2010 Nisan Anneleri Şafak Sayıyoruz:))

kızlar en son şafak 7 yazmıştım galiba.altı yazamadım çünkü doğurdum salı günü bugün evdym.normal doğumdu.bebek 2850grcık.39+2 de.darısı başınıza doğum anı inanılmaz bir duygu.

Selam kızlar ben suni sancı ve epidural anestezi ile normal doğum 21 nisanda(40+4) yaptım bebeğim kucağımda çok mutluyum:) şafak sayan bütün annelere tavsiyem sabırsızlanmayın sakin olun bebeğiniz ve sizin için en iyi olan bu güzel şeyler mutlu anlar düşünün bebeğinizi ve kendinizi strese sokmayın tadını çıkarın:)Hayırlı doğumlar sağlıklı ve mutlu bebişler dilerim hepinize...

slm kızlar suni sancıyla normal doğumun bütün evrelerini yaşadım ve sezeryan olmak zorunda kaldım ama bebişim çokk iii çok mutluyumm

kizlarr bende 23nisan oglen 12:16 da suni sanciyla epidural normal dogum yaptim.opuyorumnanaktan:CüvCüv:hihoyyytBebegim 4kilo 200 gr ..Bebegi olan herkesi kutluyorum.Bekleyenlerede sabir diliyorum.:emir_bebek:

kizlarr bende 23nisan oglen 12:16 da suni sanciyla epidural normal dogum yaptim.opuyorumnanaktan:CüvCüv:hihoyyytBebegim 4kilo 200 gr ..Bebegi olan herkesi kutluyorum.Bekleyenlerede sabir diliyorum.:emir_bebek:
TEBRİKLER!!! İkimizinde sonu aynı oldu suni sancı ve epidural anestezi ile normal doğum beklediğimizde değdi :))Umarım herşey yolundadır...

Back
X