2010 Mayıs bebeklerinin fotoğrafları :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi TIFF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oy maşallahhhh...
Nilay aynı sen ya bu kuzucukkkkk

nilaycım masallah yakısıklı ogluna... allahım nazarlardan saklasın cok guzeel..

nilaycım masallah bebısıne allah analı babalı buyutsun

nilaycım maşallah kuzuna
allah nazarlardan saklasın.

Nilay görünce gözlerim doldu ne tatlı bir bebek maşallah kuzuna melek gibi melek, Allah hayırlı yazılar yazsın cümlemizin evladına.

nilayım meleğin çok güzel, Allah bağışlasın kem gözlerden korusun.

a.s.

nilaycım maşallah ne kadar huzurlu uyuyor 41 kere maşallah Allah nazarlardan korusun

nilaaaaaay maşaallah.ne tatlı bişiy bu böylee..Allah nazarlardan saklasın.
annesine babasına hayırlı evlad olur inş...

Nilayyyy o kuzuyu kokla benim için ya maşalalh subhanallah. hayırlı ömürleri olsun olsun tüm kuzucukların inşAllah...

maş canım çok tatlı kokla benim yerimede

nilay, bebeğin çok yakışıklı çok tatlıııı , 41 kere maşallah ay gülümsüyor resmen kuzucukkk :)

nilaycım maşaallah ne tatlı bişey bu yaaaa Allah ım sağlıklı hayırlı bir ömür versinn..

nilaycım maşallah oğluşuna tatlım sana benziyo bu paşa annesi o tombiş nanaklarından öpüyorummmmmm gözün aydın tatlım

Nilay maşallah bebeğine çok tatlı....

tüm teyzoşlara tek tek teşekkürlerrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
uyurken kendi kendine gülüyor meleğim bizimde içimiz gidiyo tabiiikaydirigubbakcemile3
herkes bana benzetiyo seni küçültmüşler oraya koymuşlar diolar babamızda sinir oluyo hiç mi bi yeri bana benzemiyo dieaklinialirimsmileaklinialirimsmile

Buda benim kuzum"Beril Zümra" alıntı yapmayın ve lütfen maşallah deyin teyzoşları...
resimler silinmiştir...

Son düzenleme:
Yaprak sarma maşallah canım,nasıl bir güzelliktir o öyle Allah nazardan saklasın

delikafadulden allahımmmm maşallahh çok tatlı ya allahım bende kızımı kucağıma almak istiyorum

çidooooooo senin kızın hastasıyım anacımmmmm. yerimseniben 41 kere maaşallahhhhh..

a.s.

maşallah 2010 meleklerine Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı

çiğdemcim kızın çok tatlı maşallahkaderi ı de kendisi gibi güzel, hayırlı olsun inşallah.

Çiğdemcim maşallah kızına.Ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi.Çok güzel

çiğdemmm canım çok tatlı maşaallah melek gibii.. nazarlardan korusun Rabbim.

çiğdemcim maşallah kuzunaaaaaa çok tatlı kız ultrason güzeliğinden sonra gerçekten tescilli kız bu teyzesi ısırırı o nanakları

çiğdemcim çok tatlı bi kızın var...Allah analı babalı büyütsün inşallah....41 kere maşallah....

Maşallah cnaım allah uzun ömürler versin.zaman o kdar çabuk geçmişki bizim kuzularımız 1 yaşında allahım sizlerede göstersin

Yaprak sarma maşallah canım,nasıl bir güzelliktir o öyle Allah nazardan saklasın

delikafadulden allahımmmm maşallahh çok tatlı ya allahım bende kızımı kucağıma almak istiyorum

çidooooooo senin kızın hastasıyım anacımmmmm. yerimseniben 41 kere maaşallahhhhh..

a.s.

maşallah 2010 meleklerine Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı

çiğdemcim kızın çok tatlı maşallahkaderi ı de kendisi gibi güzel, hayırlı olsun inşallah.

Çiğdemcim maşallah kızına.Ağzı burnu kalemle çizilmiş gibi.Çok güzel

çiğdemmm canım çok tatlı maşaallah melek gibii.. nazarlardan korusun Rabbim.

çiğdemcim maşallah kuzunaaaaaa çok tatlı kız ultrason güzeliğinden sonra gerçekten tescilli kız bu teyzesi ısırırı o nanakları

çiğdemcim çok tatlı bi kızın var...Allah analı babalı büyütsün inşallah....41 kere maşallah....

Maşallah cnaım allah uzun ömürler versin.zaman o kdar çabuk geçmişki bizim kuzularımız 1 yaşında allahım sizlerede göstersin

Çiğdem'cim maşallah kızına Rabbiim nazarlardan korusun analı babalı büyütsün

Teşekkür ederiz hanımlar. Allah hepimizin kuzucuklarına hayırlı ömürler versin inşAllah.

ant.bebiş çok tatlı maşaallah.Allah nazarlardan saklasın canım.
yaprak_sarma göremedim yaaa.ama olmaz kii

çidoooooooooooooo
görmedım kıı resmını gerçi bı kere yollamıştın ama tam bakamamıştım
belki dünür oluruz kıııııııııııııııı

Selam kızlar, bebişlerinize bakmak için girdim ama bir tane resim bile yokmuş bu başlıkta, her ekleyen silmiş. Ha 5 kişi görmüş ha 20 kişi, ne farkeder ki , onu anlamadım. Nazardan mı korkuyosunuz ? Eğer öyleyse dışarı da çıkartmıyosunuzdur bebişi . bilmiyorumkismile Üzüldüm valla resim göremeyince. Bi heyecanla girmiştim başlığa. :sinifsinif: :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…