• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

17+1 ama hala tık yok ne seyirme ne bişey ben tamamne nötr üm bu konuda :sinifsinif: ben doktora gittiğimde kalbp atışlarını dinelrken bile ağlıyorum bide hissetsem kim bilir neler olur :emir_bebek:opuyorumnanaktan belki de babasının askerden dönmesini bekliyordur hissettirmek için :teytey:

Hissedersin inş. canım çok keyifli ve komik bir durum aslında.Birden sıçrıyorsun tabii herkeste aynı olmuyordur eminim.Ben hopluyorum ya herkesi hoplayacak sanıyorum .....

Günaydın Hanımlar, geçmişi okuyamadım, herkes iyidir umarım..
Bosnacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, üşütmemeye çalış, ayaklarını sıcak tut, başını serin :)
Bende de kulak çınlaması oluyor birkaç gündür, sizlerde de varmış demek ki normal bişey, bu arada sırt ağrılarım çok fazla benim, işler yoğun foruma giremez oldum, geriden takip ediyorum sizi, bugun 3 lü test sonucumu almaya gidecem öğleden sonra, dua edin bize...

Simenay inşallah sonucların iyi cıkar güzel haberlerini bekliyoruz.

selam herkese

merhaba arkadaşlar doktordan geliyorum 3lü test sonucumu öğrendim sonuçlar iyi çıkmış çok şükür.Darısı tüm bekleyenlerin başına.bu arada birşey soracağım doktor bana hem elevit hem de demir ilacı yazdı ikisi aynı anda kullanılıyor mu var mı kullanan? elevitin açıklamasında başka vitamin ilaçlarıyla kullanılmaması eğer gerekliyse en az 2 saat arayla içilmesi yazıyor kafam karıştı doktora sormayı da unuttum.var mı bilgisi olan?

ezgim gözün aydın sonuçların iyi çıkmış. banada elevit verdi kanın yetersiz kalırsa günde ikiye çıkartırız başka birşeye gerek yok dedi demir ilacını size neden erken başladı acaba hemoglobinin düşükmü kırmızı et pekmezle idare edemiyormusun durumu bence doğal şeyler daha güzel eleviti sabah al demiri öğlen al öyle dene ama demir ilacıyla süt ürünleri yeme. limon mandalina suyuyla birlikte al.

Kızlar günaydın. Dün akşam gittik doktora ve bir erkek daha geliyooorrr :)

hayırlı olsun zeynep.

ben geldim teyzoşlar her şey yolunda 9,5 cm olmuşuz ama kilom uçmuuuuş gitmişşş accık kızdı doktorum kız ben seni doğurtamam bak yavaş git nolur dedi...
öldürdü bizi gülmekten yaaa...taramalar yapıldı dün 1 saat ultrasonda kaldık ee aşaaa ddpğru inelim hah pipisiii dedi ne pipisi yaa dedim şaka şaka dedi anaamm her şey pembe valla dağıtırım burayı dedim..bide elini ensesine atıp bacak bacak üstüne attı bizimki öldükgülmekten eşim ay kime benziyo bu acaba rahatına pek düşkün dedi doktorumda anası anası dedi alah allah yaa...
ay her doktor kontrolümde çok eyleniyoruz ya.
eşimde elevit içiyo bazen doktora söyledim öldü gülmekten eşim bişey olmaz dimi dedi yok korkma hamile kalmazsın dedi :)
ee bu arada detaylı ultrson için başka bir uzmana yönlendirdi bu ay iki kere görücem bebikimi.
24 ünde tekrar randevumuz var...

dila bende haftada galiba yarım kilo almaya başladım yürüyüşte yapıyorum ama yetersiz galiba egzersiz filan yapıyormusun acana netten araştırıp yapsak sakıncalımıdır?detaylı ultrasona neden gerek duyuluyor bizi yönlendirmedi doktorumacaba gitmekmi gerek????benimde eşim bengibi ıhlamur filan içiyr yumurtasını yiyor en çok onlara yaradı hamilelik :) :CüvCüv:

sağol pembedüşler. Ayrıca rezene çayını sordum süt yapar diye duymuştum ama doktorum şu an içme dedi bilginiz olsun...

benden arada çok az süt geliyor çamaşırımdan anlıyorum sizlerdede varmı?

