2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

o yüzden işte tadını çıkarın nazın aşermeyin...
isteyinde isteyin:):):):)

tuğbacım.. ben yapıyım da göndereyim sana canım :))))eheheh.. bu laf da moda oldu hee kk de.. :))) sanki bir kerecik bişeyi yapıp da gönderen oldu hee :))) neyse cnım oraya gelene kadar ne hallere girer zaten mercimek köftesi ama istersen tarifini yazıyım sen bi dene :) azdırıyormuyum ne :)))

urla.. cnım valla son zamanlarımız.. artık son haftalar aşermede de naz yapmada da.. ben boool boll tadını çıkarıyorum son zamanlarınn.. doğumdan sonra eşler alıcak olsa bile bişey canımın çekmesine fırsat mı oluyo bebişlerden :))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahaha bir gün birinize dicem adreşim şu bi zahmet yollayıverkaydirigubbakcemile3
azdırma beni kızzz zor tutuyom kendimi zaten tarifi bulmak kolay tutturamamaktan korkuyom kaydirigubbakcemile3ama şu anda gözümün önnde uçuyolar köftelerkaydirigubbakcemile3

refiscimm valla bugun hürriyetteki erik haberinden sonra erige asermekten vazgectim :1shok:

300 ytlcik kilosu akannehir akannehir akannehir 150 eurooooooooo hemide bir kilocuk kafamçokkarıştı

en iyisi makul seylere aseriyim ben :roflol:

bende ne aşersem diyorum ama aklıma bişi gelmiyo....
nese emzirme döneminde de aşere blirmişiz....
sütümüz istermiş biz istemesekte bi süre daha keyif yapabilcez.....

canım o kadar ağlayan kek istediki anlatamam ve onu kim yapacak bu saatte hiç uğraşamam zaten bugün çok yoruldum yaaa offf offf neyse yengeciğim yarın çıkıyo yola artık onunla yaparız beraber bir güzel mideye indiriveririzkaydirigubbakcemile2

kaçgündür ne aşersem de kocişe aldırsam diye düşünüyodum :)))) uzatmaları oynarken gol atmaya çalışan futbolcular gibi :) son günlerimi iyi değerlendireyim diyodumm....

amaa buna hiiç gerek kalmadıı.. hamileliğimin eeenn başlarında aşerdiğim kadar şiddetli bi aşermem oldu dün akşam ... :)))))))) ne mi.... künefe... kaydirigubbakcemile3

eveeett eveeettt teek teek isim vermiyciim... kızlarr siz sebep oldunuzz... kocişim akşam 2 saat boyunca künefe ararken kulaklarınızı bool bool çınlattı sanırım.. çünkü gediğinde yağmurda pastane pastane gezmiş ,ıslanmış ve yorulmuştu kaydirigubbakcemile3 vee bi daha bilgisayara yaklaşmak yook diye söyleniyodu :))) hahaheheh .. ohhhh canıma değsin ama ne güldüm ona yaa....

adam artık beni ne halde gördüyse.. kadayıf dolması, künefe, baklava, fıstıklı sarma.. ve bilimum tatlılardan toplayıp gelmiş kaydirigubbakcemile3 bir hafta yiyebileceğimiz kadar tatlı dolapta şu an kaydirigubbakcemile3
ama en azındankendinin de sevdiği bişey istemiş olmam sevindirdi adamı.. hatta benden çok yedi desem yeridir valla :)))) ohhhh... ne güzell de arattım tatlıyıı... şimdi ne istese canım yaa.. fikri olan var mı ? :)) ama tatlı olmasın lütfen :) ve de hazır alınıcak bişiy olursa sevinirim kaydirigubbakcemile3

süpersin bebeg83 iste kız ne olcak bulacak tabi kuzucuk beslensin:):):):)

:roflol::roflol: :roflol:refişim bugün sayende çok güldüm allah ta seni güldürsün canım. refişşşşş o suçlulardan biri de benimmmm ve cezamı çekiyorumm ben de künefe istiyorummm oyyy hayatımda yemediğim kadar tatlıyı hamilelikte yedim. neyseki bize yakın bir lokanta var eve kadar servis yapan çok güzel yapıyolar istesem mi ki eşimden. şimdi istesem yine KK dimi dicek bana da yasak gelecek yaaa evdeki tatlılar yeni bitiyo dahakaydirigubbakcemile3

refişşşş
o suçlulardan biride benim...

enişşşşteeeee kusura bakma yaw......

