• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kan alınıyor canım...aç tok farketmez...
ya benim anlamadıgım ultrasonda inceledi organ gelişimi normal dedi doktorum..ayrıntılı ultrason için gün verildi..ama bu arada bazen amniyo sıvısında dalgalanmalar olabilio diyo bu sıvıyla ilgili emin olalım dedi test istedi..ama bu amniyosentezmi bilmiorum..kafama takıldı..en kısa zamanda doktoruma sormam lazım..

Ben dün gittim biyokimyasal riskim sınırda çıktı 2 li testte o yüzden doktor 3 lü yerine 4 lü istedi bende panik oldum ama önemli bişey yoktur umarım sıkılma

ya ben artık cinsiyetini merak ediom alışverişe çıkmak istiom her yer sarı cicişlerle doldu sıkıldım artık mavı ya da pembe almak istiom.

merhaba nılufersahh nasılsın??ya ben hala kendimigöremiorum listede..sana daha önce gönderdim bilgilerimi ama farketmedin galiba..tekrar yolluyorum::yas 27,sat 3 haziran,tdt 10 mart,kilo;55 cinsiyet kız

ya arkadaşlar benim bebiş 118 gr dedi doktor ama sağlık durumu iyi herşey normal dedi.benimki kilosuz doğacak herhalde

Boyu ne kadar peki. Çünkü bi sitede 16 hafta sonunda 17 cm 110 gr olur diyo benimki 12 cm 198 gr çocuk enine gitmiş ama ben şimdi farkettim cuma gidince sorcam doktora obez fln mı olcakki yaaa

ya ben artık cinsiyetini merak ediom alışverişe çıkmak istiom her yer sarı cicişlerle doldu sıkıldım artık mavı ya da pembe almak istiom.
heheheheh....walla dogru söylüosun canım cinsiyet belli olmadıkca sarı beyaz turuncu falan..artık mavi yada pembe istiorum diosun yanii...haklısın walla inşallah en kısa zamanda ögrenrsin..bende bugün ögrendim kız olduunu..

heheheheh....walla dogru söylüosun canım cinsiyet belli olmadıkca sarı beyaz turuncu falan..artık mavi yada pembe istiorum diosun yanii...haklısın walla inşallah en kısa zamanda ögrenrsin..bende bugün ögrendim kız olduunu..

3hafta önce sbh 9da randevu almıştım işe gelmem gerekiodu hmn çünkü.bebekim henüz uyanmamış galiba.sırtı dönüktü.göstermedi.doktor %80-90erkek ama yanılıyo olabiliriz kordonuda bacak arasında şimdi dedi.inş bu sefer gösterir yhaa.ama yine sbh 9a alabildim randevumu.yine uyuyosa bebekim yandım çatlıcam valla.pazar boya badana vardı evde bilemediğimizden bebek için ayırdığımız odayı kum beji boyadık.bebekim yeter ama göster kendini artık annene:Saruboceq:

ayh ne gzl kızlar için çok cici şeyler var süslü püslü hepsi.:hulya:

Canım sana şey sorcam.Karnınmı çıktı kalçanmı?Yani belirtilerin neler?

Boyu ne kadar peki. Çünkü bi sitede 16 hafta sonunda 17 cm 110 gr olur diyo benimki 12 cm 198 gr çocuk enine gitmiş ama ben şimdi farkettim cuma gidince sorcam doktora obez fln mı olcakki yaaa

Yok canım herkeste aynı olmuyor benimde 17 haftada 190 gr çıktı normal sanırım.

Back
X