PANCUBEN ne zaman teyze oldun hayırlı olsun benimde 2 tane ablamın çok tatlı hihoyyyt kızı var hiç ne ablamın hamileliğini nede doğumunu gördüm yırtdışında ablam.....
nasıl zormu olmuş doğum bende doğum servisine girdim orada 1hafta önce doğum yapan bir bayan vardı doğumdan 1 hafta sonra kanaması olmuş bayılmış parça kalmış kürtaj yapmıişlar ben sezeryanda olur diye biliyordum ama demekki normal doğumdada risk var inşallah bizler sağ salim doum yaparız.
hijyanim benimde 18 aftadayım bu hafta iyiden iyiye büyümeye başladı karnım doğmuyor devamlı aç gibiyim iilk 3 ay iki son ayda 2 kilo aldım şimdiye kadar.
kızlar günaydın çoğunuz hisstmişsiniz bebeklerinizin hareketelrini.maşallah.biz 18.haftanın içindeyiz şükürler olsun ama hala seğirme dışında hissedemedim oda 1 hafta önce.sonra kesildi.okudukça korkmeye başladım ilk bebeklerde hissedilmezmiş hemen sanırım bide kızlar daha geç hareket eder derler ama endişelendim allah korusun normalmi.18 haftanın içinde olupta hareketini henüz hissetmeyen varmı.
pembe bende arada hissediyorum öyle hergün değil merak etme 20.haftada hareketler başlaycak inşallah zemuszemus
biz o minişleri doğsunlarda yiyelim
beknurcum 17haftamda söyledi banada doktor merak etme herşey zamanında.
seyyal allah kavuştursun merak etme aynı duygular telaşlar bizdede oluyor doktora gidince

görünce rahatlarsın