kaydirigubbakcemile3 oyy kıyamamm.. bireer birer de nası dökülüp itiraf ediyolar kaydirigubbakcemile3

kızz nolcekk.. sevaba girdiniz dicem ama midem hala yanıyoo.. ve benim ne çok canım künefe istermiş de benim haberim yokmuş kaydirigubbakcemile3 son 1 dilim künefe kaldı.. onu da bari yemeyim de kocişmle bareber yeriz :))))))))

ben sizin işlediğiniz suçu yerim.. ham ham ham... olumunekankayizsmile

bu arada tuğbacım.. amin cnım.. allah hepimizi güldürsün..

kızlar Allah sizi bildiği gibi yapsın e mi
unutmuştum künefeyi
o kadar konuştuk dün akşam, her nasılsa çıktı aklımdan bi şekilde

şimdi görünce gene depreştim
Allahım benim adamda da araba yok, dağ başında oturuyoruz, nerden bulcak bana künefe..

püüü.. topunuzun canına okiyim yaaa :)))

ya ben bugün hiç yapmadığım bişey yaptım.mahvoldum.normalde bisküvi ile aram yoktur.evde de eti tutku var.canım birden istedi.10 dakiakada 1 paketin hepsini yedim iştahla.sonra tabi mide ağrısı başladı.hala da geçmedi.poffffffffffffff.eşim çok kızdı alışık olmadığın bişeyi niye yapıyosun diye.ya napim ama çok yiyesim geldi.

bi daha yapmam ama.

Enişte kusura bakma ya bende suçumu itiraf edeyim hemen:)))Afiyet olsun utkumuza yarasın paşaya.Bak hem refiş sayesinde epeyce tatlıyı götürmüşsün mideye değmiş yani ıslanmana:))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
saol mehtapçımm.. inşallahh yaramıştır paşama :) ama kocişe bayaa yaradığı doğru :)) adam utanmasa şimdi hagi tatlıya aşeriyosun diye sorcak :)))

:roflol: :roflol: :roflol: hahha.. yine ben :)))))) kızlarr aşermeniz bitti mi yaaa :))) sırtlandım topiği gidiyoz valla hee :)))) bu gidişle ben 100 le gidicem doğuma :roflol:

dün akşam canım birden kabak tatlısı istedii.. evde de devasa boyutlarda,kaynanamın köyden gönderdiği bir tane kabah vardı :1rolleyes: saat 11 de eşime onu bi güzell soyup,dilimlettim :)) şekere bastımm.. vee şu an sıcak sıcaakk yiyorum :))) soğumasını bekleyemedim.. soğusun yine yerim :dilcikar:

üstüne de ceviz olucaktı ama evde kalmamış annem gelince markete çıkıcazz.. o zaman alırım da yine yerim :roflol:

ayy şimdi de durduk yerde tatlı yerken ne alakaysa :)) canım birden salatalık turşusu istedi :roflol: turşu yasak ya ondan oluyo hep yaa ama bir tanecik turşudan bişiy olmaz sanırım.. şimdi tatlıdan sonra da gitmez ki ayoll.... neyse ben annem gelince bi kısır yapayım da o zaman çıkarayım turşudan bari :roflol:

evett ve içimdeki ses... boşanda semerini ye inşallahh... :roflol:

kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeydelikafadulden

Bende az yorulmuşum gibi işyerinde kızlar tatlıdan bahsedince revani yaptım:)))))

refişim alemsin afiyetler olsun yarasın utku beye ben de ne yesem ne yesem diiyodum hep. canım tatlı istiyo ama hangi tatlı onu bilmiyom:)
aslında biliyom da eşime desem yine mii dicekkk off şimdi şöyle bol cevizli bir burma kadayıf olcaktı ki misafir de geliyo yolda, onları mı bahane etsemkaydirigubbakcemile3

yalancı tavuk göğsü
malzeme: 1 litre süt
1,5 su bar. un
2 su bar. şeker
vanilya
1 pak.katı yağ
isteğe göre damla sakızı
tarcın veya çikolata -meyva sosu

yapılışı: katı yağı eritin içine unu koyun ve tel çırpıcı ile karıştırarak kavurun ,unun çiğ kokusu çıksın ,un sarımtırak bir renk alınca ve salınca kendini şekeri ekleyin bir ikide şekeri eritene kadar unla kavurun ,sonra azar azar sütü ekleyin ve karıştırın topak olmasın ...
muahallebi kıvama gelene kadar ve göz göz olana kadar pişirin ,inmesine yakın vanilya ve damla sakızı ekleyin,isteğe göre....
sonra mikser ile 10 dk.hızlı ayarda çırpın ve azda olsa soğusun çırpıcı ile....
borcama dökün ve buzdolabında iki saat beklese yeterli....
dlimleyerek üzerine tarcın yada sos dökerek servis yapın ...
afiyet bal seker olsun....
kuzularınıza yarasın bol bol süt olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…