• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

3hafta önce sbh 9da randevu almıştım işe gelmem gerekiodu hmn çünkü.bebekim henüz uyanmamış galiba.sırtı dönüktü.göstermedi.doktor %80-90erkek ama yanılıyo olabiliriz kordonuda bacak arasında şimdi dedi.inş bu sefer gösterir yhaa.ama yine sbh 9a alabildim randevumu.yine uyuyosa bebekim yandım çatlıcam valla.pazar boya badana vardı evde bilemediğimizden bebek için ayırdığımız odayı kum beji boyadık.bebekim yeter ama göster kendini artık annene:Saruboceq:
bence randewuna gitmeden önce 1 paket cikolata ye tamam mı..bebek hareketleniyo ve cinsiyeti görebilio doktorlar..

canım sen gene şanslısın.ben bayramda hissetmiştim bebeğimin hareketini oda tekme değil seğirmeydi o günden beri hareket yok ama normalmiş.şu anda tekme atar ama iki üç gün atmazmış.telaşlanma çok normal yaşadığın gebelik.org yazıyor mesela ordan okumuştum ilk gebeliklerde özellikel sürekli tekme atmazmış bebekler.

ayy cok sukur canim ya yarin randevumuz var bakalim insallah iyidir ne zaman rahatliyacz biz benimkide oyle seyirme yada damar atmasi gibi bir his

canım bu çok normalki niye bunun için kendini üzüyorsun.ilk haftalarda bebişlerin hareketi yani bize hissettirmeleri için tekmeleri kuvvetli olmadıpı için biz ancak en sert vuruşlarını hissedermişiz bazen hissetemesek te onlar aslında yine hareket halindelermiş fakat yumuşak darbeler olduğu için hisssedemiyormuşuz.o yüzden takma kafana biliyorum insan endişe ediyor acaba iyi mi diye ben de bazen ısrarla karnımı okşuyorum ki bebişim uyanıp bana bir tekme atsın diye kaydirigubbakcemile3 önemli olan ilerleyen haftalarda hergün hareketlerini saymak asıl o zaman endişe edeceğiz bugün az oynadı diye.şimdilik hissediyor olmamız bile çok güzel.

canim aynen oyle karnimi oksayip hadi oglum birazcik hareket ette icim rahatlasin diorum dunden beri ama nerdeee insallah dedigin gibidir canim insallah yarin iyi oldugunuda gorurum

:sm_confused:
Canım sana şey sorcam.Karnınmı çıktı kalçanmı?Yani belirtilerin neler?
hayatım inanki 4 aydır 55 kiloyum ne aldım ne werdim iştahım da okadar iyiki yemeyen bi insanda degilim ama bebiş alıo galiba kiloları..yani kalcadan cok karın var bende suan ilerde neolur bilmem.aslında kızlarda kalcadan kilo alınır denir ama benim karnım war hafiften..:sm_confused:

hayatım inanki 4 aydır 55 kiloyum ne aldım ne werdim iştahım da okadar iyiki yemeyen bi insanda degilim ama bebiş alıo galiba kiloları..yani kalcadan cok karın var bende suan ilerde neolur bilmem.aslında kızlarda kalcadan kilo alınır denir ama benim karnım war hafiften..:sm_confused:

benim maşallah 4aylık bebek+4aylık göbek varakannehir9kilo aldım üstelik öle çokda abartmıom yemeği ama aşırı meyve yiyom(koca bi salkım üzüm 1muz 1elma yada armut 6tane portakalın suyu 1koca bardak vişne suyu 1su bardağı süt) dr gidince şekerimemi baktırsam çok hararetim oluokafamçokkarıştı

kızlar az önce doktordan geldik..herşey çok güzel veee erkekim yolda..Allah'ın izniyle küçük bi paşam olcak...çok sevindik benim bir prensesim var dı zaten...prensimde gelince tam bi aile olcaz boyu 18 cm civarındaymış.yarında 3 lü tarama testimi yaptırcam.rabbim hepimizi kurtarsın inşallah.17+1 olmuşuz..

benim maşallah 4aylık bebek+4aylık göbek varakannehir9kilo aldım üstelik öle çokda abartmıom yemeği ama aşırı meyve yiyom(koca bi salkım üzüm 1muz 1elma yada armut 6tane portakalın suyu 1koca bardak vişne suyu 1su bardağı süt) dr gidince şekerimemi baktırsam çok hararetim oluokafamçokkarıştı
ooo iyi güzelde sen bunların hepsini bi anda mı yiyosun yosa:)))cok kilo almakta iyi degil ama meyve sebze tüketmen coook önemli...ve süt tabiki

Bu sene kızlar karın şişiriyor öyleyse.Bende de top gibi bir karın var.Kız dediğimde kimse inanamıyor bazen yemin bile ettiriyorlar ay bizim kız doğana kadar kimse inanmayacak herhalde :)

kızlar az önce doktordan geldik..herşey çok güzel veee erkekim yolda..Allah'ın izniyle küçük bi paşam olcak...çok sevindik benim bir prensesim var dı zaten...prensimde gelince tam bi aile olcaz boyu 18 cm civarındaymış.yarında 3 lü tarama testimi yaptırcam.rabbim hepimizi kurtarsın inşallah.17+1 olmuşuz..

hadi gözün aydın inş bende bebekimin cinsiyetini öğrenirim bu hafta.

pınar54 cnm bu arada biraz fazla değilmi kilo alma hızın doktorun bişey söyledimi..bende yeni yeni toparlamaya başladım nerdeyse 4-5 kilo vermiştim...

ooo iyi güzelde sen bunların hepsini bi anda mı yiyosun yosa:)))cok kilo almakta iyi degil ama meyve sebze tüketmen coook önemli...ve süt tabiki

yok gün içinde yiyom ama ek olarak noprmal öğünlerimide yiyom.3gün fln birer öğün kırmızı et yiyom ama balığı aksatıom eskiden ton balık yerdim ama hamile kalınca ton balıktan midem bulandı:umursamaz:bide tavuk yiyemiom halbuki çok severdim:ecrin_bebek:
yeni 10kilo vermiştim hepsini geri aldım yanikafamçokkarıştı

Back
X