2010 Mayıs Annelerinin doğum hikayeleri

ant gözün aydın canım sanki ben yaşadım okurken korkmaya başladım bennnnnnn

ant gozun aydın canım .darısı basımıza sen kavustun bebegıne ne guzel.dr banada bebek bıraz ırı dıyo ve buyuk ıhtımal sezeryan olur dıyo.zaten bende oyle dusunoydum zor olur dıye senden sonra da ıyıce karar verdım sanırım

ant gözün aydın allah bize de kucağımıza almayı nasip etsin

Ant canım gÖzÜn aydın olsun Çok ŞÜkÜr bebeĞın kollarında rabbım ınŞalalh henÜz doĞurmamıŞ olan bızlere de nasıp eder yavrularımızla olmayı rabbım hepımızın yardımcısı olsun

ant gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş hangi hastanede dogum yaptın yazarsan sevinirim benimde salı gün adatıpta olucak inş neşe hanımda seninde o yüzden merak ettim

Ant, gözün aydın canım, çok sevindim iyi olmanıza... Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, güzel yazılar yazsın tatlı oğluna

antcım ne güzel mutlu sona ulaştın
dünya güzeli evladınla ömür boyu huzurlu ve mutlu olursun inşallah

şeymacığım
biraz zor olmuş ama mutlu sona kavuşmuşsun hayatım
allah koca kafalı oğlunu sana bağışlasın inşalhh
ömür boyu sağlık afiyete olun

Ayy ant. canım ya biraz sıkıntılı olmuş ama sonunda kuzucuğun koynunda, Allah hayırlı ömür nasip etsin.

ant canım hadi geçmiş olsun
nasıl olcak beklermi ki derken bak çoktan aldın bebişini kucagına
maşallah sıze

kızlar çoklu alıntı yapamıyorum kusura bakmayın..çok teşekkür ederim..darısu başınıza rabbim kolay doğumlar nasip etsin...

Son düzenleme:
ant canım biraz zor olsada mutlu son güzel..allah analı babalı sağlıkla büyütsün yavrunu..geçmiş olsun san...

Ant canım, biraz zor gelmiş oğlun ama, şu an ikinizin de iyi olması ve onun kokusunu hissetmen en güzeli... Sağlıkla büyüt oğlunu...a.s.

hadi ama kızlar toparlanın artık.16 annemiz var ve biz hikayeleri okumak istiyoruuuuz. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…