2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

bu akşam dünürcüğümlede konuşuk doğumdan sonra kendimize gidip buranın en güzel pastahanesinden çikoılatalı yaş pasta alıcaz 1er büyük boy inşallah oturup yiyeceğiz bir güzel ohhhh

ayy bi yedim bi yedim sormyın 9 aydır bu anı bekliyorum klasik bişey ama erik çıkmış kızlar eşim erik bahçesinden zorla toplatmış kaç ağacı dolaşmışlar neyseki 250 gr kadar bulunmuş ama maşallah benim oğlan bana bırakmadıi zorla elinden kaçırdım bide yenidünya ağacı var bahçemizde daha yeşil yeşil ama tadı okadar güzel geliyoki ban koparıp koparıp yiyorum pencereden son bişey çağla allahım nasıl yediğimi bilemezsiniz ayy bende böle şeylere takmışım

ahhh ben de erik erik diye ölüyorum da bulamıyoruz işte.
anca buzlusu var istanbul'da, o da eriyince bi halta benzemiyo

ben de üç gündür çağlaya dadandım
tuza banıp banıp çağla yiyorum
ölecem zevkten...
ama çatlamak da üzereyim yani. sabah akşam çağla mı yenir yahu...

vaayy hamileliğin son demlerinde yaz meyvelerine sarmış nisan anneleri yarasın çağlalar erikler minişlere. cuma günü pazar kurulcak ben de bi çağla avına çıkayım bakalımkaydirigubbakcemile3
ay kızlarrr pazar günü ben resmen delirdim. sabahın 5 inde tavuklu keşkek diye dellendim ama yapmasını bilmediğim için ertesi günü beklemek zorunda kaldım ve dün saolsun işyerinden arkadaşımdan tarifini alıp yaptık. hatta o da işi garantiye almak için yapıp eve kadar getirdi saolsun düşünceli arkadaşım. yedim yedim de rahatladım vallakaydirigubbakcemile3

ohhhh tam aşermişiniz kızlar siz bulunmuycak seyler.....
valla ben az önce dadandığım kadayıf faslını mide zafiyeti gecirmek adına noktaladım....
babam bu sefer dahada becerekli olmuş tatlı konusunda,birde üstüne dondurma.....

ama yarında kumpir isytrm....

aaaa akşam ne istedim dükkandan ...DENıZ TUZU.....
şaka gibi....
ya biz satıyoruz baya alan var cok sağlıklı bişii....
acayip bir tadı var anlatamam...
sanki denizi içiyormuş gibi oluyor insan...
ağzında yosun tadı bırakıyo...
böle minik kalıplar seklinde....
ımmm gene canım cekti bak...
aldım eve yüz gram aklıma estikçe yiyourm....

kaydirigubbakcemile3 aman allahımmm... nisan anacıklarıı can havliyle gider ayak ne varsa aşerilebilecek çekiyo canları desenize kaydirigubbakcemile3 ayy erik merik değil de çağla istedi canım şimdi :))) neyse c.tesi dr.a gidince alırız ordaki pazardan.. buralarda yok daha... mahalle aralarındaki pazarlara daha geç geliyo.. ama merkezde vardır mutlaka.. o zamana kadar da bişiycik olmaz beklerim.. ööyle kötü huylarım yoktur allahtan.. hemen olsun da yiyim falan diye kaydirigubbakcemile3

benim de canım 2-3 gündür fena halde yaprak sarma istiyodu :) yaprağım da var içi de :)) yapmaya mecali olan bir kadıncağız lazımdı.. sağolsun o da bi şekilde oturdu masanın başına sarıverdi binbir zahmetle bir tencere sarmayı kaydirigubbakcemile3 tabiki kendim sardım yani :))) sabah uyandığım gibi pişiririm sanırım aklinialirimsmile akşam yemeğine olur diyodum ama kalırsa akşama kadar :) kocişe de nasip olucak mı bakalım yemek :))) yada uykum da yokken şimdiden mi pişirsem :roflol:

oooo refiş yaprak sarma demek....
ımmm ımm.....
bende şöle türk usulü zeytinyağlı bir biber dolması yesem diyorum....
ama sabaha hayallerim var bakalım dermanım olcakmı....
poğaça mayalasam mesela....
kek yapsam değişik bi tarfif alsam...
hatda ben yemek tarfiflerine bakayım.....
yalnız koskoca topikte aserenler belli biz yürütüyoruz bu topiği kendimize açmış gibi...
ne kadarda boğazlıymışız....

:roflol: özgee.. amann bacım nisan anaları topiğinde de aynı durum.. sanki farklı mı ki? aynı kişiler.. farklı olarak girenler de girip 2-3 msj dan sonra kaçıyo o günlük :)) biz saatlerce başındayız çoğu zaman :enbuyukkk:

kızz şimdi aşerme davasına götürüyoruz işi manayla :roflol:

doğurunca istesek pisboğaz derler.. :roflol: boşveeerr fırsatını bulmuşken isteyelim.. aşerelim yiyelim :))

nasılsa doğumdan sonra eski kilolara dönmek için bayaaca bi fedakarlık bizi bekliyo olucak :dilcikar:

dolma da iyiymiş aslında.. sarmanın yanına ne yapsam diyodum... evde biber de var.. bir de çorba.. ohh miss... günlük yemek listem tamamdır.. :dance:

ohh refiş aşerelim derkene sen menüyü tamamladın valla.....
nese bugun pazar var babam pazara cıkar sebze falan alır artıkın bende ona göre bişiler yaparım....
zaten nisan analarının demir başı olduk....

