Öyle yapacam zaten ayın 1inde randevum var alacam 1 hafta rapor.Bıktım ama birperi bıktım.Ömrümü sömürdüler.Sen kimsinde benimle böyle konuşamaya hakkın var.Terbiyesiz adam.Bu arada yarın işe de gelecekmişiz...Akşama kadar.Pislikler...klava:valla sinirlerim bozuldu gene....
Bu patron sana erken doğum yaptırmasın kötükedihüso bak fazla sinir iyi değil dikkat et kendine yerimseniben
günaydın kızlar.....
günaydn ruzenin şeyma kendi adıma ii olmaya çalışytorum sizler naslsnz
birperi canım dinlenmek ne mümkün akşam misafirim var hazrlık yapmama lazm öğleden sonrada bi arkadaşa haber vermiştim dünden ona gidecem ben işlerimi haşlledeyim de orda dinlenirim artık
Evet gıcık adam.Hadi kızlar hep beraber dövelim benim patronu...
Günaydın canım naıslsın?
seyma ,hacer,ayse,birperi hepinizin günü güzel gecsin inşlh...
bizde kahvaltımızı yaptık bi bakalım kk teyseleri napıyomuş dedik....
günaydın kızlar nasılsınızz.
patron dövme timi kurmuşsunuz işiniz bitince bizim buralara da bi el atıverin olur mu kaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar sanırım bi 100-150 sayfa birikmiştir okumadığım gün içinde giremez oldum. akşamlarıda eşimden sıra gelmiyor. bişi yazıp çıkıyorum hemen. iyi dimi herkes.. dün listeyi yeniden düzenleme muhabbeti vardı sanırım beni silmeyin ben hepppp burdayım:))
günaydın kızlar iki gündür başım ağrıyor nedenini anlamadım:sm_confused:
sabah sabah benimde sinirim zıpladı gene:1shok:
bizim iş yerinde patron falan yok 3 şubeyiz patronlar ana şubede takılıyor
2 şubenin başında müdürler var her neyse biz arkadaşımla sabah 8.30 geliyoruz
iş başı 9 da pastanede kahvaltı yapıyoruzcokacimcoookbizim erken geldimizi biliyolar ya
mağaza sabah 8.30 açılcakmış temizlik yapılcakmış 9 da kasa açılcakmış:roflol::roflol:
olduuuuu canım dedim bende istem dışıdelikafaduldenhiç kusura bakmayın anlaşma anlaşmadır dedimlmaz:diğer şube öle yapıyor diyor yalancı:mymeka:
sanki orda tanıdığım yok
kafam kızıyor yavaş yavaş bırakıcam ben bu işi ortada kalacaklar kasiyerler geliyor gidiyor
bi eleman bulamadılar eee nerde benim gibi salak geç saate kadar kalsın:umursamaz:
merhaba arkadaslar,nasilsiniz
eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor
dünden beri mahfolmus durumdayim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda
bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim
dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
zehir canım geçmiş olsun dikkat et kendine aman deyim ha. boşver sen edeceğin yardımı etmişsin bırak biraz da başkaları sana yardım etsin
evet tatlım olay olacağını zannetmiyorum ama dikkat ettimde bazıları hiç girmiyor topiğe onları eleyelim diyorum arada bir uğrayanlar kalsın yine
jnaz merhaba canım ben diğer topiğe pek kimseyi bulamadığım için pk girmiyorum bilgilerimi bırakmıştım ama istersen mesaj olarak atayım ben genelde burda oluyorum eğer diğer tarafta buluşulacaksa bana haber edin gelirim hemen oraya da :)
slm kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür yoktum özledim hepinizi:1hug:
iki gün önce bebeğimin hareketlerini ilk defa hissettim:asigim: çok güzeldi eşimi görseniz nasıl heycanlandı sanki duyacak gibi dinlemeye çalışıyo delikaydirigubbakcemile3
ama ondan sonra bidaha duyamadım aranızda en geç hisseden benim heralde bi kaç gün sonra inşallah net hissetmeye başlarım kız olduğu için daha geç hissedersin falan diyolar ama bilmiyorum
tam olarak hissettiğimiz zaman hergün duyabiliyomuyuz çok merak ediyorum bende duymak istiyorum artık
ezgicim hergün hissedemedim ben başlarda sonraları daha bir düzene giriyor ama. çok istiyorsan biraz tatlı veya çikolata ye ve birkaç saat sonra uzan ve bebeğinle iletişime geç:) gözün aydın canım
Kizlar bugun doktora gittik, esim ameliyat olucak dizinden( Artik bir kaç ay yatar artik evde. Cani sagolsun. Bu ara ben domuz gribi asisina karsiydim, ama bana devleten mektup geldi, ben ve çocuklarim olsun diye. Bugun sordum doktoruma, yaptirayim mi diye, özellikle hamile kadinlar, obez insanlar, ve çocuklara geçiyormus. Asini içinde adjuvan dedikler sey olmadigi için yan etkisi yokmus. Bende asi olmaya karar verdim. ASi zaten bebege geçmiyormus. Sadece benim için, doktor dediki, 6-7 aylik hamiileyken atesin çikarsa (asi olmazsan) erken dogum yapabilirsin dedi. hayattimda grip olmadim ama yine de olayim dedim. Özelikle esim çok istiyor. Ben en çok esime uzulum, umarim ameliyat iyi geçer, ve tez zamanda sagligina kavusur kuzucum
ilayda26 geçmiş olsun canım umarım eşinin ameliyatı iyi ve başarılı geçer ve tez zamanda kalkar ayağa. sen onu tabiki düşünüyorsun ama kendini ve bebğini de unutma tatlım. şimdiden acil şifalar dilerim
tarhancim sikintilar hepimizin hayatinda var canim onlarla basetmesek nasil yasarizki,ben kac gündür bayram geliyo diye üzülüyorum niye cünki tam 18 senedirli gurbetteyim kac sene oldu ailemin yanina olamadim bayramlari hic sevmiyom ben:çok üzgünüm:
derindeniz09 canım ben de 9 yıldır ailemden uzağım ve 4 yıl oldu evleneli bir kez onlar geldi ben daha kaç bayram geçti onların yanına gidemedim ama olsun eşimin de ailemin de canı sağolsun iyi olduklarını biliyorum ya o da yeter geçen bayram gitmeye niyetlendik tam yola çıkacağımız gece kanamam oldu biraz gidemedik herşeyde bir hayır vardır. sıkma canını artık kocaman bie aile olacaksınız nasılsa gönüller bir olsun. bu arada sen hangi şehirdesin?
