden duydum bunu turşu suyumu azaltıyomuş,ben çok yiyorum turşuyu ama özellikle ablamlara gittiyim zaman..ama çok güzel yapıyo ben ne yapıyım.. yememege gayret edicem sagol arkşopuyorumnanaktan
caım ben çok elma yiyorum.bebeğe çok yararlı.süt fazla içemiyorum ama kaşar peynirindede o kadar kalsiyum var.birde hurma yemeni tavsiye ederim.peygamber efendimiz hurma yiyen annelerin bebekelri gzüel olur buyurmuşlar.onun dışında maden suyu içiyorum mineral var.cevizden ilk üç ay tiksinmiştim yeni yeni günde bir avuç yiyorum fazlası zarar çünkü.birde bunu mutlaka ye.marul.bebeğin suyunu çok arttıyor.akşamları 10 tane felan marul yaprağının üstüne limon sıkıp yiyorum.aynı şekilde turşu yasak hem tuzlu hemde bebeğin suyunu azaltıyor.
Biz geldiiikkkkk...
2 gündür giremiyordum, maşallah kaynatmışsınız yine..
Doktora giden ve gitmiş olanlara hayırlı haberler getirmelerini diliyorum, umarım test sonuçlarınız iyi çıkar.
Doktordan gelen ve cinsiyetini öğrenenlere gözünüz aydın diyorum, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler.
Bende 2 gündür doktora gidiyordum, amniyosentez olayım hala netleşmedi malesef, kendime bir doktor buldum, şimdilik buna devam edicem, amniyosentez yaptırmak istemediğimi anlattım, anlayışla karşıladı, 3 lü testi tekrar yaptırdık, sonucunu haftaya alacam, 2. düzey ayrıntılı ultrasona girdim, ultrasonda bütün organları ve gelişimi incelendi ve sonuç iyi çıktı, bebeğim büyümüş teyzeleri, 170 gr. ve 16 cm. olmuş, ama cinsiyetini göstermemekte ısrar etti, ultrason renkli idi, bebeğimi izlemeye doyamadım kızlar, yanakları tombul tombul ve elleri yumuk yumuktu, eşime benzettim ben biraz yüzünü :))
3 lü test sonucunu da alınca, doktorla tekrar görüşüp, amniyosentezin şart olup olmadığına karar verecez, hayırlısı artık, dua edin bizim için..
canım bence çok iyi beslenmen.bende günde 2 elma 3 yada 4 havuç(takmış durumdayım bu ara havuca) her akşam bir avuç ceviz 1 bardak süt bir kase yoğurt (ilk üç ay ikisinden de tiksinmiştim süt ve yoğurt)hurmanın aynı zamanda kan şekerini ayarlayıcı özelliğide varmış sebze yemeği her akşam kesin özellikle(ıspanak,brokoli,karnabahar,semizotu nu doktorum önerdi) haftada 1 haşlama yapıyorum kemikli etle yani elimden geldiğince kilo almadan doğru beslenmeye çalışıyorum kiloları bebişim alsın ben dğlzemuszemus şimdilik böyle dvm ediyoruz işte..
BİZ 13 07 2008 DE EVLENDİK BEBİŞTE 16+2 TAMAMEN SÜPRİZ OLDU BİZE zemuszemus ÇÜNKİ BEN KESİNLİKLE ASKERLİKTEN SONRA İSTİYORDUM BEBEĞİ ÇÜNKİ ASKER DÖNÜŞÜ İŞ BULMASI GEREKECEK YOKSA ELDEKİLER UUZN SÜRE YETMEZBÖYLE SIKINTILARIMIZ DÜŞÜNCELERİMİZ OLMADAN HEM ASKERLİK HEM DOĞUM RAHAT RAHAT OLSUN DİYORDUK AMA KISMET İŞTE ÇOK ŞÜKÜR BEBEĞİMİN ŞANSINA
GÜVENİYORUM HERŞEY OLABİLECKE EN İYİ ŞEKİLDE İELRLİYOR BEN BİRDE ANNEMLER LOJMANDA KALIYOR BENDE ALT KATTA ÇALIŞIYORUM ÖĞLE YEMEKLERİM FELANDA ÇOK RAHAT YOL SIKINTIM YOK BİZDEDE CEP TELEFONU YOK AMA AKŞAMLARI RAHAT ARIYOR SABAH O UYANDIRIYOR BENİ İŞTİMAYA KALKTIĞINDA ARIYOR SEVGİLİM BENİM . zemuszemuszemuszemus ANKARADA NERDE OTURUYORSUN HAFTASONU ANKARADA İDİM KUSENİMİN DÜĞÜNÜNE GİTTİM :lepi: SÜREKLİ GEZİYORUM BEN YAAAA :lepi:
canım çok sağol inşallah.SİMENAY canımcım,bak ne güzel bebikinin gelişimi güzelmiş,.çok sevindim.kaydirigubbakcemile2 :teytey:.inşallah amniyosentez olayına gerek kalmaz.test sonuçlarında güzel çıkar,.bu arada pembedüşler güzel haberler alman dileğiyle:lepi: :lepi:
benim canım çok çekince bir tane yiyorum o kadar.oda ayda bir ancak.ayyyyy arkadişler yaaaa,turşudan bahsetmişsiniz acayip severim,.vede yemeden duramıyorumdelikafadulden delikafadulden cokacimcoook cokacimcoookşimdide canım salatalık turşusu çektiiiiiiii..offffff yasaklar neden böyle tatli geliyooooooo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ahh canım bende çok severim yurşuyu özellikle hamile olduğumdan beri daha fazla düştüm ama yasakladı eşim zaten dr söylesem hemen yasaklardı hem suyunu azaltıyor bebeğin hemde tuzlu çok zararlı ilerde ayaklarımız çok şişer
canım bence çok iyi beslenmen.
bence değil ama dr bunu hep söylüyor benim dr söyledi kızartma hamurişi...kaçıncı haftadasın.dr bana (kızartma,tuzlu, hamur işleri) bunlardan uzak durmamı önerdi bende çok sinir oldum..benim zaten yediyim şeyler onlar fazla kilomda yok 52 kiloyla hamile kaldım şuan 56 kiloyum.kilom çokmu sence?..
ayyyyy arkadişler yaaaa,turşudan bahsetmişsiniz acayip severim,.vede yemeden duramıyorumdelikafadulden delikafadulden cokacimcoook cokacimcoookşimdide canım salatalık turşusu çektiiiiiiii..offffff yasaklar neden böyle tatli geliyooooooo:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
bence değil ama dr bunu hep söylüyor benim dr söyledi kızartma hamurişi...kaçıncı haftadasın.
bizde söz veriyoruz kız anneleri olarak damatlara iyi kaynana olucaz.Selamlarrrrrrrr,
hihoyyyt Heyyyy bakıyorum da nazlı KIZlarımız kendilerini yavaş yavaş gösteriyorlar. Ne mutlu biz ERKEK anne adaylarına. Kızlarınıza iyi KAYNANALAR olmaya çalışacağız söz veriyorum kendi adıma. naniknanik:bbo:klava::1rolleyes:
canım bende70 kiloyla başladım dün 76 olmuşum.18.haftadayım dr yavaş git biraz dedi.hamurişini ve kızartma fazla yeme dedi.daha önümüzde kaç ayımız varya ondan bence.sınırı geçersek dr kendi durduruyor yedirmiyor.15. haftamdayım..