2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

günaydın hepinize. topic dikkatimi çekti kızlar..
öncelikle hepinize Allah sağ salim hayırlı doğum nasi etsin.
ben 2008 mayıs annesiyim..
56 kiloyla hamile kalmıştım 77 kiloyla doğum yapmıştım
toplamda 21 kilo aldım bilmiyorumkismile
şimdi 60 kiloyum. gesiri gitmiyo valla

Allah bağışlasın canım büyümüş seninki darısı bizim başımıza 60 kilo gayet iyi bence kafana takma
Şeniz ben böle böle yicem zaten ayaklarını onların inaşşallah :icecream:

ayağının altını öpme ama günahmış:))

göbeğim kalmasaydı hiç problem etmeyecektim
her şeyim eskisi gibi oluyor ama yalnız göbek fazlalık.
malesef kendimi sıkıpta egzersiz diyet te yapamam...
Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin bebeklerinizi

sezeryanlamı doğurdun canım korse takamadınmı yoksa faydamı etmedi sen tecrübelisin ya şimdi soru sorası geliyo insanın:))

ay kızlar ben 1 kılo daha almısım ya cok hızlı gıdıyo bu kılo almalarbence
71 kılo olmusum.63 tum.8 kılo almıs bulunuyorum.son kontrolunde 68 kıloydum yaaaa 4 hafta oldu 4 haftada 3 kılo almısım masallah:)

canım ben de 62 ile başlamıştım, şuan 71 im....ama son ay 1 kilo almışımmmbilmiyorumkismile

sezeryanlamı doğurdun canım korse takamadınmı yoksa faydamı etmedi sen tecrübelisin ya şimdi soru sorası geliyo insanın:))

korseyi 3. aydan sonra taktım canım. fayda etmedi sanırım. zaten accuk ayva göbekliydim.. kaldı yani. ama kafama takmıyorum. benim kuzenim ikiz doğum yaptı.
sezeryan ile onda hiçbirşey yok. ama diyorki uyandıktan sonra karnıma kum torbası koydular diyor. onun etkisi var diyor. sana niye koymadılarki diyor.
dedim onun acısına dayanılırmı. zaten çok canım yandı bide onun ağırlığı delirtirdi beni diyorum öyle yani. ne etken bilmiyorumeyvahedigeldismile

kilo alımını hiç kafanıza takmayın kızlar. tamamen bünyeyle ilgili. benim bi a rkadaşım var 53 kiloyla hamile kaldı 80 kiloyla doğum yaptı. 27 kilo aldı. geriye ne kaldı dersiniz 0 (sıfır) elde var 0.. bünye meselesi. onun doktoru kilo alımını hiç sorun etmedi. zaten zayıfsınız vücut önce kendini tammalar dedi.
eksik olanı alıyor yani. verirsiniz ya takmayın kafanıza. sağ salim doğsunlarda varsınlar biz kilolu kalalım. hiç problem değil..

allah allah kum torbası olayını ilk kez duyuyoum çok şaşırdım

bende ilk kez duymuştum. ama kuzenim yani. sağlam bilgi. sağlam istihbarat... benimkine kum torbası koydukları için çok karnım çıkmadı dedi. hemşire öyle söylemiş karının üstüne kum torbası koymuşlar.
sana neden koymadılarki, koysalar böyle olmazdı dedi

hayret valla okadar çok arkadaşım var sezeryan doğum yapan hiçbirinden ne gördüm ne duydum demekki hastaneden de farkediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…