nazlıcım hoşgeldin haftadaşım benim seni silermiyiz hiç aşk olsunopuyorumnanaktan
nazcım özel sektör insanı iliğine kadar sömürüyor işte. evde 5 dak boş vaktin olduğunu bilseler kapıya dayanacaklar. bu aralar ya biz her zamanki sert özel sektör şartlarına tahammül edemiyoruz, ya da bu patronlar ağırlaşmaya başladık diye bizden kurtulmanın yollarını arıyorlar. hamile bir çalışanı işten atamayacaklarını da bildikleri için canından bezdirme yolunamı gidiyorlar acabakaydirigubbakcemile3 ama yağma yok 32. haftaya kadar paşa paşa sskları yatırıp maaşlarımızı ödeyecekler. valla ben çok bilendim hele bir işten çıkarmaya kalksınlar avukatın yanında alırım soluğu. hem hamileyken işten çıkardıkları için hemde ssk mı asgari ücretren yatırıp düşük gösterdikleri için şikayet ederim onları. ben bu haldeyken gözümün yaşına bakmayanın ben de bakmam gözünün yaşına...
canımsın yaaa kıyamam bitanem sen boşver o dengesiz insanları canım benim yaa ne demk inşallah hiç bişey olmayacak canım sakın canını sıkma telefonlarada bakma canım offf yaa çok kızdım yaa bitanem biliyorum canım sen çok zorluklar atlattın bitanesi inşallah bunuda atlatacaksın ama bol bol dinlen canım sakın milletide dinleme boşver onları:1hug:
canım çok geçmiş olsun yat dinlen sürekli merak etme tekrar yerıne gelır bebişin moralını bozma sakın.sakin sakin dinlen..ağır kaldırdıgın ıcın olmus demekkı güzelim..gereklı ihtiacların ıcın kalk sadece onun dısında hep yat bence tatlım daha cabuk toparların çünkü.
Zehir cim: çok geçmiş olsun nolur kendine çok dikkat et umarım en kısa zamanda tehlike geçer bebişin seni çok üzmez inşallah. iyi dinlenmeler sana allah bi daha verir diyenleri çok takma kafana akılları sıra teselli ediyorlar. allah önce bunu korusun sana kavuştursun canım. daha sonra tabiki yine verecek bebişine kardeş lazım dimi ama
zehir canım çok gecmiş olsun tatlım ya.....
bebişini düşün sen boşver dışardan öle saçma sapan konuşanlara,sen bebişine bak olurmu,eltinin çocuklarına artk bakamzsın canım bu durumda sende iyilik yapmak istemişsin ama yapcak baska bşi kalmamış sana tatlım......
zehircim... çok üzüldüm cnım.. dua edicem bol bol seninve bebeğin için.. keşke kucaklamasaydın cnım.. iyilik yapmakistemişsin ama cnm kendine zararı olmuş biraz... ama cnm dr.unu dinlebol bol dinlen.. sadece ihtiyaçların için kalk gezinme fazla.. inşallah bebeğin olması gereken yere çıkıcaktır cnm.. içini ferah tut.. inş. bebeğin seni daha fazlakorkutmaz ve üzmez cnmm opuyorumnanaktan hemn kayınvaliden fln da varmış yakınınızda sanırım.. o neden bakmadı ki cnım yaa.. ama bundan sonra kolu da ağrısa bakıcak artık.. sen bundan sonrasadece kendini ve bebeğini düşün ve hiç kalkmadan istirahat et cnım.. inş. en kısa sürede iyileşirsiniz :Saruboceq:
Geçmiş olsun cnm yaa.Dikkat et kendine.Kaç haftalıktın bu arada CADIARZU
canm dikkat et kendine yaa hamiş iken 5 kilo taşmayn diyolar sen on kilo maşallah allah korusun allah şifa versin sana canm geçmiş olsun
zehircanım geçmiş olsun dikkat et kendine aman deyim ha. boşver sen edeceğin yardımı etmişsin bırak biraz da başkaları sana yardım etsin
cok sagolun arkadaslar.destekleriniz ve güzel sözleriniz icin tesekkur ederim
bugun daha iyiyim,fakat kalkarken ya da dönerken agrim oluyor beni bayagi bi zorluyor
bebegim 19 haftalik oldu cok sükür ,
eltimin benden baska kimi kimsesi yok ,kaynanamda zaten bakmamak icin Türkiyeye kacti gecen hafta
anlicaginiz yapayalniz kaldik (ki hep yalnizdik ama neyse )
tek istegim eltimin ayak altindan kalkmasiydi,kendimce yardimci olmaya calistim
zaten haftada sadece iki kez gidiyor 1 bucuk saat sürüyordu kursu
14 kez gitmek zorunda malesef henuz 7 kez gitti
herseyden önce tabikide bebegim önemli benim icin
hepiniz iyiki varsiniz ...rabbim saglik versin bedenlerinize ve bebeklerinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?