2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Semahamit canım aldıklarının hepsi de birbirinden güzel...
Güle güle giysin kızımız...
Bişey sorcam..Ayakkabıları kaç numara aldın???

teşekkür ederim canım bilmiyorumki hiç bakmadım sadece hoşuma gitti 9 liraya mı ne aldım eve gidince bakarım

Fiyatını diil de numArasını sormuştum canım. En küçüğü 17 numara onlardan mı aldın? kaydirigubbakcemile2

kızlar meleğimin cicişleri.ben almadım benim ailem almış istanbul da oldukları için bende resimlerini istedim.önce kendim baktım şimdide teyzelerine gösterelim istedim.Allahım sağlıkla giydirmek nasip etsin:Saruboceq:

yaz arkadaşım Allah giydirmeyi nasip etsin
çok güzel, özellikle hastane çıkışı ve altaçma setiydi sanırım onu çk beğendim:lepi:

çok teşekkürler kızlar hepinize daha güzelleri sizlerin olsun.inşaallah sağlıkla giydirelim hepimiz cicilerimizi.

Yaz canım iyi günlerde kullanın cicilerinizi. Çok şirinler...
Bunlar da bize gelen hediyeler.
Patikler teyzesinden, elbise halasından... Kızımın bunları giyebilmesi için doğumdan sonra en az 6 ay geçmesi gerek ama dayanamamış almışlar..

[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

Sitedeki aksaklıklar yüzünden sanırım..Aynı mesaj 2 kere çıkmış..

canım çok sağol.bende senin kızın cicilerine bittim.süslü süslü pek şeker.güle güle giysin.

Bunlar da bize gelen hediyeler.
Patikler teyzesinden, elbise halasından... Kızımın bunları giyebilmesi için doğumdan sonra en az 6 ay geçmesi gerek ama dayanamamış almışlar..

ayy o patikler ne şeker öyleee opuyorumnanaktan güle güle giysin minişin

çok hoş bişey hakkaten dur ben de bizim örgücülere göstereyim de yapsınlar ben beceremem öyle işleri :kedi:

canım bende öremiyorum çalıştığım için hoşuma gidenleri onlara gösteriyorum onlarda örüyor saolsunlar eşim tarafı benim tarafım örüyor lar ama bende patik falan başladım artık akşamları falan yaparım bende istiyom hemde çokkk örmek ama nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…