Ya Kizlar ben bugün acayip daraliyorum, nefes almakda zorlaniyorum...
Neden olabilir sizce?
Üzerimdede böyle acayip bir sislik bir agirlik var sanki...

Ciksam evemi gitsem napsam

çokmu tuzlu kaçırdın acaba bol su iç belki geçer.

günaydın arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım.bugün boş günüm bebikimle evde keyif yapacağız inşallah hihoyyyt

iyilik ezgi sen nasılsın karın ağrısı var bende arada da sol kaburgam ağrıyor gecede çok uyandım çok acıktım sabaha kadar cokacimcoook

Günaydııınn,
Geçmişi okuyamadım, gözlerimi açamıyorum çünkü, umarım herkes iyidir.
İdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.
Doktor o sırada biraz rahatlatması için bi ilaç verdi, suya karıştırıp içiliyor, gece yatarken iç, sonra da 6 saat tuvalete gitme ki, mesaneyi temizlesin bu ilaç dedi.
Ama ben naptım, ilacı içtikten sonra 1,5 saat zor dayanabildim, tuvalete yetişemeyecek haldeydim nerdeyse.
Sanırım pek işe yaramadı yani.
Bi de başımı mı üşüttüm, kulağıma su mu kaçırdım naptım bilmiyorum ama kulağım ötüp duruyor dün geceden beri, gözüme uyku girmedi.
Allahım nerden buluyorum böyle acayip rahatsızlıkları ben ya? Ve niye hepsi tam da hamileliğime denk geliyor :(

bosna geçmiş olsun idrar ylu iltihabını nasıl farkettin.arada bende akıntı oluyor.

Günaydın kızlar .......... Ben bebişin hareketlerini çok erken hissettim çok şükür.14.haftadan sonra ne seğirmeler nede tekmeler hiç durmadı.Henüz bu duruma alışamadığım için sıçrıyorum her tekmede.Bu kadar erken hareketlenince herkes erkek sandı ama yanıldılar benim kız cadımıdır nedir ? :)

megryann bende öyle hissettim :emir_bebek: ama daha sonra devamı gelmedi seyrmelerin

ne güzel yaa ben daha bişey hissedemedim bizim oğlan da pek bi uslu demekkigamyoncuiremsu

galiba herşeyin zamanı var :emir_bebek:

günaydın hanımlar nasılsınız geçmişi okuyamıyorum çook birikmiş bizde iiyiz gün sayıyorum 10 gün kaldı dr a gitmeme belki cinsiyeti belli olur 14 haftalık oluyorum ikili teste yapmadı ama o zaman çağırdı bilmiyorum acaba daha erkenmi gitsem yaa???

Günaydın herkese opuyorumnanaktan

GÜNAYDINLAR arkadaşlar,hoşgelmişsinizzzz:1hug:

[COLOR="Red"]ben hissediyorum zaten canım. zaten artık cinsiyet tahminlerini duymak görmek istemiyorum sadece kesinleşsin onu istiyorum.hatta ayrıntılı ultrasonu bekliyeyim tam kesin olsun diyorum bu ne ya bi kız bi erkek dedi doktorum :sm_confused:[/COLOR]

Canım bende de aynısı oldu takma kafana.İlk gittiğim doktor büyük ihtimal erkek dedi son gittiğim kesin kız dedi.Ben erkek dediğinde erken olduğu için hem kimseye söylemedim hemde yanılacaklarını bildiğim için hep sonrasını bekledim.Şimdi kesin kız dedi ve takılmıyorum artık doğrudur kızdır.İlk duyduğunda şaşkınlık oluyor bir kız bir erkek dengesizmi bunlar diyorsun haklı olarak ama son söylediği neyse o imiş gibi düşün.Benim ayrıntılı ultrason 12 kasımda yani 22.haftada falan.Organlarını falan inceleyecekler bakalım sapasağlamdır inş. kızım.Senin ayrıntılı ultrason ne zaman peki?

