saol tatlım,bizim ailede herkesin küçüktür göbeği,sanırım ondan çatlak felan da olmadı,gerçi pancake de çatlamamış,maşallah diyelim nazar değmesin göbüşede,içindekinedekızlar maaşallah göbüşlere
devrimim s_g sizlerın iç karnı çok genış sanırım küçücük göbişlerrrrrrr maaşalahh
tütütütütü
[/URL][/IMG]
buda benm meleğimm:)
maşallah hepinize kızlar çok tatlı olmuş göbüşler...
36 haftalık göbişim.......
alıntı yapmayın kızlarrr............a.s.
gökkuşak alıntı yapmıyorum maşallah canım senin de kocaaman olmuş,benimki minyatür göbek,göbek bile sayılmaz :)
gökkuşak maaşallah baya büyükmüş göbüşün ne güzel
maş. sen baya büyümütmüşsün göbişi
saol tatlım,bizim ailede herkesin küçüktür göbeği,sanırım ondan çatlak felan da olmadı,gerçi pancake de çatlamamış,maşallah diyelim nazar değmesin göbüşede,içindekinede
kizlar saolun
devrimim kocaman di mi valla napim boyle oldu :) cizgim gobek deligimden yukari dogru benim, alt tarafta yok.
catlaklarim da var bayagi fotoda belli olmuyor caktirma
ayyy masallahh kızlar cok tatlışşşş göbüşlerinizzz... benim gobusum devrimm inki kadar asagıda ve kucuk degil::))) aynı pancakee ninki gibi gergin ve sivri yukarıda:)) ama biraz kücügüüü:)) gerci ben ondan gerideyimm belki okadar olmasada yaklasırım bende:)) ama su dogru benim iç karnım geniş galiba 6. aya kadar hiç belli olmadı. bide normalde hiç göbegim yok hatta içeri dogru duruyor gobegimm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?