2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

ay çok ama çok güzel ciciler sağlıklı günlerde giydirmek nasip etsin daha ben hiç bişey almadım:)

selinuscumbebişlerin güzel günlerde giysinler o cicilerii sende annem gibi büyük büyük almışsın hep yada resimlerden öle göründü, bi de hizliresim.com dan yüklersen 800*600 lük boydan direk resim olarak görürüz böle zor oluo be ya tek tek bakmasıkaydirigubbakcemile5
öptüm seni we bebişlerini

simenay güle güle kullansın minişin takımını çok şekermiş..
hijyenim hepsi birbirinden şeker ALLAH sağlıklı giyinmeyi nasip etsin......

Eftelcim, çok teşekkür ederim..

Teşekkür ederim canım, inan bu süsleri yapması çok basit, üstelik çok ucuza malettim, senden de bekliyorum ona göre, izine ayrılınca göster hünerlerini, bebişinde karyolası hayırlı olsun, güle güle yatsın içinde...

ben de almamıştım bi başladım durmak bilmedim :))

Cicileriniz hayırlı olsun, çok hoş, hepsi birbirinden güzel, güle güle kullanın..

Hasretcim, güle güle kullan, çok güzel takımlar almışsın, tam sana yaraşır takımlar valla :))

hasret ve selinus aldıklarınız çok şok güzel
Rabbim sağlık ile kullanmayı nasip etsin inşallah
hasret Allah canını almasın ben de böyle spor sempatik bişiler bekliyordum ,yine basmışsın fantaziyi,ama çok hoşlar

sağolun canoşlar

hahaha ne sandın kızım biraz şık olacak heralde sporlar war zaten olmuşken şööle şıkır şıkır olsun dedim her zamanmı doğruyoruz:)))):roflol:

sağolun canoşlar

hahaha ne sandın kızım biraz şık olacak heralde sporlar war zaten olmuşken şööle şıkır şıkır olsun dedim her zamanmı doğruyoruz:)))):roflol:

yok Elizabeth im ben bişi demedim zaten kleopatram benim,herhalde öle olcak tabi haklısın yawwwwwwwwwwwwwwww
ben de alcam bakalım nasıl bişileralcam hiç düşünmedim,ben onu değil de lohusalıktan sonrası için bişiler düşünüyorum,dantel alır başı sonunu ne getirir bilmem atıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey

heh bende ou sorcaktım nasıl resim olarak görüncek diye saol Hasret

selinius çok güzel ciciler almışsın sağlıkla giyer inşallah bebelerin
hasretciğim sana ne diyeyim süpersin :)

cicilerimize yorum yapan teyzelerimize çok teşekkürler

ihepinizde aldıklarınızı güle güle giydirin

hasret hızlıresime yükledim şimdi ne yapacaüğız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…