merhaba arkadaşlar herkes hikayesini çok güzel anlatmış duygulanarak okudum bende anlatmak istedim okumak isterseniz.......
mirayımın gelişi
bende 2 senelik evliyim ilk sene istemedik bizde biraz alışalım gezelim tozalım die 1 sene geçtikten sonra ilk denememizde oldu çok şükür bu güzel duyguyu tattıktan sonra keşke 1senede beklemeseydim diorum.çok güzel bi hamilelik geçirdim arada sırada sorunlarım olsada hepside melegim için degdi 13 nisan günü kayınvalidem gelmişti onun zoruyla duramadık bi güzel ev temizledim karnım burnumda sonra onunla beraber dışarı çıktım hiç dinlenmeden sonra kayınvalidemlere gittik ordada ayak üstü kaldım hiç dinlenmeden eve geldim ardından 14 nisan günü doktor randevum vardı 13 nisan gecesi bi güzel banyo yaptım rahatça sabah erken kalcam die erkenden yattım ve kızım dayanamadı acele etti 34 haftalıklıktı gece saat 2de bi uyandım tuvalet ihtiyacı sandım fakat o an çok kötü suyum boşaldı hiç biyere kıpırdayamıosun kaldım öyle eşimi çagırdım oda telaşlandı ve hemen hastaneyi aradık nöbetçi doktor hemen getir demiş ve biz bir hızla çıktık evden hiç bişey almadan babamız unuttu herşeyi çok erken gelecegi aklımıza gelmedi melegimin bi hızla gittik hastaneye nöbetçi doktor çatı muanesi yapmak istedi ama 3,4 deneme sonra izin verebildim ama bagırarak baktı 2 cm açılma var dedi dışarı çıkıp eşime bu normal dogumu zor yapar muane bile ettirmio demişyerimsenibensonra beni ntsye bagladılar ve doktorumu aramışlar anında geldi ve tekrar oda baktı açılma yok ve ultrasyona girdim suyum hepten gitmiş ve bebegim risk altındaydı kilosuna baktı yaşarmı yaşamazmı çocuk doktoruyla görüşüldü ve almaya karar verildi ama ben aglıodum acaba bişeymi olacak yada oldumu kalp atışları çok yavaşlamıştı eşim telaşlı oda bana sözde moral vermeye çalışıodu bişey olursa olabilir kendine bırakma diodu ama benim içim yanıodu saat 6.30 beni hazırladılar ameliyathaneye götürmek için geldiler ve o an hepten koptum eşimle sarıldık agladık beni aldılar saolsun doktorum çok iyiydi anında bayıltılar hiçbişey hissetmedim sezeryan oldum bitmiş asansörden çıkarken kendime aglayarak gelmişim hıçkırarak bebegim nerde die iyi diolar ama gözümle görmeden inanmadım bi geldim odama oda süslenmiş bi güzel herkes toplanmış eşimin ailesi ben aglıorum hala gördük iyi diolar çok tatlı bi kızımız var diolar ama inanmıorum benim ailem uzakta annem aradı ben yavruma yanıorum annem bana yanıo sen iyisin demi die çok farklı bi duygu anlatılamıoki annemin degerini şimdi daha ii anlıorum bide baktım bizim melek geldi kapıdan o kokusu bitirdi beni ay gibi parlıodu hemşireler hemen emzirmeye:ecrin_bebek: çalıştılar sonra yatırdılar döşüme kokumu alsın die ama hiç yerine yatırasım gelmedi ayrılamıorum çok şükür saglıklı dogdu haftamdan büyük göründügü için küveze felan almadılar hep yanımdaydı melegim şimdide ayrılamıoruz benimle uyumak istio ben hep emzirmek istiorum o gece uyanmasada be n başından ayrılamıorum herkesten kıskanıorum ona zarar verecekler die rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu umarım sıkmamışımdır sizleri bizim hikayemizde böyleydi allahım hepimizin yavrularını korusun inşallah
özlem ve tubiş gözyaşlarıyla okudum. Allah kuzucuklarınızı sizlere bagışlasın. Hayırlı evlat olsunlar inşAllah...
özlemcım bıraz sıkıntı yasamıssın ama sukur kı bısey olmadan atlatmıssınız Allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın canım
tuba senınle satımızda dogum tarıhımızde dogum seklımızde aynı oldu canım güle güle saglıkla büyüt bebişini
bende burdakı paylasım yapan butun arkadaslara tsk ederım gercekten en yakınımızla bıle konusamadıgımız seylerı rahatlıkla paylastık ve paylasıyoruz burda:enbuyukkk:
özlem tuba maşallah ikinizide
çok güzeldi alah hep böle güzellikler yaşatsın inşalahhhh
özlem tuğba hikayelerizi okurken çok duygulandım....çokk çookk geçmiş olsun tekrar..allah uzun ömürler versin...
lohusalık deli etti beni. özlem tugba kızlar hikayelerinizi ağlayarak okudum allah herkese nasip etsin inş. sağlıkla büyütün meleklerinizi.
teşekkür ederim kızlar allah bütün yavrularımızı korusun inşallahözlem ve cici çok güzel anlatmışsınız. yavrularınızla mutluluklar..
tuğbacım anneler günü hediyen olmuş temiz kalpliymişsin ayrıca kpssyi kazandığın için de tebrik ederim. 2009ve 10 senin yılın olmuş.. :ecrin_bebek:
teşekkür ederim kızlar allah bütün yavrularımızı korusun inşallah
cici nurmine layrax sizin yavrularınızıda allah bağışlasın hayırlı evlat olurlar inş
layrax bende senin gibi çatı muayenesinde çok çektirdim ebelere allaha şükür doğumda rahattım ama çok korkmuş benim ebe doğumdada aksilik yapcam diyekaydirigubbakcemile3
öyle canım zaten doğumdan çok çatıdan korkuyodum ben doğumda sancıdan kurtulmak için rahattım şükür neyseki yavrularımız sağ salim kucağımızdaben sonra sezeryan oldum ama iykide öyle oldu normal yapamazdım çok kötüydü yaaa rabbim seni rahatlatmış sonra yavruna kavuşacaktın ya sesin çıkmamışşbenim açılma olmadı kimbilir kaçkere bakacaklardı eyvahedigeldismile
Tuyann çok güzel anlatmışsın dogum hikayeni. Allah kuzucuguna saglıklı ömürler versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?