2010 Nisan Anneleri Hamilelik Süresince Kaç Kilo Aldık??

Ya kızlar benimde moralim çok bozuk..10.haftaya girdim ıılk başta 73 kıloydum şimdi 76 olmuşum,ne yapıcam ben yaaaaaaaa...bence bu vitamın hapı aldırıyor çümkü onu attıktan sonra gun boyu karnım devamlı kazınıyor..önerilerinizi beklıyorum..
 
selam kızlar! Ben de nisan annesi olmaya adayım.63 kilo ile hamile kaldım hala aynıyım. Bulantılarım çok yoğun değil ama akşamları çok yersem rahatsız oluyorum. sanırım bu yüzden kilo almadım henüz. Ama herkesin bünyesi farklı kimin hangi ayda çok kilo alacağı pek belli olmuyo sanırım
 
slm arkadaslar bende 12 haftalık hamıleyım 53 basladım 56 kılo aldım ama sorun degıl verırız ben ılk cocugumda 48 le hamıle kaldım 69 kıloyla doguma gıttım 2 3 ay ıcınde 50 kıloya ındım bakın keyfınıze afıyet olsun saglıklı sıgatlı bebıslerımız olsun ınsallah aminnnn
 
slm kızlar 9+5 haftalık hamileyim hamile kaldığımda 58 kilodum aşermelerim cok oldugu için 55 kiloya düstüm suanda iyiyim 57 kiloya yükseldim
Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin amin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
 
kızlar bende 12.haftadayım.58 kiloyla başladım şuan 59.5 falanım.ama benim karnım şimdiden baya belirginleşti.görenler şaşırıyor.tabi iştahımda gayet açık sürekli bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum.yemezsem midem çok kötü oluyor ayrıca agzımda sürekli acı bir tat var bu sorunlar sizdede oluyor mu?
 
bende 11+5 kilom 69 baslamıştım şimdi 67 kiloyum ama bır haftadır gayet ıyıy yıyorum mutlaka alırım ıstahım gerıgeldı inş fazla almam.
 
mrb.bende 9+5 im.doğum nasipse nisan sonuna denk geliyor.55 ile başladım.şuan 55_56 arası değişiyorum.çok kilo almadım ama karnım çok büyük.iştah normal ama herşeyi yiyemiyorum tiksindiğim şeyler de var.
 
Merhaba bende yaklaşık 54 ile başladım 12+1 deyim.hala kilom aynı sayılır .pek bi değişiklik yok.mide bulantılarım hala devam ediyor. okula da gidemiyorum rapor aldım. rapor bitince ne yapıcaz bakalım.
 
ben 12+6 yım.. 61 kılo ıle hamıle kaldım ama 53'e kadar dustum.. cook zor gecti ılk uc ay.. ınsallah bundan sonra alırım, birde boyum uzun (1.75 falan) gorenler hamılelık hıc yaramamıs dıyor :KK43:(( hasta gibi oldum.. ama cok sukur bulantılarım ve kusmalarım azaldı. bundan sonra alırım umarım..
 
merhaba kızlar
bende işallah nisanda anne olucam. 52 kiloyla hamile kaldım şimdi 57 kiloyum. bulantıkusma falan olmadı. iştahımda çok açık :) neyse veririm sonra yeterki bebişim sağlıklı olsun. perşembe doktora gittim doktor plasentanın aşağıda olduğunu söyledi. araştırdım baya kötü bi durummuş. ama 12. haftadayım işallah yukarı çıkar :KK43:
 
ben daha fazlasını soyleyeyım 13.haftadayım ve 6 kılo aldım.durmadan yıyorum 2 saatte bı acıkıyorum bı eksı bı tatlı e durum boyle olunca aldık kıloları.
 
12.haftada dr.a gıttıgınde cınsıyetıyle ılgılı yorumda bulundumu dr.un.
 
kızlar bebek sahıbı olan herkes bana cay yok dedı.ama ben gunde 2-3 fıncan ıcıyorum.bıde benım okuldakı afacanlar yoruyo dur susu demekten bogımı yumusatmak ıcın okulda bulabıldıgım tek sey cay vıcdan azabı duyarak ıcıyorum sız ıcıyomusunuzzzzzz.
 
kızlar bebek sahıbı olan herkes bana cay yok dedı.ama ben gunde 2-3 fıncan ıcıyorum.bıde benım okuldakı afacanlar yoruyo dur susu demekten bogımı yumusatmak ıcın okulda bulabıldıgım tek sey cay vıcdan azabı duyarak ıcıyorum sız ıcıyomusunuzzzzzz.

ben zararı olup olmadığını bilmiyorum ama benim zaten çayla aram yoktur kahvaltıda 1 bardak içiyorum ama
 
merhaba bende 48 le hamile kaldım şimdi 13+5 im en son 50,5 tim bayramdan önce ama ben almak istiyorum boy 1,65 ihtiyacım var bence yani her gören al diyor hayatımda olduğum en fazla kilo 52 çünki yaş 25:))
 
bende 62 ile hamile kaldım bulantılardan kusmalardan 1 kilo verdim bulantılarım hala devam ediyor ne zaman geçeçek bu bulantılar ne zamannnnn :1no2::1no2:mafoldumbenmafoldumben
 
kızlar 51-52 kilo arasında değişiyorum 2 kilo almışım kendim evde tartıldım pazartesi dr.a gidince bide orda tartılcam bu çarşamba 12 hafta oluyorum
 
X