2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

aslında başına geçsem yaparım da elişi yaparken sıkıntı basıyo beni gerçi bebeğim için olursa zevkle yaparım belki opuyorumnanaktan deneyeyim bakalım noolcak hiç olmadı başlarım devamını yapan olur kaydirigubbakcemile3

bebişlerin cicişleri çok güzeller içini doldurmayı nasip etsin Allah'ım..
selkie arkş kapı süsünü senmi paylaşmıştın? kaçıncı sayfadaydı acaba örnek arıyorumda ..

ayyy çok güzellmiş ayakkabılarr bu kızların eşyaları ne güzell oluyor ya...

frambuaz çok şekerlermiş..güle güle giysin prenses...

canım çok sağol.bende senin kızın cicilerine bittim.süslü süslü pek şeker.güle güle giysin.

ayy o patikler ne şeker öyleee opuyorumnanaktan güle güle giysin minişin
Hepinize teşekkürler arkadaşlar.İnşallah sağlıkla doğup büyüdüğü günleri hep beraber görürüz..

annem bundan örüyor benim çok hoşuma gitti akkıllı ipten çok kloy ve güzeel :d

Gerçekten güzel görünüyo. Düğmeli şeyler bebeğe daha rahat giydiriliyormuş. Bizimkilere söyliim bakalım onlar da örer mi.
İyi günlerde giysin bebeğin..

kıslar bunları yeni aldık.ama ben hala kız cicilerine bakıom ne gzller ölee yhaa nese bizikilerde fena deilkaydirigubbakcemile3

ya ben nenden göremiom resimleri kendiminkinide zelişinkileride.işten göremiom ayrı ama evdende göremiom

zeliş çokgüzeller sağlıkla giysin bebişin inşallah
ben daha bişey almaya başlamadım.az daha bekliycem..

teşekkür ederim kızlar daha iyileri sizin olsun inşallah resimler biraz büyük oldu kusura bakmayın...

Kizlar resimleri nasil direk ekliyoruz tam cozemedim ben.. Direk sayfadsa gorunmesini sitiyorum mesela o nasil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…