2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

özgeciğim tarifini en kısa zamnda deneyeceğim canım ben çok severim tavuk göğsünü bu tarifin birde kadayıflısı var canım altına ve üstüne kadayıf kavuruyosun tereyağla ile koyulaşana kadar boracama dökmeden kadayıf koycaksın altına daha sonra üstünede serpiceksin oda çok leziz oluyo birde çikolata sosu gezdirip hindistan cevizide koydunmu ohhh yemede yanında yat tadı oluyo canımcım ellerine sağlık

Son düzenleme:
zeyra canım ne gzl bi tarif daha öğrenmiş olduk...
valla denemek lazım.....

kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey delikafadulden

Bende az yorulmuşum gibi işyerinde kızlar tatlıdan bahsedince revani yaptım:)))))
olumunekankayizsmile ohhhh yarasın eymen'ime hihoyyyt ...
olumunekankayizsmile çok sağolasın cnım.. yarıyodur inşallah kaydirigubbakcemile3 amann bol cevizli burma kadayıf da iyiymiş hani kaydirigubbakcemile3 arasammı yine benimkini acaba aklinialirimsmile bu saatte değil ama yaa ... akşamüzeri arıyayım da arasın yine hihoyyyt :jeyyar:

bu ne portakal sevgisi anlamadım hamileyken yediğim en çok şey portakal sanırım...
evdede kalmamış kayınpederimden rica ettim alıp getirir birazdan..
ooohhhh kızımla oturur bi güzel yeriz. boğazımda acıo umarım yakmaz çok...

ayy benim de canım okuldan gelirken ekşili ekşili bi patates salatası istedi.. geldiğim gibi yaptım ve yedim.. ohh hemde 2 tabak.. ama açtım zaten yaa.. salata yani sonuçta demi :)))

canım o kadar çok karnıyarık çektiki birden ohhh misler gibi kokusu geldi ama akşama yemk yapmayacağım eşim yine yemeğe götürüyo bizi kızımla başbaşa bir yemek yiyelim bu akşam lokalde yerimiz hazır inşallah karnıyarık vardır yoksa yarını bekleyeceğim çünkü şimdi yapsam kalır bir gün sabredelim ne yapalım yanındada ayranla ne güzel olurdu şöyle ekşi bir ayran olacak ev yapımı olacak ben hazır sevmem kendi elcağızlarımla yaptığım ayran olacak ohhh pehhhboshayallersmile

kızlarrr dün gece bir yaramazlık yaptım gecenin 2 sinde sormayın gitsin.
sosisleri salçalı suda haşladım bi güzel bir de amerikan salatası hazırladım bol mayonez ketçap sosisli sandviç yaptım gecenin ikisinde kocaman ekmekle. bikaç yudum kolayla götürdüm. valla gece uyuyamadım mide yanmasından ama değdi sempatiksalakcinni
ben daha yiyemedim kızz kısmetse bu akşam yicem eşime dedim hala gidip almadı o böyle yapınca benim de sinirim tepeme çıkıyo duruyom duruyom pastaneler kapandıktan sonra ben istedim sen unuttun diyom kahrından ölüyo sonra. banane unutmasın o da yüz kere mi siticem ayol:lepi:

afiyetler olsun canım hastasın iyi de gelir hem c vitamini olur size ne faydalı şeyler aşeriyon sen:lepi:

bugün ben evde yine yemek yapmayacağım ama ne zamndır ağlayan kek istiyordum akşam kayınvalidemlere giderken yapıp çayın yanına götüreceğim yanınada bir güzel paçanga böreği yapıcağım rabbim izin verirse :))

bende hamur mayaladım poğaça yapıcam;dün yaptım ama bitti kalmadı valla....
bu akşam kocam çıtır börek ;kısır ve makarna salatası istedi....
bu akşam misafircilik oynuycaz...
fazla ağırlaşmadan kocacıkın isetdiğini yapayım....

ayyy bende şöyleee güzel bir mısır unlu poğaca yapmak istiyom ama hiççç halimmm yokk

Yaramaz mı eymene tatlı ama annesinede kilo olarak yaradı:)))

ayy benim de canım okuldan gelirken ekşili ekşili bi patates salatası istedi.. geldiğim gibi yaptım ve yedim.. ohh hemde 2 tabak.. ama açtım zaten yaa.. salata yani sonuçta demi :)))
Götürr yarasın kuzucuğa.

Karnıyarık benimde aklımda.Dün marketten patlıcanları aldım bir ara yapacağım inşallah.

işte benim pilimin bittiği an..
abarttım kabul ediyorum ..ama yaptığım yapacağım bu olur bidaha böle hayatda yormam kendimi...
mayalı poğaca...
kısır...
mücver...
patatesli gül bör...
galeta unlu peynirli ve sosisli börek....
ama tatlı yok şimciiiii
özgeee kalkkk bide tavuk göğsüüü yap diyorum ama....
dermanım kalmadı yaaa.....

Özge çok yorma kendini gece sancılanacaksın Allah korusun(

özgecim eğer kaana kötü örnek olmaktan korkmasaydım sana oha yuh ve ç...şşş derdim şekerim. lmaz:
maşallah ellerine sağlıkta kendine garezin mi var kardeşimlmaz: ayy hepsi de yorucu şeyler lütfen tatlıyı da bir zahmet gelirkenn enişte alsın gelsin. komşuculuk oynıcaksınız yaaa eli boş gelmesin misafirliğeekaydirigubbakcemile3
ama afiyet olsun madem yaptın şu poğaçadan bi tanede bana yollasana sıcak sıcakkaydirigubbakcemile3cokacimcoook

tuğbacım gel tatlım birlikte yıyelim aşkolsun....
ama suan sol kolum çok ağrıyo kramp girdi resmen.....

Yaaa ne oluyo böle aşermiyorum dedim dedim....
son bir haftadır canım hep kadayı tatlısı istiyor....
dayanamıycam bu saatde kalkıp yıycem...
ama midem yanacak diye korkuyrom....

özgecim.. ohh yarasın kuzeye yediklerin.. hamur gibi olsun oğlun ama çok yormuşsun kendini canım yaa...

ben kadayıfa doydum artık da sabah sabah canım ne istedi :))) :bbo: şalgam suyu :bbo: :bbo:

ilk aşerdiğim şeydir kendileri.. evde var aslında ama bu saatte sabahın köründe şalgam içersem heem günüm zehir olur mide yanmalarımdann :bbo: heem de bana acılı ekşili yasak dedi dr. yaaa :1ninca:

bakalım olmazsa günün ilerleyen saatlerinde duruma göre birkaç fırt çekerim laelaelaelaelae

oyyy kız salgam suyu hemide ,o mide ne hal olur amanınn...
ama şöle bir yudum alsaydın kız canın cekmiş ....
midem yanmasa ben neler neler yerim varya.....

canım balık ızgara istedi en çokta hamsi ızgarada çok severim limonu sıkıp yiyeceğim dedim ve eşimle babam sağolsun yaptı bütün aile olarak yedik bir güzel ama şu an midem felaket yanıyo oyyy oyyy artık zaten herşey hazır ayağıma geliyo anneciğim sağolsun

canımmmm dondurma istiyo....
yiyorum:))))))))))))
üç çeşit aldım gözüm doymuyo...
yarında dondurmalı kdayıf istıyo .....
aaa ne oluyo böle bana ....
100 kilo olcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…