gunaydin kizlar, listeye hergun bir erkek ekleniyor, kizlar paylasilamayacak eyvah eyvah :)

bisi sorucam;
listenin ilk baslarinda konusulmustu, cok fazla Anadolu tarafinda oturan vardı yanlıs hatırlamıyosam,
Ben doktorumu değistirmek istiyorum kadıkoy civarı tavsiyeniz var mi? Sifa hast falan giden var mi mesela?

BOSNA canım evet ya uçmuş bu hamile kıyafetleri bir pantalon baktım iğrençti zaten çok klasik birşey hiç tarzım değil ama fiyatı maşallah.sinir oldum neden güzel birşeyler bulamıyorum bana kottan ziyade okulda olduğum için kumaş pantalon lazım artık araştıracağım biraz.kotum var hediye geldi sağolsunlar.zaten ben de çok birşey almıyacağım kışlık elbiselerim vardı ve uzun tunik kazaklarım onlar idare eder beni.

hahaha :roflol: listeye bayıldım NİLÜFER kızlar örgü örüyor erkekler araba sürüyor.küçükken başlıyorlar demek bu arada ben erkek olacak büyük ihtimal demiştim ama kız da olabilirmiş fisfisfis kesinleşince söylerim

liste baya doldu taştı,.maşallah:lepi::nazar:erkekler arabacı,kızlar örgücü,..esprik olsun dediydim:roflol: :roflol:

selam herkese

ezgim gözün aydın sonuçların iyi çıkmış. banada elevit verdi kanın yetersiz kalırsa günde ikiye çıkartırız başka birşeye gerek yok dedi demir ilacını size neden erken başladı acaba hemoglobinin düşükmü kırmızı et pekmezle idare edemiyormusun durumu bence doğal şeyler daha güzel eleviti sabah al demiri öğlen al öyle dene ama demir ilacıyla süt ürünleri yeme. limon mandalina suyuyla birlikte al.

hayırlı olsun zeynep.

dila bende haftada galiba yarım kilo almaya başladım yürüyüşte yapıyorum ama yetersiz galiba egzersiz filan yapıyormusun acana netten araştırıp yapsak sakıncalımıdır?detaylı ultrasona neden gerek duyuluyor bizi yönlendirmedi doktorumacaba gitmekmi gerek????benimde eşim bengibi ıhlamur filan içiyr yumurtasını yiyor en çok onlara yaradı hamilelik :) :CüvCüv:

benden arada çok az süt geliyor çamaşırımdan anlıyorum sizlerdede varmı?

çokmu tuzlu kaçırdın acaba bol su iç belki geçer.

iyilik ezgi sen nasılsın karın ağrısı var bende arada da sol kaburgam ağrıyor gecede çok uyandım çok acıktım sabaha kadar cokacimcoook

bosna geçmiş olsun idrar ylu iltihabını nasıl farkettin.arada bende akıntı oluyor.

megryann bende öyle hissettim :emir_bebek: ama daha sonra devamı gelmedi seyrmelerin

galiba herşeyin zamanı var :emir_bebek:

Canım ne oldu neden devamı gelmedi seğirmelerin?

