kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 hahaha bir gün birinize dicem adreşim şu bi zahmet yollayıverkaydirigubbakcemile3tuğbacım.. ben yapıyım da göndereyim sana canım :))))eheheh.. bu laf da moda oldu hee kk de.. :))) sanki bir kerecik bişeyi yapıp da gönderen oldu hee :))) neyse cnım oraya gelene kadar ne hallere girer zaten mercimek köftesi ama istersen tarifini yazıyım sen bi dene :) azdırıyormuyum ne :)))
urla.. cnım valla son zamanlarımız.. artık son haftalar aşermede de naz yapmada da.. ben boool boll tadını çıkarıyorum son zamanlarınn.. doğumdan sonra eşler alıcak olsa bile bişey canımın çekmesine fırsat mı oluyo bebişlerden :))
kaçgündür ne aşersem de kocişe aldırsam diye düşünüyodum :)))) uzatmaları oynarken gol atmaya çalışan futbolcular gibi :) son günlerimi iyi değerlendireyim diyodumm....
amaa buna hiiç gerek kalmadıı.. hamileliğimin eeenn başlarında aşerdiğim kadar şiddetli bi aşermem oldu dün akşam ... :)))))))) ne mi.... künefe... kaydirigubbakcemile3
eveeett eveeettt teek teek isim vermiyciim... kızlarr siz sebep oldunuzz... kocişim akşam 2 saat boyunca künefe ararken kulaklarınızı bool bool çınlattı sanırım.. çünkü gediğinde yağmurda pastane pastane gezmiş ,ıslanmış ve yorulmuştu kaydirigubbakcemile3 vee bi daha bilgisayara yaklaşmak yook diye söyleniyodu :))) hahaheheh .. ohhhh canıma değsin ama ne güldüm ona yaa....
adam artık beni ne halde gördüyse.. kadayıf dolması, künefe, baklava, fıstıklı sarma.. ve bilimum tatlılardan toplayıp gelmiş kaydirigubbakcemile3 bir hafta yiyebileceğimiz kadar tatlı dolapta şu an kaydirigubbakcemile3
ama en azındankendinin de sevdiği bişey istemiş olmam sevindirdi adamı.. hatta benden çok yedi desem yeridir valla :)))) ohhhh... ne güzell de arattım tatlıyıı... şimdi ne istese canım yaa.. fikri olan var mı ? :)) ama tatlı olmasın lütfen :) ve de hazır alınıcak bişiy olursa sevinirim kaydirigubbakcemile3
ayy şimdi de durduk yerde tatlı yerken ne alakaysa :)) canım birden salatalık turşusu istedi :roflol: turşu yasak ya ondan oluyo hep yaaama bir tanecik turşudan bişiy olmaz sanırım.. şimdi tatlıdan sonra da gitmez ki ayoll.... neyse ben annem gelince bi kısır yapayım da o zaman çıkarayım turşudan bari :roflol:
evett ve içimdeki ses... boşanda semerini ye inşallahh... :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?