2010 Nisan Anneleri Aşerme Topiği... Dikkat Midesine Güvenmeyen Girmesin!

Kızlar meraktan girdim ha...Okuyorum yazdıklarınızı eğlenceli oluyor ama kavurmalı pilav ve kaz ciğeri midemi kaldırdı benim:)

Neyse ben temmuz anneleri topiğine gideyim en iyisi..size iyi aşermeler..:))))

ohhh afiyet olsun canım.benımde canım kumpır istiyoruda içine ketcap falan koyduruyomusun nasıl yıyosunnn şekercim

Kızlar meraktan girdim ha...Okuyorum yazdıklarınızı eğlenceli oluyor ama kavurmalı pilav ve kaz ciğeri midemi kaldırdı benim:)

Neyse ben temmuz anneleri topiğine gideyim en iyisi..size iyi aşermeler..:))))

ben seni 3 ay sonra görcem denizcim temmuz annelerinin aşerme topiğinde başı çekeceksin inşallah:roflol::roflol::roflol:şu anda dünyanın en zevkli konuları yemek muhabbetleri gibi geliyo bana valla. geceleri oturup yemekteyiz izlicem diye uykusuz kalıyom sonrada kalkıyom gecenin 1 inde tıkınıyom :asigim:

heheheh baklım görcez...:lepi: ama okuması eğlenceli bu topiği:)cokacimcoook

yemesi daha eğlenceli denizcim bu arada 7 haftalık hamilesin galiba allah tamamına erdirsin canımopuyorumnanaktan

kızlar oğluşumun canı hep tatlı istyor pasta hergün yıyorum muhakkak ama dayanamadım bugun kendime mis kokulu elmalı ve zencefilli dopdolu bir sağlık deposu kek pişirdim süpperde oldu....
artıkın akşama yanında çay ile yada bir bardak zencefil çayı ile mükemmel olur gibime geliyor.....

harikasin ruzenincigim ellerine saglik oglusunada sanada afiyet olsun tatlim

alemsin ilaydacigim diyecegim ama annemin ablam hakkinda anlattgi aklima geldi ablamda iki üc yasinda iken sokaktan toprak yermis vitamin eksikliginden mütevellit sanirsam benim daha bu tür asermelerim olmadi Ahtopot salatasini saymazsam ama düsünecek olursak hamile olmadan olmaz öyle sey dediklerimiz hamile iken nasil cazip hale geliyor degilmi

Evet yaa demir eksikliginden kaynaklaniyormus, ama nedense kan tahlilerimde demir eksilkligi çikmiyor :uhm: yoksa doktor hap verirdi. Bir dakika canim sen Ahtapot salatasi mi yazdin? :1ninca: ayyy midemmmmmmmmmmmmmmmakannehir

ayy deniz mahsulleri sevmem ama ton balığı mı dediniz cokacimcoook

yarın dr. dönüşü alıcam ve eve girdiğim gibi hemenn salataa :)))) yarasın bebişlerimize inş..

kızlar ya saat 01:34 olmuş ben şimdi ne aşerdim biliyormusunuz sucuklu yumurta ve kaşarlı sucuklu tost ayy karnım zil çalıyo bizim adam ben sucugu çok seviyorum diye almış bir sürü bende buzdolabına attım ne yapayım tek çare o geldi aldım şimdi buzluktan buzunun çözülmesini bekliyorum of ya biran önce yiyebilsem keşke :)

benim canım sandwiç çekti kocam yaptı afiyetle yedim amerikan salatası-tursu-domates -kaşar- hindi salam bukadar ....birde susamlı ekmek arasında olunca süpper oluyo tavsiye ederim...

afiyet olsun canım süper bişimiş bi ara bende yiyeyimcokacimcoook ama benim eşim pişmemiş salam yememe izin vermiyo çok kızıyo yav

benim canımda herşeyi çekiyor dün bi çikolatalı brovni istedi

gittim pastaneden aldım süper bi kekdi ama akşam rahatsız etti beni çok

Ahh nazcım açken herşeyi yeriz diyoz yedikten sonra mideler isyan ediyo. dün bende dayanamadım cips yedim, yatmadan önce yumurtalı kavurma yedim sonra bütün gece midem yandı oturur pozisyonda uyumak zorunda kaldım.kaydirigubbakcemile3

cips bende dün attım 2 tane bizim ufaklıkdan yeğenden oda beni mahvetti
yok kavurma yiyemem doğrusu kız nolmuş o mide öle hemen 1 elma ye
çok iyi geliyor aklında bulunsun.soda falan halt etmiş ama beyaz elma

ayy bu topik çoşmuş resmen dün hiç bakamadım midem çok kötydü ama yemek yapıyodum akşam için bi baktım boncuk makarna tabii hemen rus salatası işine giriştim şuan onu yemekle meşgulüm
geçmiş sayfaları okuyunca balık canım istiyomuş bunun farkına vardım bende ton balıklı salata istiyorum ayy çuprada hiç fena olmaz levrek kefal balığın hertürlüsü olur bide kızlar bu haftalarda balık bide ceviz çocuğun beyin gelişimini çok etkiliyormuş mutlaka yiyin canınız istemese bile ben ceviz yiyemiyordun taze bulmuş kociş almış getirmiş bi güzel yiyorum hiç sormayın bebişim den zeka fışkıracak valla

nazcım benim midem çok problemli hemen hemen bütün meyveler yakıyo midemi. herkes elma tavsiye ediyo ama malesef o bile yakıyor. hacercim ye ye afiyet olsunopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…