Mutlucum merhaba,
Benim akıntım azaldı biraz.
ıdrar yolu iltihabını, tuvaletimi yaparken sızlama, yanma ile fark ettim önce. Sonra sürekli tuvaletim varmış gibi hissetmeye başladım ama gidince bişey yok. Son olarak da şu sık sık karnımıza giren ağrılardan daha farklı bir ağrı başladı... Ancak ondan sonra doktoru aramayı akıl edebildim :)

Mutlucum merhaba,
İdrar yolu iltihabını, tuvaletimi yaparken sızlama, yanma ile fark ettim önce. Sonra sürekli tuvaletim varmış gibi hissetmeye başladım ama gidince bişey yok. Son olarak da şu sık sık karnımıza giren ağrılardan daha farklı bir ağrı başladı... Ancak ondan sonra doktoru aramayı akıl edebildim :)
canımcım geçmiş olsun,.şu idrar yolları enfeksiyosunu afedersin ama çok illet bi durum,.hamile kalmadan önce başıma gelmişti,.tuvalete gitmek bi ıstıraptı resmen,.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıtavsiyem bol su..bazen ara ara yokluyo..hemen suya sarılıyorum,.hemen geçiyo,.:lepi:

slm mart annişleri
bende nisen annesi olucam inş
haftaya (12+4 ken) dr gitcem
cinsiyetimiz bi ihtimal belli olurmu sizce yerimseniben

gunaydin kizlar, listeye hergun bir erkek ekleniyor, kizlar paylasilamayacak eyvah eyvah :)

bisi sorucam;
listenin ilk baslarinda konusulmustu, cok fazla Anadolu tarafinda oturan vardı yanlıs hatırlamıyosam,
Ben doktorumu değistirmek istiyorum kadıkoy civarı tavsiyeniz var mi? Sifa hast falan giden var mi mesela?

canım selam,
Ben Kadıköy Şifa Hastanesi'ne gidiyorum.
Hastanaden de doktorumdan da çok memnunum. Doktoruma tavsiye üzerine gittim zaten, son derece rahat ve pozitif biri, genç bir de, aynı dili konuşabiliyor bizlerle, Allah kısmet ederse sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum.

selam herkese

canım hemoglobinim 11.4 çıktı düşmüş biraz.ben kırmızı eti hiç sevmem tiksinmiştim zaten yeni yeni arada yiyorum zorla.pekmezi annem gönderdi kahvaltıda azcık yiyorum ondan.18 haftalıkken başlamış oldum demire aslında çok erken değil daha erken başlayanlar var ve kan seviyesine göre başlatıyor zaten.evet canım tavsiyen için sağol sütle içmeyin zaten diyor demir hapını.ben zaten sütü zor içiyorum kaydirigubbakcemile3

ben iyiyim canım 3lü test sonucumu aldım dün gayet iyi çıktı sonuçlar ona sevindik.kuzucuk kıpır kıpır teyzesi hergün pıt pıt vuruyor maşallah.sen de başladın mı hissetmeye? bu arada sırada ayrıntılı ultrason var şu renkli dedikleri ona gireceğim sonra da şeker yüklememiz olacakmış.hepsini sırayla öğrendim artık kaydirigubbakcemile3 1 hafta sonra okuldan çıktığında uğra cinsiyetini kesinleştirelim dedi bir de onu öğrenseydim öldüm meraktan.böyle işte canım ha bu arada acayip iştahım açıldı ama dikkat ediyorum gece yemiyorum.göbüşüm çok çıkmayacak sanırım halan daha eski pantalonlarımı giyebiliyorum bulup alamadım bi hamile pantalonu çok kasik şeyler var sevmedim.sen de iyi bak kendine.

ayrıntılı ultrason neden gerekli acaba organ gelişimini inccelemek içinmi şeker yükleme ne zaman oluyor canım?

al git rahat et çok güzel pantolonlar kapriler elbiseler var rahatlık önmeli boşver kalsik olsun.

BOSNA canım evet ya uçmuş bu hamile kıyafetleri bir pantalon baktım iğrençti zaten çok klasik birşey hiç tarzım değil ama fiyatı maşallah.sinir oldum neden güzel birşeyler bulamıyorum bana kottan ziyade okulda olduğum için kumaş pantalon lazım artık araştıracağım biraz.kotum var hediye geldi sağolsunlar.zaten ben de çok birşey almıyacağım kışlık elbiselerim vardı ve uzun tunik kazaklarım onlar idare eder beni.

