2010 Mayıs anneleri hamilelik süresince kaç kilo aldık??

55le başladım son tartıldığımda 58dim kiloları bu ay almaya başladım
hesapta olmayan bi amniyosentez işlemi geçirdim gerçi sonucum temiz çıktı çok şükür.
o yüzden 30 kilo alsam da üzülmicem bebeğim sağlıklı olsun da:)

merhaba arkadaşlar bende 25+5im ve 68 kiloyum 58 kiloyla hamile kaldım yani 10 kilo almışım çok fazla yemiyorum aslında ama yinede alıyorum nedense doktorum su içsen kilo yapar dedi vallahi ben ıvır zıvır yiyorum galiba ondan alıyorum kiloları

bende bugün doktordaydım kızlar 25+5 deyim toplam 6,5 kilo almışım. dr iyi gidiyosun dedi ama her ay 1 kilo gidelim dedi bakalım başarabilcekmiyim.

bende toplam 5kilo aldım kızlar,25.haftamdayım,5haftaya bir kilo düşüyor,15 hafta kaldı,bu hesapla orantılı giderse 3kilo daha alsam ne süper olur :)8kilo alarak bitiririm gebeliğimi

Geçmiş olsun canım...aynen ben de amniyosentez oldum,şükür bizimki de temiz çıktı..Ama ömrümden 3 hafta nasıl geçti anlatamam.... Artık, Allahtan bebeğimin sağlığından başka bir şey istemiyorum, kilolarıda kafaya takmıyorum hiç...

sana da çok geçmiş olsun cnm yaşamayan bilemez heralde o stresi
ama çok şükür sonuçlar temiz çıkınca çekilen sıkıntı stres hepsi geride kalıyo
şişko bi anne oluruz biz de hiç sorun deil bundan sonra tadını çıkaralım opuyorumnanaktan

kızlar ben tatilde annemlerde iice şiştim galiba
kaç kilo aldığımı c.tesi öğrenecem bakalım rekor kırdımmı

ben zaten 17 kilo almıstım gecen ay için yani bu ay için yarın doktora randevumuz var bakalım kac almısız neydik neolduk eyvahedigeldismile

bende o kadar çok kilo var ki fazlasını vücut kabul etmiyor 23+0 da dr gittiğimde 3 kilo almıştım toplamda

27.haftadayımm toplam 10 kilo almışımmm-tatlicadiarzu-

24. haftadayım ve 10 kilo aldım şimdinen ama ben bebeğimin kilosunu çok merak ediyoruminşallah oda kilo alıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…