- Konu Sahibi minikcadimm83
- #16.401
bende göbek var kıllar var çatlaklar var ama iki minik melek de var :dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...
hoşgeldin canım aynen benimde işlerim var ve Cuma günü de fuarımı var ona hazırlanıyorum bir yandan da sende göbek yok ama hersey var maşallah nazar değmesin meleğinea.s.
hmmm geçmiş olsun yine de zaten su içmekten wc yolunu aşındırdık artık zemuszemus
:) öyle deme teyzesi, göbek de var artık...
azıcık büyüdü, bakanlar şüpheleniyorlar artık.
sorma, ben literatürde yazan şeylerin birçoğunu yaptım kendimde, geri kalan aylarda da eylemlerim devam edecek :)
kolay gelsin sana da canım...
canım evet hemen hemen hepsi veriyor.merhaba canım..bu ayrıntılı ultrasonda cd yi hep verirler mi??yani bebegin hareketlı cd si degil mi..
canım amin inşallah iyi çıkar.bide cuma gidicem bakalım.hayırlısıyla iyi çıksında.DARISI BİZİM BAŞIMIZA WALLA....
YAAA O KADAR ÇOK KONU KONUŞULMUŞ Kİ YETİŞİLMİYOR HIZINIZA ÖNCEDEN HEP BİRLİKTE AYNI KONUYU KONUŞUR SONRA BAŞKA KONU KONUŞULURDU ..ŞİMDİ İSE HER TELDEN MAŞALLAHH
MART ANNE ADAYLARI ÇOK HEYECANLI YERİNDE DURAMIYORLARR MAŞALLAH AMAN NAZAR DEĞMESİN![]()
ben o melegive annesini nazarlardan korusun derim şimdiden Maşallah ikinize de :CüvCüv: çıkmışsa sorun yok cicim bende de çıktı artık yuvarlak bir sekil aldık biz
sonumuz hayır ola literatürdeki eylemler de şimdi ne var ....Nalet olsun içimdeki bu melek sevgisineeeeeeeee:lepi::Saruboceq:
![]()
kılları alsanız bile süratle yine çıkıyo ben şaştım kaldım
idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...
çoook teşekkür ederiz.
Allah sizi de nazarlardan korusun, meleklerimize sağlık versin...
herkes bu aydan itibaren daha hızlı büyüyecek diyor, ne olacaz bakalım.
ben yuvarlak olmadım daha, uzun düz bir çizgiye yarım daire çizmişsin gibi görünüyorum :)))
literatürde bu aralar tansiyon düşüklüğü var, içim bayılıyor yaw :)