2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Bir Nokta ve Handeozf, cicilerinizi sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle, hepsi de çok şeker..

yıkamicanmı sen kıayafetleri cnm..
benim dolaplar tıklım tıkış oldu yaaa(

Canım benim, güle güle kullanın cicilerini. BEn böyle her şeyi hazır görünce çok heyecanlanıyorum. O yüzden oda darmadağın. :)))

YAZGI ne ciciler bunlar yaa yeyim onlayıı güle güle kullansın minik paşamıss..bu arada hastane cıkışını tüllemişsin cok begendim eline saglık canım..

hande ve yazgı cicileriniz pek güzel bende bugün biraz fotoğraf çektim odası tam hazır olmadığı için şimdilik dolap ve şifonyer fotoğraflarını ekliyorum

benim istediğim kuplarda ayıcık uçuyordu bunda uyuyor :umursamaz:

ve teyzemizin ördüğü ciciler ananemizin yaptığı mendiller battaniyeler ve havlu

hastane çantası için süslenmiş kıyafetlerimiz

hande, yaz, hijyenim cicileriniz çok güzel,bayıldım
güle güle kullansın bebeleriniz..
yaz venısden aldıgın ürünler hemen hemen hepsi benimkiyle aynı
zevklerimiz aynıymış..:))
benim dolapda bu hafta sonu gelicek hazır olursa çeker koyarım..

Canım benim, güle güle kullanın cicilerini. BEn böyle her şeyi hazır görünce çok heyecanlanıyorum. O yüzden oda darmadağın. :)))
çok sağol,canancım sende artık hazırlan hayatım az kaldı.
yazcım çok güzel cicileriniz Rabbim sağlıcakla kullanmayı nasip etsin inşallahh

YAZGI ne ciciler bunlar yaa yeyim onlayıı güle güle kullansın minik paşamıss..bu arada hastane cıkışını tüllemişsin cok begendim eline saglık canım..

Yaz, cicileriniz çok güzel.. sağlıkla giysin ufaklık...
çok teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizlerin olsun.Allah hepimize sağlıkla kullnmak nasip etsin.
hande ve yazgı cicileriniz pek güzel bende bugün biraz fotoğraf çektim odası tam hazır olmadığı için şimdilik dolap ve şifonyer fotoğraflarını ekliyorum

canım çok sağol şimdi bende seninkileri gördüm güle güle kullansın çok güzeller.

zevklerimiz uyuşuyor işte negüzelaklinialirimsmile
sağol canım seninkiler gelince sende ekle hemen.

cicilerin hepsi çok güzel güle güle giysin bebecikler

hijyenim cicileriniz cok seker dolabınızla sifonyerinizin modelı rengi harika. bebikini odasında huzurla saglıkla büyütürsün insallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…