dün doktor dönüşü buralarda bulamadığım çağla yı aldırmak için çarşıya gezmeye gidelimmii diyerekten eşime cilve yaptım.. :1rolleyes: tabi adam çağla için gittiğini bilmiyoduu :))) :dance: bilse daha önce aramaya koyulur da gezer yine uğraştırmıyım diye söylememiştim :asigim: neysee.. çarşını girişinde pazarda daha ilk sergide çağla ve eriği görüp aldırınca hadi yeter ben yoruldum dönelim dedim :roflol: eşimin yüz ifadesini görmeliydiniz :roflol: :dilcikar:
halaaa erik ve çağla tabağim yanımda... hıı bu arada erik çıkmış ama tanesi nerdeyse 1 tl. ye fln geliyo :1rolleyes: tabakta 18-20 tane varmıydı sayamadım o ara :))) ama 25 tl. miş :sm_cool: ama yedim yani sonuçta ohhh... :)))
zemuszemus olumunekankayizsmile ohhhh size de yarasın hayatımmm :lepi:Yarasın canım.Bende aldırdım yedim:)))
zemuszemus sefann olsun bacımm.. afiyet olsun.. yarasın kaan paşaya da hemencecik çıkası gelsin inşallahh :Saruboceq: sositosositoben de ben de kızlar çağla çıkmış diye 3 gündür ortalığı yıkıyom dün eşim bulmuş almış yıkamadan saldırdım vallakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?