• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

forumun başka başlıklarına daldım millet ne güzel şeyler almış ne güzel odalar hazırlamış özendim walla :D
İstanbulda Havuzluhan diye bir yer varmış herkes tavsiye ediyor fiyatlar çok uygunmuş ve her şey bulunabiliyormuş...bu ay annem ve ablam İstanbulda olacak bol bol siparşim var kaydirigubbakcemile3

İstanbul'da yaşamanın avantajı işte tatlım..
Biz de bAyramda İstanbul'daydık..
Bebeğe de kendime de bi sürü şey aldım..
Bizler gibi Anadolu şehirlerinde yaşayanların çok seçeneği olmuyo maalesef di mi?

Geçmiş olsun Bosna. Bişey çıkmadığına sevindim..
Su içmek herşey için faydalı herlade..

Sağol frambuazcım...
ben de çok sevindim, antibiyotik kullanmayı hiç istemiyordum.
Bazen işe dalıp unutuyorum su içmeyi, sonra telafi edicem diye içim lıkır lıkır oluyor :)

idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...
canım çok geçmiş olsun sevindim birşey çıkmadığına hamilelikte su çok faydalı bende bol bol içmeye çalışıyorum.

ıstanbul'da yaşamanın avantajı işte tatlım..
Biz de bAyramda ıstanbul'daydık..
Bebeğe de kendime de bi sürü şey aldım..
Bizler gibi Anadolu şehirlerinde yaşayanların çok seçeneği olmuyo maalesef di mi?

haklısın kesinlikle....burda 3-4 mağazıyı geçmez alternatifler ve pahalılar doğal olarak...insan da beğenince kazınlanmak pahasına mecburen alıyor...oysa renk renk çeşit çeşit giydirmek var en uygunundan..... iyiki sen de gidip bir şeyler alabilmişsin ben de mecburen annemlere aldıracağım :1rolleyes:
ama artık dayanamıyorum yakında başlarım alışverişe....malum Erzurum...kar yağınca dolaşılmaz daha.... çok da vaktim yok :sm_confused:

Sağol frambuazcım...
ben de çok sevindim, antibiyotik kullanmayı hiç istemiyordum.
Bazen işe dalıp unutuyorum su içmeyi, sonra telafi edicem diye içim lıkır lıkır oluyor :)

Benim de su içmek aklıma anca akşamları TV izlerken geliyo..
O saatte o kadar çok suyu içip de yatınca sabaha kadar WC nöbeti tutuyorum :delphin:

Benim de su içmek aklıma anca akşamları TV izlerken geliyo..
O saatte o kadar çok suyu içip de yatınca sabaha kadar WC nöbeti tutuyorum :delphin:

maalesef ben de aynı durumdayım....hiç içemezdim önceden şimdi de ne kadar zorlasam da bi yere kadar....doktora sordum bebeğin suyuyla senin içitiğin suyun bir alakası yok dedi....su içmen seni idrar yolu enfeksiyonlarından ve çatlaktan korur dedi ama ben 1 litre ancak içebiliyorum .....

haklısın kesinlikle....burda 3-4 mağazıyı geçmez alternatifler ve pahalılar doğal olarak...insan da beğenince kazınlanmak pahasına mecburen alıyor...oysa renk renk çeşit çeşit giydirmek var en uygunundan..... iyiki sen de gidip bir şeyler alabilmişsin ben de mecburen annemlere aldıracağım :1rolleyes:
ama artık dayanamıyorum yakında başlarım alışverişe....malum Erzurum...kar yağınca dolaşılmaz daha.... çok da vaktim yok :sm_confused:
hala kar var mı Erzurumda geçen gün tv de görmüştüm kar yağmıştı

