2010 Mayıs Annelerinin doğum hikayeleri

gamzecim allah analı babalı büyütsün hikayeni çok güzel anlatnışsın çok beğendim darısı hepimizin başına...

allah analı babalı büyütsün salih evlat etsin inşalahh
bol rızık ve sağlıklı ömür versin

gamzecim Allah hayırlı uzun ömürler versin duru bebeğe...çok duygulandım gerçekten...zaten çok duygusalım bugünlerde...iyice ağlattın kız beni...
inşallah biz de kurtuluruz artık sırayla...sen atlattın ne güzel...

Gamzecim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşalllah iki cihanda yüzünüzün akı olsun prensesiniz inşallah...duru bebeği bizim için bol bol kokla çok öpüyorum canım

canım çok güzel yazmışsın..duygulandım valla..
allahım analı babalı büyütsün yavrunu sağlıkla.....maşallah ona........

gamzecim okurken ağlamaktan kendimi alamadım heyecan mı, sevinç mi belki biraz korku biraz da aynı anları yaşar mıyım anne olabilecek miyim hissi
Allahım hepimize sağlıklı sıhatlı güzellikle bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsinboshayallersmile

daha yazının başında ağlamaya başladım. allah sağlıklı analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah.

Gamze'cim çok tatlı anlatımın olmuş bende diğer arkadaşlar gibi kendimi tutamadım Allah analı büyütsün canım

Allah analı babalı büyütsüm cnm ne kadar da güzel anlatmışssın
maşallah duru bebebğe

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah çok duygulandım yazını okuyunca

gamzecim bizde çok duygulandık,bugunki ilk ağlama seansım sizinle başladı,dupduru bir yaşamı olsun kızının

Gamze' cim,

Bu topikleri ben çok geç fark ediyorum... Nereden bulabileceğimi de bilemiyorum... Çok güzel bir doğum hikayesi olmuş. Sağlıkla büyüt inşallah... Diğer doğum hikayelerini de bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…