olumunekankayizsmile ohhhh yarasın eymen'ime hihoyyyt ...kaydirigubbakcemile3 sırnaşık şey delikafadulden
Bende az yorulmuşum gibi işyerinde kızlar tatlıdan bahsedince revani yaptım:)))))
olumunekankayizsmile çok sağolasın cnım.. yarıyodur inşallah kaydirigubbakcemile3 amann bol cevizli burma kadayıf da iyiymiş hani kaydirigubbakcemile3 arasammı yine benimkini acaba aklinialirimsmile bu saatte değil ama yaa ... akşamüzeri arıyayım da arasın yine hihoyyyt :jeyyar:refişim alemsin afiyetler olsun yarasın utku beye ben de ne yesem ne yesem diiyodum hep. canım tatlı istiyo ama hangi tatlı onu bilmiyom:)
aslında biliyom da eşime desem yine mii dicekkk off şimdi şöyle bol cevizli bir burma kadayıf olcaktı ki misafir de geliyo yolda, onları mı bahane etsemkaydirigubbakcemile3
ben daha yiyemedim kızz kısmetse bu akşam yicem eşime dedim hala gidip almadı o böyle yapınca benim de sinirim tepeme çıkıyo duruyom duruyom pastaneler kapandıktan sonra ben istedim sen unuttun diyom kahrından ölüyo sonra. banane unutmasın o da yüz kere mi siticem ayol:lepi:olumunekankayizsmile ohhhh yarasın eymen'ime hihoyyyt ...
olumunekankayizsmile çok sağolasın cnım.. yarıyodur inşallah kaydirigubbakcemile3 amann bol cevizli burma kadayıf da iyiymiş hani kaydirigubbakcemile3 arasammı yine benimkini acaba aklinialirimsmile bu saatte değil ama yaa ... akşamüzeri arıyayım da arasın yine hihoyyyt :jeyyar:
afiyetler olsun canım hastasın iyi de gelir hem c vitamini olur size ne faydalı şeyler aşeriyon sen:lepi:bu ne portakal sevgisi anlamadım hamileyken yediğim en çok şey portakal sanırım...
evdede kalmamış kayınpederimden rica ettim alıp getirir birazdan..
ooohhhh kızımla oturur bi güzel yeriz. boğazımda acıo umarım yakmaz çok...
Yaramaz mı eymene tatlı ama annesinede kilo olarak yaradı:)))olumunekankayizsmile ohhhh yarasın eymen'ime hihoyyyt ...
olumunekankayizsmile çok sağolasın cnım.. yarıyodur inşallah kaydirigubbakcemile3 amann bol cevizli burma kadayıf da iyiymiş hani kaydirigubbakcemile3 arasammı yine benimkini acaba aklinialirimsmile bu saatte değil ama yaa ... akşamüzeri arıyayım da arasın yine hihoyyyt :jeyyar:
Götürr yarasın kuzucuğa.ayy benim de canım okuldan gelirken ekşili ekşili bi patates salatası istedi.. geldiğim gibi yaptım ve yedim.. ohh hemde 2 tabak.. ama açtım zaten yaa.. salata yani sonuçta demi :)))
Karnıyarık benimde aklımda.Dün marketten patlıcanları aldım bir ara yapacağım inşallah.canım o kadar çok karnıyarık çektiki birden ohhh misler gibi kokusu geldi ama akşama yemk yapmayacağım eşim yine yemeğe götürüyo bizi kızımla başbaşa bir yemek yiyelim bu akşam lokalde yerimiz hazır inşallah karnıyarık vardır yoksa yarını bekleyeceğim çünkü şimdi yapsam kalır bir gün sabredelim ne yapalım yanındada ayranla ne güzel olurdu şöyle ekşi bir ayran olacak ev yapımı olacak ben hazır sevmem kendi elcağızlarımla yaptığım ayran olacak ohhh pehhhboshayallersmile
işte benim pilimin bittiği an..
abarttım kabul ediyorum ..ama yaptığım yapacağım bu olur bidaha böle hayatda yormam kendimi...
mayalı poğaca...
kısır...
mücver...
patatesli gül bör...
galeta unlu peynirli ve sosisli börek....
ama tatlı yok şimciiiii
özgeee kalkkk bide tavuk göğsüüü yap diyorum ama....
dermanım kalmadı yaaa.....
özgecim eğer kaana kötü örnek olmaktan korkmasaydım sana oha yuh ve ç...şşş derdim şekerim.işte benim pilimin bittiği an..
abarttım kabul ediyorum ..ama yaptığım yapacağım bu olur bidaha böle hayatda yormam kendimi...
mayalı poğaca...
kısır...
mücver...
patatesli gül bör...
galeta unlu peynirli ve sosisli börek....
ama tatlı yok şimciiiii
özgeee kalkkk bide tavuk göğsüüü yap diyorum ama....
dermanım kalmadı yaaa.....
özgecim.. ohh yarasın kuzeye yediklerin.. hamur gibi olsun oğlun ama çok yormuşsun kendini canım yaa...
ben kadayıfa doydum artık da sabah sabah canım ne istedi :))) :bbo: şalgam suyu :bbo: :bbo:
ilk aşerdiğim şeydir kendileri.. evde var aslında ama bu saatte sabahın köründe şalgam içersem heem günüm zehir olur mide yanmalarımdann :bbo: heem de bana acılı ekşili yasak dedi dr. yaaa :1ninca:
bakalım olmazsa günün ilerleyen saatlerinde duruma göre birkaç fırt çekerim laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?