2010 Mart Bebeklerinin Cicişleri

Hepsi de çok güzel!!
Güle güle kullansın bebişler!!!

bunlar da bızım mevlüt şekerlerimiz ilk kelebeklıyı yaptım 50 tane az geldı gozume dıgerıde ılave oldu ıcınde lavanta var arkadanda magnetlı yapmak cok eglencelıydı ama cbk bıttıı bilmiyorumkismile

Olcay, süper yaa, ellerine ve emeğine sağlık arkadaşım, çok güzel olmuş.. Güle güle kullanın..

Evet canım, çok haklısın, hem el emeği olması da ayrı bir özellik katıyor bence..

aynen oyle canım bebegımız ıcın delı gıbı ugrasıyoruz ne heveslerle kendımızı unuttuk valla :roflol: pekı canım senın yapacakların mevlut ıcınmı yoksa hastane ıcınmı yada hastane ıcın yapıcakmsın aman cok devrık bı soru oldu ama akannehir

Bu da benim kızımın babaannesinin ördüğü hırkaları,daha var süslenince onlarıda koyucam inşallah.:lepi::ecrin_bebek:şakkıdı

nesli şekerler çok güzel cokacimcoook

bir nokta örgülerinizde pek şıkmış güle güle giysin prenses inşallah...

ellerine saglik canim. el emegi goz nuru cok guzel oolmuslar. gule gule dagit.

Bu da benim kızımın babaannesinin ördüğü hırkaları,daha var süslenince onlarıda koyucam inşallah.:lepi::ecrin_bebek:şakkıdı

babannesinin ellerine saglik. gule gule giydirmek nasip olsun canim.

Olcaycım, ben hastanede çikolata dağıtmayı düşünüyorum, bu yapacağım şekerleri de eve gelenlere dağıtacam, mevlüt için ayrıca düşünüyorum ama onu yine kendim mi yaparım yoksa hazır mı alırım henüz karar vermedim..

Bir nokta, babannemizin ellerine sağlık, hepsi de çok güzel olmuş, güle güle giysin bebişin, bir yeşil renk hastası olarak en çok yeşilli olanları beğendim :))

bir nokta örgülerinizde pek şıkmış güle güle giysin prenses inşallah...

babannesinin ellerine saglik. gule gule giydirmek nasip olsun canim.

Bir nokta, babannemizin ellerine sağlık, hepsi de çok güzel olmuş, güle güle giysin bebişin, bir yeşil renk hastası olarak en çok yeşilli olanları beğendim :))

Tskler canlarım en gusellerı sızın bebişlerin olsun olumunekankayizsmileŞeniz

ellerine sağlık babaannenin. bizimki de örmüş bir sürü ama 5 yaşına uygun örmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…