2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

canım niye yanlış anlayalım tabiki zayıflamak için bişey yapmadığını biliyoruz takma kafana bende etrafımda bu şekilde olanları tanıyorum hamileyken kilo verenleri yani
sonradan düzene girer merak etme eğer mide bulantın falan varsa ondandanda olabilir
bu arada pcos bi hastalık yumurtaların etrafında küçük küçük kistler oluyo ve yumurtanın gelişmesini engelliyo bu yüzdende hamileliği zorlaştırıyo hormonlarlada alakalı olduğu için genelde pcoslular kilolu oluyo bende 2 aylık ilaç ve iğne tedavisinden sonra hamile kalabildim eğer tedavi olmazsa çoğu zaman imkansız oluyo hamilelik ben şanslıydım yani aylarca uğraşanlar oluyo ve kilo çok önemli eğer kilolu olunursa şans dahada az oluyo

Merhabalar ben de inşallah nisan başında doğum yapıcam. 64 kg ile başladım 66 kiloyum. Sebebi ise çok çabuk acıkmam ve eğer hemen yemezsem midem bulanıyor, dayanamıyorum günde 7 öğün yiyorum bol bol hemde ama dayanamıyorum napalım ::9 ben de 85 falan olurum heralde

merhaba ben dün artık 11. haftaya başladım. 55 kilolardaydım ve şu an 50 olmuşum. Alabilecekmiyim bilmiyorum. Ama bulantılar bana bişi yedirmedi. Şimdi şimdi acıkmalara başlıyorum ama yinede çok yiyemiyorum.

canım anladım sağol bilgi verdiğin için, çok sevindim senin adına Allah kısmetimizdeki bebeğimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin...

merhaba kızlar. keyfiniz yerindedir umarım. 6 haftalık hamileyim, ALLAH nasip ederse nisanda anne olacağım. şuan 53 kiloyum ve hamileliğimin başından bu yana herhangi bir kilo değişimi yaşamadım. doktorum en fazla 15 kilo almamı istediğini ve çok aşırı yemek yesem dahi bebeğin en fazla 100 gr fazla olabileceğini belirtti. sanırım dengeli beslenme dışında fazla veya az yemenin bebeğe kilo bazında artısı ve eksisi bulunmuyor. sağlıkla kalın tüm anne adayları,folik asit almayı ihmal etmeyin :teytey:

bende 46 kg ile başlamıştım şuan 8 haftalık hamileyim ama 48.5 olmuşum 2.5 kilo ne demek yaa nasıl aldım anlamıyorum ki asıl ben napıcagım ilk hamileliğimde 18 kg almıştım bunda daha mı cok olacak ne yandım bennmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben:roflol:

Arkadaslar bende Allah nasip ederse bende nisan annesi olacagim 10+1 ,hamileligime 69 kg ile basladim simdi 71 kg yum boyumda 1.75.

Catlaklar icin kremleri surmeye basladim bile ,ayreten aktardan hint yagi , gliserin ve findik yagi karisimi aldim cok iyi geldigini soyledi aktar bakalim gorecegiz,

bende 58 kiloyla başladım bugün tartıldım 58.800 olmuşumkaydirigubbakcemile3

hahahaahahah zeyra alemsın yaaaa opuyorumnanaktan
kıskananlar çatlasın anladın sen onu kaydirigubbakcemile5

54 ile başladım..6+6 yım..ilk günden beri çok iştahsızım..3 gündür de mide bulantılarım başladı..hiçbirşey yiyemiyorum..biraz kilo kaybedicem sanırım..

ben de tam 2 aylık hamileyim, öğrendiğimden beri 3 kilo verdim bile.
pek bi kusmam, mide bulantım falan yok ama iştahım acayip kapandı. zorluyorum kendimi ama hiçbir şey yiyemiyorum..

eh zaten bayaa bi kilo fazlasıyla başladım hamileliğe. kilolu kadınlar az alırlar derler ya hep, benimki de öyle olacak herhalde.

aman bebek iyi olsun da, gerisi hikaye aslında...

merhaba ben 64 kg başladım hamileliğime şuanda 9 haftalık hemen 67 olmuşum üstelik çok bulantım var kusuyorumda yinede kilo alıyorum umarım doğuma kadar çok kilo almam vermem çok zor çünkü allah hepimize zayıflamada ve doğumda kolaylık versin laf aramızda ben çok korkuyorum doğumdan

ben de 64 kg ile başladım.şu an 66 falanım.mide bualntılarım falan yok iştahım da yok ama mecburen yiyorum.çabuk acıkıyorum ve midem boş kalırsa da bulanmaya başlıyo.nereye kadar böyle gidicek bilmiyorum.hep de midemi bastıracak şeyler yemem gerekiyo ekmek,makarna,pilav....gibi.bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilo nasılsa verilir bi şekilde.

Merhabalar bende 9+1 gunluk hamıleyım. 60 ıdım ve 59 olmuŞumm. Bend eallah nasıp ederse nısann annesı adayıyımmm

merhaba kızlar bende aranızayeni katıldım :) 7+2 haftadayım bende 55 kilo ile başladım bakalım kaç kilo ile bitecek? benim hiç iştahım yok ilerde açılır belki :)

bende 8+4 haftalığım;63 kilo başladım şimdi 65,5 kiloyum iki ayda bukadar almışım aslında doktorum her ay bir kilo normal dedi,ama son aylarda hızlanabilirmiş bakalım inşlh doğuma kadar kapılardan sığabilirim(((

ahh ahh bende felaket kilo aldım tabi o kadar tatlı yersem olacağı bu
65 ile başladım 3 ayımız bitti sayılır 67,7 olmuşum

Son düzenleme:
merhaba aranıza yeni katıldım ..9 haftalık hamileyim..kusma bulantı yok şükür..50 kilo ile başladım şuanda 52 kiloyum..2 kilo aldım şimdiden..herkesin yapısına göre değişiyor sanırım bu kilo durumları..inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle bebişlerimizi doğururuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…