- Konu Sahibi minikcadimm83
- #15.261
lİSTEMİZE NAZAR DEĞMESİN 2 kişi daha katılırsa 100 kişi olucaz ve erkek çoğunlukta 

Tahminler doğru çıkarsa tabii baksanıza erkek demişler Kız bebek dünyaya gelmiş :CüvCüv::CüvCüv::enbuyukkk:a.s.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğumöu kolaylaştıran sure kızlar bunu okumamaız gerekiyormuş
İNŞİRAH SURESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Elem neşrah leke sadrek; ve vâda’na anke vizrekelleziy enkada zahrek; ve refâ’na leke zikrek. Feinne meâl usri yüsren inne meâl usri yüsra. Feizâ ferağte fensab ve ilâ rabbike fergab!..
Anlamı:
Biz senin göğsünü açmadık (basiyretini genişletmedik) mi?.. Belini büken yükü üzerinden almadık mı?.. Nâmını yükseltmedik mi?.. Kesinlikle her güçlükle beraber bir kolaylık vardır!.. Hiç şüphesiz her güçlükle beraber bir kolaylık vardır. Öyle ise, işlerinden kurtulunca diğerine başla; Rabbine yaklaş!..
FAZİLETİ
Maneviyâtta ilerlemek istiyenler, bu sûreyi her gün 70 defa okumayı ihmal etmesinler.
Aldıkları yüksek seviyeli ilmi; karşılaştıkları yüksek müşahedeleri, değerli keşifleri hazmetmek istiyenler günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
İçi sıkılanlar, başı daralanlar, bunalımda olanlar selâmete çıkmak istiyorlarsa, günde yetmiş defa bu sûreyi okumağa devam etsinler.
Her biri de görecek ki; bu sûreye devam, Allah ın izniyle onları kesinlikle muradlarına erdirecektir.
AMİN.
ben de onu diyecektim...kesinlikle bir sorun var..bir saattir size selam vermeye uğraşıyorum...işlerim var hemen çıkcam ama bugün 3lü test sonucunu aldık çok şükür o da çok iyi çıktı...darısı tüm yaptırmayanların ya da sonuç bekleyenlerin başına :)öptüm hepinizi....sonra görüşürüz:)
şimdilik öyle gözüküyorsun çanım,,,ama hiç korkma Allah kolaylığını veriyor....kızlar ilk doğumu :CüvCüv: Allah nasip ederse benmi yapacağım ferçi belli olmaz ama şimdilik öyle görünüyor
ya ben koykuyoyum delikafadulden elikafadulden elikafadulden elikafadulden
evet var anım,bende güçlük çekiyorum...arkadaşlar sitede bi sorunmu var
ben de onu diyecektim...kesinlikle bir sorun var..bir saattir size selam vermeye uğraşıyorum...işlerim var hemen çıkcam ama bugün 3lü test sonucunu aldık çok şükür o da çok iyi çıktı...darısı tüm yaptırmayanların ya da sonuç bekleyenlerin başına :)öptüm hepinizi....sonra görüşürüz:)
Merhaba kızlar ben çok yoğunum artık çok sık giremiyorum..
İnşallah haftaya daha bi sakin olacak işyerinde durumlar ozaman sıksık görüşürük..
Ben dün doktora gittim tiroid kontrolü için tahlil vermeye gitmişkende cinsiyetini öğrenmek istedim...Doktor göremedi tam olarak ama sanırım kız dedi..Yarın tekrar gidicem yarın sana kesin bişi söylerim dedi...
Eğer doğru ise listemize 1 kız daha katılıyoooo :ecrin_bebek:
Sinpac'cım uzun süre giremediğim için takip edemedim seninkinin cinsiyeti kesinleştimi?
kızlar ilk doğumu :CüvCüv: Allah nasip ederse benmi yapacağım ferçi belli olmaz ama şimdilik öyle görünüyor
ya ben koykuyoyum delikafadulden elikafadulden elikafadulden elikafadulden
Ben olsam ben de korkardım...
Ben 69. olmama rağmen, ben de korkuyorum(kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlar pardon yaaa ben bişey merak ettim
kenarda bi resimler var onlar ne allah aşkına ve niye bende yok :sm_confused: