2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

sağolun kızlar hiç bi eksiğimiz kalmadı şükür bakım setimiz kaldı işte bide benim gecelik we pijama takımım onlarıda halledrim acelemiz yok nasıl olsa

Canım bizim de çalışma odasıydı, bilgisayar kitaplık vs. hepsini oturma odasına doldurup yerleştirmeye çalıştık. İdare edicez artık. Ben de tüm işlerin bitmesi için yarı yıl tatilini bekliyorum. O zamana kadar doğmazsa tabi, çok baskı yapıyor bu ara... :)

Arkadaşlar uyku seti almayı istiyorum ama çok pahalı.. 100- 160 arası buldum.. bitane daha ucuz vardı amarenkleri kötüydü.. Bana istanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer varmı? internetten baktım ama kumaşını bilemiyorum.. Kararsız kaldım...Teşekkürler

pınarcım, ebrucum, canancım çok saolun daha iyileri sizin olsun

hasretcimm hepsi çok güzel güle güle giysin kuzun çok ciciler
Polensscim taç'ın uyku setleri 60 80 arası herhangi bi şubesinden yada satılan yerlerden bakabilirsin

hasretcim hepsi de çok güzel..İyi günlerde kullansın yeğenimiz.

hasretcimm hepsi çok güzel güle güle giysin kuzun çok ciciler
Polensscim taç'ın uyku setleri 60 80 arası herhangi bi şubesinden yada satılan yerlerden bakabilirsin

cnm benim hepsi birbirinden güzel,sağlık ve mutluluk ile giydirmak nasip olsun inşallah

Hasretçiğim hepsi çok güzel .. Allah Sağlıkla giydirmeyi nasip etsin..

hasretcim çicileri çok güzel,güle güle giyinsin bebeğinnn..

hasretcim hepsi de çok güzel..İyi günlerde kullansın yeğenimiz.

sağolun canlar sizde ekleyinde görelim yeni bişiyler yaww üşenmeyinklava: ben çok sewiyorum bu cicilere bakmayı diğer topiclerdende takip ediorum hep

YAZ; perdeye bayıldım valla, bende oturma odama uygulamaya karar verdim, bana ilham oldun, güle güle kullanın bebişin mobilyaları da hoş, sade ve şık, bende çok fazla para harcamaktan yana değilim, ucuzunu aldım bu yüzden, biraz büyüyünce illaki başka şeyler isteyecek bu yaramazlar bizden, şimdiden çok para harcamayalım en iyisi, hem eğitimleri ve gelecekleri daha önemli, onun için para biriktiririz, bu en mantıklısı...

HASRET, cicileriniz çok şekerrrr, güle güle kullanın, sağlıkla giymek nasip olsun inşallah...

kızlar dün akşam chicco ya gittik %40 indirim varmış bugün becerebilirsem resimlerini koycam bi bakın bence chicco ya baya uygun ve güzel şeyler var

kızlar dün akşam chicco ya gittik %40 indirim varmış bugün becerebilirsem resimlerini koycam bi bakın bence chicco ya baya uygun ve güzel şeyler var

hayırlı olsun...bekliyoruz fotoları...bu arada sen Trabzonda mı yaşıyorsun canıım....eğer öylese iki sorum olacak
doktorun kim?
chicco mağazası nerede Trabzonda????

sağolun canlar sizde ekleyinde görelim yeni bişiyler yaww üşenmeyinklava: ben çok sewiyorum bu cicilere bakmayı diğer topiclerdende takip ediorum hep

tatlım ben de ufak tefek bişiler aldım ama biraz biriksin istiyorum
zaten ocakta inşalah havuzluhana gitcez o zaman da alim sonra eklerim inşallah
ama odası gelir gelmez kurucam eklicem:dance:

hayırlı olsun...bekliyoruz fotoları...bu arada sen Trabzonda mı yaşıyorsun canıım....eğer öylese iki sorum olacak
doktorun kim?
chicco mağazası nerede Trabzonda????

evet Trabzon da yaşıyorum doktorum Ayhan Şahinler Chicco mağazası Beşirli de deniz tarafında 54 numara hatta :))

fotolarını anca akşama çekerim çünkü makinenin şarj aleti ablamda kalmış bugün gelecek çekip koyarım resimlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…