Canım ne oldu neden devamı gelmedi seğirmelerin?

çok az oluyor ayırt edemiyorum bebek hareketimi doktorum 16.haftamda hissedersin dedi sonra 18. haftamda hareket yok dedim korktum bu seferde 20. hafatnı bekle dedi.yirmiye girdik bakalım hala üçlü bir tekme yemedim kafamçokkarıştı

Mutlucum merhaba,
İdrar yolu iltihabını, tuvaletimi yaparken sızlama, yanma ile fark ettim önce. Sonra sürekli tuvaletim varmış gibi hissetmeye başladım ama gidince bişey yok. Son olarak da şu sık sık karnımıza giren ağrılardan daha farklı bir ağrı başladı... Ancak ondan sonra doktoru aramayı akıl edebildim :)

bosna bende de arada oldu yanma yok ama uzun ve sızıntı şeklinde oluyordu doktorum bol bol su iç dedi

canımcım geçmiş olsun,.şu idrar yolları enfeksiyosunu afedersin ama çok illet bi durum,.hamile kalmadan önce başıma gelmişti,.tuvalete gitmek bi ıstıraptı resmen,.kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıtavsiyem bol su..bazen ara ara yokluyo..hemen suya sarılıyorum,.hemen geçiyo,.:lepi:

Nilüferim sağol canım...
çok fena çok, hiç huzur vermiyor...
bol su içiyorum, inşalllah böyle atlatırım ben de...

slm mart annişleri
bende nisen annesi olucam inş
haftaya (12+4 ken) dr gitcem
cinsiyetimiz bi ihtimal belli olurmu sizce yerimseniben

canım beni maslıdna bu tarihte bebeğin cinsel organı tamamlanmış oluyor ama henüz ultrasonda görülemiyor ancak gelişmiş ultrasonalrda bakılıyor ve bazı artık tecrübeli doktrolar tahminde bulunuryor ama sen kesin sonucu ancak 16 17 . haftaalrda öğrenirsin ben 16+5 te gittim yüzde seksen kız ama genede dağıtmayın 20. haftadan sonra netleştirelim dedi hayırlısı ile öğrenizrsin inşallah :lepi: inşallah

canım selam,
Ben Kadıköy Şifa Hastanesi'ne gidiyorum.
Hastanaden de doktorumdan da çok memnunum. Doktoruma tavsiye üzerine gittim zaten, son derece rahat ve pozitif biri, genç bir de, aynı dili konuşabiliyor bizlerle, Allah kısmet ederse sonuna kadar devam etmeyi düşünüyorum.

ay cok sevindim, modadayim cok da yakın olur. ismi ne acaba doktorun?
bir tahlil sonucu bekliyorum, o ciksin sonra değistirmek istiyorum, kac aydır bir turlu icime sinmedi..

Ben bisey daha sorcam...
Kahve iciyormusunuz kizlar?

Ben günde bir bardak ise gelince kahvaltiyla beraber iciyorum,
öncede zaten fazla icmezdim...

Hicmi icmesem aceba, bir zarari olurmu?

Canım bende de aynısı oldu takma kafana.İlk gittiğim doktor büyük ihtimal erkek dedi son gittiğim kesin kız dedi.Ben erkek dediğinde erken olduğu için hem kimseye söylemedim hemde yanılacaklarını bildiğim için hep sonrasını bekledim.Şimdi kesin kız dedi ve takılmıyorum artık doğrudur kızdır.İlk duyduğunda şaşkınlık oluyor bir kız bir erkek dengesizmi bunlar diyorsun haklı olarak ama son söylediği neyse o imiş gibi düşün.Benim ayrıntılı ultrason 12 kasımda yani 22.haftada falan.Organlarını falan inceleyecekler bakalım sapasağlamdır inş. kızım.Senin ayrıntılı ultrason ne zaman peki?

benim 27sinde canım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz amin.cd isteyeceğim bu ayrıntılıda zaten onun için istiyorum en çok ta.:lepi:

Back
X