aman canım dikkat et sıvı tüketmeyi unutma su filan iç kaç tansiyonun wall şimdiden düşükse 8-9 aylarda daha da düşüyor tansiyon o yüzden dikkat et kendine 80-50 hmmg normal hamileliklerde doktorlar bile normal diyor artık bu değere tuzlu ayran iç yatarken yan yat özellikle sol tarafına
benimde bu aralar sol ayak kasılması ve ağrısı var o yüzden 10 dk da bir yerimden kalkıyor ve dolaşıyorum magnezyum yazdırcam ve calsium doktoruma her ne kadat süt ürünlerini alsam da oluyor normak bun dönemlerde

canım çok geçmiş olsun sevindim birşey çıkmadığına hamilelikte su çok faydalı bende bol bol içmeye çalışıyorum.

pancubencim benim tansiyonum hep düşüktür aslında biraz.
doktora son gittiğimde, önceden çikolata falan yemiş olduğum halde 8-4'tü. (ayrıca çikolatanın benim sıpaya da hiç faydası olmamıştı, elini ensesine koymuş yatıyordu)
soluma yatıyorum, yataktan yavaşça kalkıyorum, sık yiyorum falan, idare ediyorum işte...
kasılmalar kalsiyum ve magnesyum eksikliğinden olur diye okumuştum ben de, kullanınca işe yarar umarım.

pembecim teşekkür ederim. hala yanma var ama mikrop olmaması yeter bana, ben de çok sevindim...

yok canım eridi o kar Allahtan zaten şehre yağmamıştı Palandöken'e yağmıştı ama yakındır....bir yağar bi daha nisanda görürüz yerleri.....

Hergün hava durumunda bakıyorum geceleri Kayseri ya 2 ya 4 derece. Burası kadar soğuk tek yer de Erzurum...
Sıkı giyin arkadaşım..
Ayaklarını falan üşütme..Bebeğine iyi bak..

doktora son gittiğimde, önceden çikolata falan yemiş olduğum halde 8-4'tü. (ayrıca çikolatanın benim sıpaya da hiç faydası olmamıştı, elini ensesine koymuş yatıyordu)
soluma yatıyorum, yataktan yavaşça kalkıyorum, sık yiyorum falan, idare ediyorum işte...
kasılmalar kalsiyum ve magnesyum eksikliğinden olur diye okumuştum ben de, kullanınca işe yarar umarım.

Şu yataktan kalkma olayını ben yapamıyorum hep hızlı ve sıçrayarak kalkıyorum ve bazen merdivenleri 2 şer 2 şer kalkıyorum.Bir yere eğilirken yada otururken bile hızlı oturup kalkıyorum bunu alışkanlık haline getiremedim henüz:a015::nazar:

şİMDİLİK BİR SORUN YOK AMA HAFİF AYAĞIMA KRAMPLAR GİRİYOR CMRT İNŞALLAH KONTROLÜMÜZ VAR MELEĞİMİ BENDE MERAK EDİYORUM 1 AYDIR GÖRMEDİM:emir_bebek::nazar:

1 aydır iyi sabretmişsin canım
benimde yemeklerden sonra karnım çoooook şişiyor

MUTLU PENCUBEN HOŞGELDİNİZ CANLARIM İSZE HEM SOHBET KONUSU OLSUN HEMDE BENİ AYDINALTIN SİZDE DE KILLANMA OLDUMU GÖBEK BÖLGESİNDE VE VÜCUDUN GENELİNDE ARAŞTIRDIĞIM KADARI İLE OLASI BİR DURUMMUŞ AMA ÖNLEM İLE İLGİLİ BİŞEY BULMADIM :( KOCACIM GELDİĞİNDE KIL YUMAĞINA DÖNMÜŞ OLMAK İSTEMİYROUM kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ADAM ASKERDE BIKTIM KILLI İNSAN GÖRMEKTEN ŞİMDİ KOYNUMDA DA VAR Bİ TANE DEMESİN kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende zaten biraz vardı evet iyice arttı galiba -tatlicadiarzu-

bende göbek var kıllar var çatlaklar var ama iki minik melek de var :dance:

selinus iki bebeğin olduğu için hareketler dahamı çabuk hissdeilirmiş

idrar yolu enfeksiyonu olmuşum demiştim ya, idrar kültürümde mikrop görülmemiş arkadaşlar.
antibiyotik kullanmama gerek yok çok şükür.
çok bol su içerek geçirmeye çalış dedi doktorum.
bebek baskı yapıyor olabilir, bazı hamilelerde idrar yolları hassaslaşabilir, mikrop bulunmadığı sürece endişelenecek birşey yok dedi...