canım öyle bir orman kebabı istedi şu an anlatamam yanınada şehriyeli pilav ve yoğurt ne güzel olurdu kim yapacak onları zaten evdede yemek var ama çok çekti canım yaaa sonrada tatlı olarakta burma tatlı olacak off ben hiç yaşamadığım şeyleri son anda yaşamaya başladım neyseboshayallersmile

dün doktor dönüşü buralarda bulamadığım çağla yı aldırmak için çarşıya gezmeye gidelimmii diyerekten eşime cilve yaptım.. :1rolleyes: tabi adam çağla için gittiğini bilmiyoduu :))) :dance: bilse daha önce aramaya koyulur da gezer yine uğraştırmıyım diye söylememiştim :asigim: neysee.. çarşını girişinde pazarda daha ilk sergide çağla ve eriği görüp aldırınca hadi yeter ben yoruldum dönelim dedim :roflol: eşimin yüz ifadesini görmeliydiniz :roflol: :dilcikar:

halaaa erik ve çağla tabağim yanımda... hıı bu arada erik çıkmış ama tanesi nerdeyse 1 tl. ye fln geliyo :1rolleyes: tabakta 18-20 tane varmıydı sayamadım o ara :))) ama 25 tl. miş :sm_cool: ama yedim yani sonuçta ohhh... :)))

Yarasın canım.Bende aldırdım yedim:)))

ben de ben de kızlar çağla çıkmış diye 3 gündür ortalığı yıkıyom dün eşim bulmuş almış yıkamadan saldırdım vallakaydirigubbakcemile3

Yarasın canım.Bende aldırdım yedim:)))
zemuszemus olumunekankayizsmile ohhhh size de yarasın hayatımmm :lepi:
ben de ben de kızlar çağla çıkmış diye 3 gündür ortalığı yıkıyom dün eşim bulmuş almış yıkamadan saldırdım vallakaydirigubbakcemile3
zemuszemus sefann olsun bacımm.. afiyet olsun.. yarasın kaan paşaya da hemencecik çıkası gelsin inşallahh :Saruboceq: sositososito

ayyy bu saatte ne alakaysa canım ne çekti yaaa.. karnım da acıktı ama bu saatte yesem uyuyamam.. zaten dün sabaha kadar uyuyamadım...

çok da kolay bişiy aslında... patates haşlamasına sadece az yağ ve tuz zemuszemus soğan fln olmuyo malesef :gitme: midemm deliriyo sonraa.. ama sıcacık tuzlanmış doğranmış az yağ gezdirilmiş patates iyi giderdi.. kaydirigubbakcemile3 sabah kaynatayım bari uyandığım gibi kaydirigubbakcemile3

ooooo asermelere tam gaz devam ediliyo....
bende del, gibi profiterol aşerdim maslh baya yedim....
hemde dondurma aşeryrom....
bu arada kereviz gene aynı sekilde.....

hamişlik bittiiiii...

lohusalıkta kimse bşiy aşermemiş zaten... yada buraya yazmaya fırsat olmadı :)))

topiğimiz de çoook gerilerde kalmış.. bullldum ve çıkardım buraya :))))

hamişte değiliz lohusa da... ama ben bu günlerde feci bi şekilde çilekli süte takmış durumdayım :)) hiiç sevmem normalde ama nedense son 3-4 gündür günde1 litreye yakın süt tüketmeme sebeptir kendisi.. hamileyken bile bu kadar süt içmedim yaa :)))) şimdi de içiyorum.. taze taze yaptım kendim.. hem de kaynanamın gönderdiği misss kokulu köy çileğiyle :)))

bu arada 2 aydır msj yazılmayan topiğe yazarak kendi alanımda bir rekora imza attım :))) hehhe

2010 nisan anneleri topiğine bile girip yazmayanlara kapak olsun :))))))

refişimmmm valla ben lohusalıkta da ondan sonra da iştah konusunda kendimi aştım. hamilelikten çok daha sık acıkıyorum. ama malum gaz yapar korkusuyla her şeyi yiyemiyorum:) birde yazmaya utandım şekerim çoluklu çocuklu bir kadınım artık ne de olsa :roflol::roflol:

nutellaya dadandım ben bu aralar ya.
sürekli yiyesim geliyooooo.çoooooook kilo da yapıyoooooooo.

tuğbacım.. sana sadece ha ha ha diyrum.. ya sen çok edeplisin yada ben çok edepsiz.. ayoll benim sendekinden 2 tane var.. hemde biri 8 yaşında :))))) vallahi de yazıyorum billahi de yazıyorum :)))) neden bu kadar çok acıkıyorum diye merak ediyodum meğer utku emdiği içinmiş :))) iliğimi kuruttum bu oğlan.. ama şaşırtıcı bi şekilde maşallah diyim tabi de.. camış gibi yiyorum afedersin :))) ama hala da kilo veriyorum :)) maşallah banaa..

fundacımm.. ahhh nutellaa... hamişken de yiyodum ama şimdi gene varya alıyorum marketten bi bakıyorum kaşık elimde ve kavanozun dibi görünmüş :))) amaannn süt olsun da kilolar gider boşverr.. şimdi bebişlere süt lazım biz podyuma çıkmıcaz ya :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…