seneye bu günlerde bu konuyu konuşucaz işte:)) artık ele avuca gelecek kadar da büyümüş olucaklar ayy yerim ben onları yaa
Allah bağışlasın canım büyümüş seninki darısı bizim başımıza 60 kilo gayet iyi bence kafana takmagünaydın hepinize. topic dikkatimi çekti kızlar..
öncelikle hepinize Allah sağ salim hayırlı doğum nasi etsin.
ben 2008 mayıs annesiyim..
56 kiloyla hamile kalmıştım 77 kiloyla doğum yapmıştım
toplamda 21 kilo aldım bilmiyorumkismile
şimdi 60 kiloyum. gesiri gitmiyo valla
Şeniz ben böle böle yicem zaten ayaklarını onların inaşşallah :icecream:
göbeğim kalmasaydı hiç problem etmeyecektim
her şeyim eskisi gibi oluyor ama yalnız göbek fazlalık.
malesef kendimi sıkıpta egzersiz diyet te yapamam...
Allah sağ salim kucağınıza almak nasip etsin bebeklerinizi
ben 47 ile hamile kaldım suan 64 üm ohaoldumsmile
ay kızlar ben 1 kılo daha almısım ya cok hızlı gıdıyo bu kılo almalarbence
71 kılo olmusum.63 tum.8 kılo almıs bulunuyorum.son kontrolunde 68 kıloydum yaaaa4 hafta oldu 4 haftada 3 kılo almısım masallah:)
sezeryanlamı doğurdun canım korse takamadınmı yoksa faydamı etmedi sen tecrübelisin ya şimdi soru sorası geliyo insanın:))
korseyi 3. aydan sonra taktım canım. fayda etmedi sanırım. zaten accuk ayva göbekliydim.. kaldı yani. ama kafama takmıyorum. benim kuzenim ikiz doğum yaptı.
sezeryan ile onda hiçbirşey yok. ama diyorki uyandıktan sonra karnıma kum torbası koydular diyor. onun etkisi var diyor. sana niye koymadılarki diyor.
dedim onun acısına dayanılırmı. zaten çok canım yandı bide onun ağırlığı delirtirdi beni diyorum öyle yani. ne etken bilmiyorumeyvahedigeldismile
bende ilk kez duymuştum. ama kuzenim yani. sağlam bilgi. sağlam istihbarat... benimkine kum torbası koydukları için çok karnım çıkmadı dedi. hemşire öyle söylemiş karının üstüne kum torbası koymuşlar.
sana neden koymadılarki, koysalar böyle olmazdı dedi
az önce geldim dr dan ve toplamda 11 kilo almışım bilmiyorumkismilediyetisyene gönderdi sonumuz nolcak bakalım
c tesi hastaneye gittim 1 kg daha almışım veeee toplamda aldığım kilo beşşşşşşşşş
itinayla nazar edilir alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?