ne güzel bosna ilaç kullanmak içimi acıtır benim yazık bebişlerimize sen de içi içiver suları lıkır lıkır

teşekkürler canımcım...
evet, ben normalde de çok su içiyorum zaten.
işyerinde bizim katta bayanlar tuvaleti yok, taa iki kat aşağıda.
artık yetişemiyorum, bu kattaki erkekler tuvaletine giriyorum valla...

bosna çok komiksin valla gerçektenmi?

canım evet hemen hemen hepsi veriyor.

benim doktorumun usgsi normal detaylı değil oda cd verirmi?

Göbekde killar bendede var...
ama catlaklar bukadar erkenmi basladi sende...gerci tamam senin iki bebisin var...

Bende hergün göbegimi acip esimin karsisina dikiliyorum,
bak bakiyim catlama felan varmi, kirmizi mor lila cizgiler olusmaya baslamismi diyorum...
Adama gina geldi artik hergün ayni soru kaydirigubbakcemile3

bende büyümüşmü diye hergün baktırıyorum zemuszemus

canım seninde hamilelik tam kara soğuğa denk gelmiş ne yapacaksın

Hergün hava durumunda bakıyorum geceleri Kayseri ya 2 ya 4 derece. Burası kadar soğuk tek yer de Erzurum...
Sıkı giyin arkadaşım..
Ayaklarını falan üşütme..Bebeğine iyi bak..

doğru walla....sağol arkadaşım çok düşüncelisin...Allahtan ben ezelinden beri pek üşümem elim yağaım hep sıcaktır...yakar hatta....benim tek korkum kayıp düşmek...okula giderken otobüse biniyorum ama ona binmek için de yürümem gereken bir mesafe var...maalesef arabamız yok...bu gidişle kar-buz olunca bi taksi ayarlayacağım evden durağa duraktan eve getirip götürsün diye...aklıma başka bir şey gelmiyor....

canım seninde hamilelik tam kara soğuğa denk gelmiş ne yapacaksın

walla kara kşı kara kara düşünerek bekliyorum...bir iki fikrim var ama hiç olmadı doğum öncesi iznimi tam kullanırım diyorum ama iki haftası karne tailine denk geliyor....olursa rapor olur mecburen Rabbim acır bize inşallah...geçen yıl kış hafifti...inşallah bu yıl da öyle olur...

doğru walla....sağol arkadaşım çok düşüncelisin...Allahtan ben ezelinden beri pek üşümem elim yağaım hep sıcaktır...yakar hatta....benim tek korkum kayıp düşmek...okula giderken otobüse biniyorum ama ona binmek için de yürümem gereken bir mesafe var...maalesef arabamız yok...bu gidişle kar-buz olunca bi taksi ayarlayacağım evden durağa duraktan eve getirip götürsün diye...aklıma başka bir şey gelmiyor....

