Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sağol mutlucum çok şükür iyiyiz haftaya dr.a gidicez 4lü için siz nasılsınız meleğinle :CüvCüv:
bizde pıt pıtlar başladı ilk oynadığındada eşime bakıyodum bakalım benzicek mi sırnaşık şey nasıl bi soru oldu babası herhalde benzicek sırnaşık şey sırnaşık şey
bizz geldikkk.opuyorumnanaktan
kızlar bu bebişler kıpırdıyor ya bu nasıl birşey yani ben tarif edemiyorum birtürlü.tamam pıt pıt atıyor.ama mesela benim karnımda işşte o tarif edemediğim başka hareketlenmelerde oluyor arada:1ninca:
canım ay hesabı hiç bilmiyorum daha doğrusu kafam karışıyor haftasını söylüyorum ama illa ısrar eden olursa kağan kocatepe ye göre 4 aylık oluyomuşum öyle diyorum kafamçokkarıştı
NOT:bebiklerin haftaları ve kaç çm oldukları her doktora gittikten sonra güncellenecektir.:lepi:vede kilolarımız nasıp olursa doğum yaptıktan sonra kaç kilo olursak,karşılaştırma babında olacak.değiştirilme yapılmadı,hamile kaldığımız andan itibaren.:CüvCüv:
bizz geldikkk.opuyorumnanaktan
kızlar bu bebişler kıpırdıyor ya bu nasıl birşey yani ben tarif edemiyorum birtürlü.tamam pıt pıt atıyor.ama mesela benim karnımda işşte o tarif edemediğim başka hareketlenmelerde oluyor arada:1ninca:
CİCİŞLER ,benim mesaim dolmak üzere,iki gün hafta sonu tatili,oleyyy:teytey: :teytey:bu arada listede 100 e merdiven dayadık...HAYIRLISI olsun.:teytey: :lepi: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::teytey: kaydirigubbakcemile2hihoyyyt hihoyyyt
CİCİŞLER ,benim mesaim dolmak üzere,iki gün hafta sonu tatili,oleyyy:teytey: :teytey:bu arada listede 100 e merdiven dayadık...HAYIRLISI olsun.:teytey: :lepi: :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv::teytey: kaydirigubbakcemile2hihoyyyt hihoyyyt