• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım, boşver herkesi, bitmez valla buradaki adam sayısı:roflol:
Benim de hoşuma gidiyor ama, bebek ayağını yün dalar mı diye korkuyorum...-tatlicadiarzu-
Benim de adım Yasemin,vereliniortak

Memnun oldum canım, Patik konusunda endişelenme hiç bişeycikler olmaz.

Benim de hoşuma gidiyor ama, bebek ayağını yün dalar mı diye korkuyorum...-tatlicadiarzu-
dalamaz anım çıplak ayağına giydirmeyeeksinki,,,orak üstüne veya ayaklı altlar oluyrla onların üzerine..tenine deymeyeek sonuçta...ama örgü yelekler falan çok kullanışlı olmuyor...ensesini dalıyor çouğun...

kız anneleri bakın şu batiklere bittim ben yaaa,yaptırın prenseslere bundan...

Eklentiler

• $ecrualldress1.webp
    $ecrualldress1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 37
Benimde karnım çıktı 3 kilo aldım ama senin gibi sonraki ayları düşündükçe dahada genişleyeceğiz diyorum şimdiden.Zaten bel yüzünden fazla kilo almadan doğum yapmak istiyorum.
Bu arada o doğum görüntülerinin her ikisinide izledim yani normal olanıda sezeryanıda.Sezeryandan daha çok korktum ama sanırım ben izledikçe cesaret kazananlardanım.Bilmediğim her şey bana daha ürkütücü geliyor nedense.....

Ben izleyemedim videoları, çok korkuyorum zaten doğumdan, Allah yardımcısı olsun hepimizin.

günaydın kızlar.tam azaldı derken dün mide yanması ve kaynamasından öldüm resmen.mide bulantılarımız bittin bizimde ne bulduysam yiyorum dr gene kızıcak bana.

Pembecim dikkat et kendine canım, yediklerine özellikle dikkat et, sonrası kötü oluyor açıkçası..

Bense yaptıracak birilerini arıyorum. Ama nerde.....senağlama

Çok şirin bunlarrr...

günaydın arkadaşlar geçmiş yazılara bakmaya çalıştım ama aile hekimliği hakkında sizlere bi sorum olacak.sağlık ocağına gidip kayıt olmak gerekiyomuş sanırım yanı mahallemize bağlı aile hekimimize.bu konuda bilginiz varmı?

Ben kayıt yaptırdım, mahalledeki sağlık ocağına gidiyorsun, kayıt için geldim gebeyim dersen, yardımcı oluyorlar, çokta ilgililer..

Bebeğin ayağına önce çorap sonra patik giydirecen akıllı, sabah sabah gülldürdün beni valla, ilahi Sinpac, çıplak giydirirsen tabi dalar yün :))

kız anneleri bakın şu batiklere bittim ben yaaa,yaptırın prenseslere bundan...

Çookk şekerlerrr..

He he he... Kolay doğum topiği mi?
Bir tane izlemiştim ben, gerçekten de kolay doğumdu...
Kadım tarlada çalışırken, ayakta kahkaha atarken doğuruyordu...
Sonra bebeği şalvarına sarıp çalışmaya devam ediyordu...
Bu arada da kahkaha atıyordu....
Sanırım bundan daha kolayı da olamaz....:roflol::roflol::roflol::roflol:
Zaten onu izleyince şoka girdim...:1shok:
ne diyosun :roflol:
aslında eskiden böyle hikayeler çok fazlaymış gerçekten

günaydın canlarım,umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir,
kızlar ben yarın tam 15 hafta oluyorum
yalnız 3-4 gündür gün de bir kere bazen de hiç olmuyor şöyle bişi hissettim
bir an da rahimden yukarıya mideme doğru aniden bir balon kabarcığı çıkıyormuş gibi bir his daha önce hiç yaşamadım böle bişeyi
bebeğin hareketlerini hissetmeye mi başladım acaba bu sabah arka arkaya iki kez oldu
sizler nasıl bir his oluyor nasıl hissediyounuz neye benzetiyosunuz

öncelikle günaydın ardkaşlar aranızda Cinsyetini öğrenen varmı ben hala öğrenemedim doktor bir sonra ki ay belli olur dedi ama benim ilk olduğu için çok merak ediyorum.... acaba doğrumu hala belli dğeilmidir okudum kadarıyla belli olması laızma artık 18 haftalık olduk....

günaydın canlarım,umarım hepiniz ve bebekleriniz iyidir,
kızlar ben yarın tam 15 hafta oluyorum
yalnız 3-4 gündür gün de bir kere bazen de hiç olmuyor şöyle bişi hissettim
bir an da rahimden yukarıya mideme doğru aniden bir balon kabarcığı çıkıyormuş gibi bir his daha önce hiç yaşamadım böle bişeyi
bebeğin hareketlerini hissetmeye mi başladım acaba bu sabah arka arkaya iki kez oldu
sizler nasıl bir his oluyor nasıl hissediyounuz neye benzetiyosunuz

Ben 16. haftaya yeni girdim ama henüz bişey hissedemiyorum.

Teyzeleri bunalrda benden olsun internette bulduğum örnekler

Sağol canım hepsini kaydettim bilgisayara eşime göstereceğim hepsi süper.Aslında bir tarafım sürekli kalk git mağazalardan kızın için güzel şeyler al diyor ama böyle giderse tutamayacağım kendimi gidip doldurcam pembişleri eve :)

Ben 16. haftaya yeni girdim ama henüz bişey hissedemiyorum.

cnm ben de en az 16. haftadan sonra bekliyordum genelde hep öyle oluyomuş ya ondan ama 2-3 gündür garip bi şekilde hissediyorum ama kendi kendime ufacık,minnacık bebek nasıl hissedilsin diyorum o zaman bu neydi diyorumkafamçokkarıştı

öncelikle günaydın ardkaşlar aranızda Cinsyetini öğrenen varmı ben hala öğrenemedim doktor bir sonra ki ay belli olur dedi ama benim ilk olduğu için çok merak ediyorum.... acaba doğrumu hala belli dğeilmidir okudum kadarıyla belli olması laızma artık 18 haftalık olduk....

Belli olması lazım genelde 13. hafta başından sonra söylüyorlar ama ultrason aleti çok önemli birde dokto deneğimi çoğuda yanılmamak için fikirlerini söylemiyorlarmış. Benim 12.hafta sonunda belli oldu ve erkek.

Yok canım belli olmuştur ama doktor yanılmamak için kesin olsun diye sonrakinde söylemek istemiştir.Bu konuda doktorunun aceleci olmaması senin için çok iyi.Sonra bir erkek bir kız dese kafan karışır bu seferde.Bence böylesi daha iyi bekle biraz daha merak daha güzel oluyor hem.

Back
X