Allah'tan ikinci dönem doğum izninde olcaz...
Ben de okula arabayla gidip geliyorum ama kar buz olursa karnım burnumda nasıl araba kullanıcam bilmiyorum...
Bi de okulda öğrencilere sinirlenince bebeğin kasıldığını da hissediyorum..Belki psikolojik..
Ne bileyim..Bu dönem hiç okula gitmek gelmiyo benim içimden..

pembecim teşekkür ederim. hala yanma var ama mikrop olmaması yeter bana, ben de çok sevindim...

bende sadecesol taarfımda uyuyabiliyorum ama son 3 gündür sol kabuırgamın altı çok acıyor sizlerdede varmı şu ana kadar 4 kg aldım

Şu yataktan kalkma olayını ben yapamıyorum hep hızlı ve sıçrayarak kalkıyorum ve bazen merdivenleri 2 şer 2 şer kalkıyorum.Bir yere eğilirken yada otururken bile hızlı oturup kalkıyorum bunu alışkanlık haline getiremedim henüz:a015::nazar:

göbüş büyüdükçe alışılıyor canım zaten hızlı hareket edilmiyor bu gaz ve sızılardan :CüvCüv:

Frambuazcim canim hazir seni bulmusken birsey sorcam...

Kayseriparkin karsisi sayilir...daha dogrusu Kayseriparkin karisisinda
pastane varya onun oldugu yol üzerinde hemen yani sayilir iki tane Bebek
magzasi var...
Birisi sirf mobilya digeride kiyafet ve diger ihtiyaclar...

O Magzalarin ismini biliyormusun?
Ben tam hatirlayamiyorum Baby Moda miydi öyle biseydi galiba...

Yazin birsey cok hosuma gitmisti belki ordan siparis vercemde...

Mutlucum gerçekten valla :)
giriyorum, kapıyı da kilitliyorum, ben içerdeyken adamlardan kimse giremiyorum.
hepsine de söyledim hatta, ben böyle yapıyorum diye, tamam dediler.
günde 4-5 kere değil ki, yaklaşık yarım saatte bir tuvalete gidiyorum ben :)
düşün artık ne biçim su içiyorsam :))

SnowWhiteQueen, kar işi fena cidden...
Ben çok düşerim karda, o yüzden burda bile yağar da tutarsa diye ödümö patlıyor.
Allah yardımcın olsun canım...

Allah'tan ikinci dönem doğum izninde olcaz...
Ben de okula arabayla gidip geliyorum ama kar buz olursa karnım burnumda nasıl araba kullanıcam bilmiyorum...
Bi de okulda öğrencilere sinirlenince bebeğin kasıldığını da hissediyorum..Belki psikolojik..
Ne bileyim..Bu dönem hiç okula gitmek gelmiyo benim içimden..

Allah yardımcımız olsun ne diyim....ben de gitmek istemiyorum ama okuldayken kendimi iyi hissediyorum...sabah 6da kaltığım için gitmek istemiyorum sanırım yolunda uzun 7 otobüsyle 25-40dklık bi yolculuk yapıp ancak gidiyorum okula....derler değil de yol çok yoruyor yani o yüzden benim de gidesim yok.....
ben de kzınca ya da çocukları uyarınca kızım üstüne alınır darılır mı diye tedirgin oluyorum aslında...söyleyince ablam çok güldü kaydirigubbakcemile3

Frambuazcim canim hazir seni bulmusken birsey sorcam...

Kayseriparkin karsisi sayilir...daha dogrusu Kayseriparkin karisisinda
pastane varya onun oldugu yol üzerinde hemen yani sayilir iki tane Bebek
magzasi var...
Birisi sirf mobilya digeride kiyafet ve diger ihtiyaclar...

O Magzalarin ismini biliyormusun?
Ben tam hatirlayamiyorum Baby Moda miydi öyle biseydi galiba...

Yazin birsey cok hosuma gitmisti belki ordan siparis vercemde...

Mobilyacının adı Minitto
Kıyafet ve diğer bebe eşyaları satanın adı da Mini Moda
Zaten ikisi de aynı kişinin.
Mini moda'nın internet sitesi var.
Minitto'nun mobilyaları da İstanbul'da Modoko'dan geliyomuş.
Yani eğer mobilya alacaksanız Modoko'dan da sipariş edebilirsin..
Ne sipariş vermeyi düşünüyosun?

Back
X