• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa karın yapımızladamı ilişkili acaba bir durum.Zayıf biri daha çabuk hissediyorda hafif kilolu biri dahamı geç hissediyorki? Karın yağlarıyla ilişkili olduğunuda okumuştum bir yerde.

bilmiyorum ki canım...
ama kilo ile ilgisi yoktur sanırım, ben 49 kiloyum mesela :)

sanki bişey dürtüyomuş gibi oluyor pıt pıt .. bana karın altı yağın olmadığı için erkek hissedersin demişti ve ben birkaç haftadır hissediyorum.. ama çok güzel bişey..muhtemelen 22. haftalarda çoğu kimse hissediyomuş..

benim vücuttada yağ yok belki de ondan erken hissediyorum ama müthiş bi duygu:CüvCüv:

Merhaba Kızlar,
uzun zamandır giremiyoum...İşlerim çok yoğun üstüne üstlük birde bana fazladan habire iş veriyorlar çok stresse girdim geçen hafta ... Hatta müdürümüz bana dediki yetiştirmiyorsan mesai yada pazar günleride gel :( Kızlar napmam lazım... Doktordan çalışma saatlerine dayalı bir rapor alamıyormyuz?
Bilen varmı .......
SAğılığımız iş stressi dışında iyi sadece karın ağrılarım oluyor... 2 li test iyi çıkmıştı şimdi 3lü test yaptıracağız ve cinsiyetini öğrenmeye çalışacağız. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsunda...

Canım üzülme geçer inş. yoğunluğun.Doktorlar genelde dinlenmek için istirahat raporu veriyorlar ama çalışma saatiyle ilgili veren duymadım.Hem hamile olduğunu bilmiyormu müdürünüz neden bu kadar yükleniyor sana?Sen normal bir çalışandan daha çabuk yorulursun doğal olarak.Bence hiç sıkma kendini işleri yetiştireceğim diye kendini yorma.Bırak her şey olduğu kadar idare etsinler.Motor değilsinki sen.
Kaçıncı haftadasın 24 yazıyor cetvelinde ama 3 lü zamanı geçmedimi?Cinsiyetide öğrenmiş olman gerekirdi.Göstermedimi minişin yoksa?

Merhaba Kızlar,
uzun zamandır giremiyoum...İşlerim çok yoğun üstüne üstlük birde bana fazladan habire iş veriyorlar çok stresse girdim geçen hafta ... Hatta müdürümüz bana dediki yetiştirmiyorsan mesai yada pazar günleride gel :( Kızlar napmam lazım... Doktordan çalışma saatlerine dayalı bir rapor alamıyormyuz?
Bilen varmı .......
SAğılığımız iş stressi dışında iyi sadece karın ağrılarım oluyor... 2 li test iyi çıkmıştı şimdi 3lü test yaptıracağız ve cinsiyetini öğrenmeye çalışacağız. Ama hiç önemli değil sağlıklı olsunda...

kızlar benim bildiğim kadarı ile doktor böyle bir rapor vermiyor veriyorsada iş kanununda geçerli değil ama eğer işçi istemez ise işveren fazla mesai yazdıramaz ama beyaz yakalı personeller olduğumuz için yani masa başı bizlerde mseai konusu çok farklı sen en iyisi sen patronunla paylaş durumunu sanırım anlar ama çok kızdım patronuna bilesin yani :oklava::oklava::oklava::oklava:

allahın izniyle bugün 19 olduk canım ama hala yok tekme sürekli ninni dinletiyorum belki tepki verir ama kuşum çok nazlı.

sürekli ninni dinletiyon ya bebekte sürekli ninni yüzünden uyuyordur belkikaydirigubbakcemile3
ben çok fazla hareketli şarkılar dinliyorum benim yapımda çok hareketli gülmeyi,eğlenmeye ,dans etmeyi neşeyi çok severim,eşim bana sen çok neşeli hareketlisin belki de bu yüzden bebekte sana çekmiştir diyor:lepi:

sürekli ninni dinletiyon ya bebekte sürekli ninni yüzünden uyuyordur belkikaydirigubbakcemile3
ben çok fazla hareketli şarkılar dinliyorum benim yapımda çok hareketli gülmeyi,eğlenmeye ,dans etmeyi neşeyi çok severim,eşim bana sen çok neşeli hareketlisin belki de bu yüzden bebekte sana çekmiştir diyor:lepi:

Evet aslında doğru olabilir.Ninni dinleyince uyuyorda olabilir.Gerçi doğunca rahat uyur belki annesini üzmez uyku konusunda.

kızlar ya çatlıcam valla ben de
haftaya perşembe 16.haftamızı doldurucaz inşallah zaten drumuzda 15-20 ekim arasında gelin hem cinsiyeti öğreniriz hem de üçlü testi yaptırırız dedi ama daha 1 hafta var

Bu arada kızlar ben böyle hareketli şarkılar çıkınca bayağı bayağı kıvırtıyorum kalkıp oynuyorum :) Bir şey olmaz demi ay ? Yani hoplayıp zıplamıyorum ama kalçamı hafifte olsa atarak oynuyorum.. :)

kızlar ya çatlıcam valla ben de
haftaya perşembe 16.haftamızı doldurucaz inşallah zaten drumuzda 15-20 ekim arasında gelin hem cinsiyeti öğreniriz hem de üçlü testi yaptırırız dedi ama daha 1 hafta var

Az kalmış minişini görmeye.Hayırlı haberlerle gel inş. canım.Cinsiyeti için sen ne hiisediyorsun peki?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
olabilir ben birazda tarkan dinletiyim.

kızlar slm bende 17 haftalık gebeyimm cinsiyeti erkek miş
dün işden eve gittimki bana bir paket gelmiş molfix anneler kulübüne üye olmuştum bir ara unutmuşum
bir sürü hediye göndermişlerrr bebek bezi bile vardı içinde ve önemli bilgilerin olduğu kitapcık kremler bitki çayı mendiller vbb..

bence sizde şansınızı deneyiin.ben görünce çok mutlu oldummm :))

Back
X