• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok tşk ederim canım hepimizin bebekleri inş.valla biz hep erkek diye bekliyorduk herkes erkek diyordu ben kendimde erkek hissediyordum süpriz oldu bize kız ismi hiç düşünmemiştik erkek ismimiz hazırdı.kız olursada Sinemis düşünüyordum.şimdilik Sİnemis bakalım..bugün 17.haftama girdim.:emir_bebek:

İsmide güzelmiş maaşallah.Evet şu sıralar bunu herkes söylüyor aslında.Erkek diye yola çıkıp kız dönen çok kişi var.Hatta aylarca erkek sanıpta kız olduğunu öğrenende.Biraz erken öğrenme merakımız yüzünden oluyor aslında bu ikilem :) Hayırlı olsun canım minik kızın benim kıza arkadaş olur :) Mağazalarda hep kız kıyafeti var niye erkek daha az derdim hep şimdi kız kıyafetlerinin hepsini almak geçiyor içimden hepsine bayılmıştım çünkü.Özellikle elbiseler,babetler,şapkalar süperr....

Psssttt,
Mutlu orda mısın bakiiim???

buydayım zemuszemus

gözün aydın mutlucum darısı başımıza.yorulman ve uykunun gelmesi çok doğal canım bildiğim kadarıyla çalışıyorsun ve eminim erken kalkıyorsun ee tabi buda senin enerjini etkiliyor bende çalışırken aynı öyleydim.

çalışıyorum erken yattığım için erken kalkmam sorun olmuyor ama akşam bir türlü dengeleyemiyorum

Kızlar iki sorum olacak:
Birincisi: Sizde de yoğun gaz sorunu var mı?
İkincisi: Sizinde tansiyon yada şeker düşüyor mu?

akşamları yemekten sonra çok oluyor gaz problemim
şekerimin düşmesine fırsat vermiyorum günde5-6öğün yemek yiyrum cokacimcoook

Kızlar iki sorum olacak:

iki soruna iki cevabım olacak:
akşamları gazdan çatlayacak gibi oluyorum, karnım sabahın iki katına çıkıyor.
tansiyonumu ölçtürmedim ama ya şekerim ya da tansiyonum düşüyor ara sıra, sersem gibi oluyorum. özellikle tansiyon düşüklüğü bu haftalarda normalmiş, Kağan Kocatepe öyle diyor :)

Kızlar iki sorum olacak:

gaz zaman zaman oluyor olunca da zorluyor ama tansiyon mu şker mi bilmiyorum bazen bir şeyler oluyor...3 kez oldu aslında...genelde kalabalık ve havasız yerlerde oluyor ama bi kez de bayram sbahı evde olmuştu...birben midem bulanmaya başlıyor başım dönüyor ve ateş basıyor acayip terliyorum ve iilk bulduğum yere oturmak istiyorum....temiz havaya çıknca ya da camı açınca bi müddet sonra geçiyor...çok uzun sürmüyor ama tek başıma çıkmaya korkuyorum dışarı...bayılacak gibi oluyorum...doktor hormonlardandır dedi...ama bilemiyorum

Kızlar iki sorum olacak:

gaz problemi bendede bazı akşamlar oluyor.şimdi okudum canım kağan kocatepenin sitesinde.tansiyon düşmesi görülebiliyormuş.bir göz at istersen.bu durumda ne yapman gerektiğinden falan bahsediyor.
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 18.gebelik (hamilelik) haftası - gebelik.org - Jinekolog Operatör Dr. Kağan Kocatepe

megryanncım tşkler canım.seninde hayırlı olsun kızın dediğin gibi çok güzel kıyafetler var zor tutuyorum kendimi almamak için inan..gaz sorunum benimd evarmış doktorum dedi gazın çok dedi ama beni rahatsız etmiyor.benim sorunum tansiyon arkadaşlar kalbim çok kötü atmaya başlıyor yerinden çıkacakmış gibi sonra mide bulantısı yapıyor hemen uzanmam gerekiyor o anda yoksa çok kötü oluyor.doktorum tansiyonun yükseliyor ondandır dedi.bu dönemlerde oluyormuş.birde mide ağrım var bu aralar.

Kızlar iki sorum olacak:

öncelikle slm kaç gündür yoktum yene

cnm soruna gelince benim eskisi kdr gazım olmuor artk.ama üşüttüğümde ciddi anlamda şişlik hissediyorum.çalışırkende tansiyonum düşük ama norman zmnlarda daha iiyim.fakat şeekr konusunda şüpheliyim çok fazla hararetim oluyor akşamları.şekerime tekrar baktırmam gerekecek sanırım

kızlar bende apf testimiydi neydi,hani şu bebeğin omuriliğine bakılan o testimin sonuçunu bekliyorum...saat 5.30 da alaçağım...nasıl çıktı açaba?önümüzdeki ayda ayrıntılı ultrason var ona gireceğim,,,,öff ne zaman bitecek bu testler....
canım afp testi nası yapılıor??

kafamçokkarıştı
çok tşk ederim canım hepimizin bebekleri inş.valla biz hep erkek diye bekliyorduk herkes erkek diyordu ben kendimde erkek hissediyordum süpriz oldu bize kız ismi hiç düşünmemiştik erkek ismimiz hazırdı.kız olursada Sinemis düşünüyordum.şimdilik Sİnemis bakalım..bugün 17.haftama girdim.:emir_bebek:
aynen senin gibi bende erkek diye biliodum erkege alıstrmıstımkendimi ama bugün bakıldıgında yuzde 90 kız dedi doktorum:)))bastan erkek diyenler simdi kız diye dökülüolar ..delikafadulden

Back
X