canım niye yanlış anlayalım tabiki zayıflamak için bişey yapmadığını biliyoruz takma kafana bende etrafımda bu şekilde olanları tanıyorum hamileyken kilo verenleri yaniyanlış anlaşılmasın ben zayıflamak için bir şey yapmadım, sadece daha düzenli yedim akşamları çok yerdim eskiden 2 aya yakın akşamları zaten içim birşey almıyor... ayrıca çok abur cubur yerdim onları da içim almıyor yani ne kadar gereksiz şeyler varsa yemiyorum bööyle olmuşum farkında değilim yani...
temmuzda 66 dıydım yaklaşık 2 ayda 4 kilo verilmiş yani bünye demekki.
yani ne oluyormuş herkes kendi bünyesine göre kilo alıyormuş...
bu yüzden takmayın güzellerim kafanıza kilo nedir ki :) alırsın verirsin, herkes kendini bilir çok çabuk kilo verebiliyosan takmayacaksın yok veremiyosan dikkat edeceksin bebeğine yararlı şeyler yiyeceksin sadace onun için besleneceksin, bir deyemek programlarını yada yemeklerle ilgili ne varsa izlemeyeceksin çünkü canın hemen isteyebilir :))
canım niye yanlış anlayalım tabiki zayıflamak için bişey yapmadığını biliyoruz takma kafana bende etrafımda bu şekilde olanları tanıyorum hamileyken kilo verenleri yani
sonradan düzene girer merak etme eğer mide bulantın falan varsa ondandanda olabilir
bu arada pcos bi hastalık yumurtaların etrafında küçük küçük kistler oluyo ve yumurtanın gelişmesini engelliyo bu yüzdende hamileliği zorlaştırıyo hormonlarlada alakalı olduğu için genelde pcoslular kilolu oluyo bende 2 aylık ilaç ve iğne tedavisinden sonra hamile kalabildim eğer tedavi olmazsa çoğu zaman imkansız oluyo hamilelik ben şanslıydım yani aylarca uğraşanlar oluyo ve kilo çok önemli eğer kilolu olunursa şans dahada az oluyo
merhaba kızlar bende aranızayeni katıldım :) 7+2 haftadayım bende 55 kilo ile başladım bakalım kaç kilo ile bitecek? benim hiç iştahım yok ilerde açılır belki :)
çatlamamak için ilk haftalarda bile önlem alan var geç bile kaldınız diyolar çünkü karın büyümesede içerisi ilk haftalarda genişlemeye başlıyo bu yüzden ben her akşam bebe yağı sürüyorum karnıma bacaklarıma 3 aydan sonra dr.çatlamamak için krem vericekmiş bunun yanında badem yağı ve kakao yağıda 3 aydan sonra sürülebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?