2010 Nisan Anneleri

((( offff

günaydn ruzenin şeyma kendi adıma ii olmaya çalışytorum sizler naslsnz
birperi canım dinlenmek ne mümkün akşam misafirim var hazrlık yapmama lazm öğleden sonrada bi arkadaşa haber vermiştim dünden ona gidecem ben işlerimi haşlledeyim de orda dinlenirim artık

Sağol bizde iyiyiz çok şükür a.s.
Evet gıcık adam.Hadi kızlar hep beraber dövelim benim patronu...

Günaydın canım naıslsın?

Biz üç kişi hazırız nereye gidiyoruz Çok üzgünüm çoook klava:

seyma ,hacer,ayse,birperi hepinizin günü güzel gecsin inşlh...
bizde kahvaltımızı yaptık bi bakalım kk teyseleri napıyomuş dedik....

seyma ,hacer,ayse,birperi hepinizin günü güzel gecsin inşlh...
bizde kahvaltımızı yaptık bi bakalım kk teyseleri napıyomuş dedik....

Sağol cnm afiyet olsun.Benim biraz uyumam lazım gece pek uyuyamadım geç yatmıştım zaten sabahta erken kalktım.Bugün çok işim var uykusuz kalmıyım.Birşeyler atıştırıp hooopp devrilcem yatağa akannehir kaydirigubbakcemile3
Şimdilik hoşçakalın a.s.

günaydın kızlar nasılsınızz.
patron dövme timi kurmuşsunuz işiniz bitince bizim buralara da bi el atıverin olur mu kaydirigubbakcemile3

biz daha yapamadk oğlişim yatak keyfi yapacakmış hep benden önce uyanırdı bugün uyanmıyacakmş hikaye kitabnı okuyor yatağnda bey efendi ayy zaman gelecek karnmdakidemi böle büyüyecek yaa yerim ben onu rabbim hepimizin bebeğini sağlkla kucağına almay nasip etsin

kzlar mide bulants devam eden varmı yaa benim hala devam ediyor mah voldum artk yaa
dün kocişe diyom ben artk bu bebeği doğracam 4 ay daha bekleyemem mida bulantısı beni mahvetti

merhaba arkadaşlar sanırım bi 100-150 sayfa birikmiştir okumadığım gün içinde giremez oldum. akşamlarıda eşimden sıra gelmiyor. bişi yazıp çıkıyorum hemen. iyi dimi herkes.. dün listeyi yeniden düzenleme muhabbeti vardı sanırım beni silmeyin ben hepppp burdayım:))

günaydın kızlar iki gündür başım ağrıyor nedenini anlamadım:sm_confused:
sabah sabah benimde sinirim zıpladı gene:1shok:
bizim iş yerinde patron falan yok 3 şubeyiz patronlar ana şubede takılıyor
2 şubenin başında müdürler var her neyse biz arkadaşımla sabah 8.30 geliyoruz
iş başı 9 da pastanede kahvaltı yapıyoruzcokacimcoookbizim erken geldimizi biliyolar ya
mağaza sabah 8.30 açılcakmış temizlik yapılcakmış 9 da kasa açılcakmış:roflol::roflol:
olduuuuu canım dedim bende istem dışıdelikafaduldenhiç kusura bakmayın anlaşma anlaşmadır dedim lmaz:diğer şube öle yapıyor diyor yalancı:mymeka:
sanki orda tanıdığım yok

kafam kızıyor yavaş yavaş bırakıcam ben bu işi ortada kalacaklar kasiyerler geliyor gidiyor
bi eleman bulamadılar eee nerde benim gibi salak geç saate kadar kalsın:umursamaz:

nazlıcım hoşgeldin haftadaşım benim seni silermiyiz hiç aşk olsunopuyorumnanaktan

nazcım özel sektör insanı iliğine kadar sömürüyor işte. evde 5 dak boş vaktin olduğunu bilseler kapıya dayanacaklar. bu aralar ya biz her zamanki sert özel sektör şartlarına tahammül edemiyoruz, ya da bu patronlar ağırlaşmaya başladık diye bizden kurtulmanın yollarını arıyorlar. hamile bir çalışanı işten atamayacaklarını da bildikleri için canından bezdirme yolunamı gidiyorlar acabakaydirigubbakcemile3 ama yağma yok 32. haftaya kadar paşa paşa sskları yatırıp maaşlarımızı ödeyecekler. valla ben çok bilendim hele bir işten çıkarmaya kalksınlar avukatın yanında alırım soluğu. hem hamileyken işten çıkardıkları için hemde ssk mı asgari ücretren yatırıp düşük gösterdikleri için şikayet ederim onları. ben bu haldeyken gözümün yaşına bakmayanın ben de bakmam gözünün yaşına...

günaydın kızlarrrrrr. tatil geldi ya çok şükür enerji geldi

valla canım aynen katılıyorum sana yanlız benim şöle bir avantajım var
32. haftaya kadar çalışsam bile doğum parası alamıycam çünkü ssklı çalışma sürem
buna uygun değil :umursamaz:daha önce 6 aylık bir aram vardı ama eşim alacak inş
o yüzden katlanmak zorunda değilim bunlarasositosositosositososito

günaydın kızlar..

haftasonu koşturmacayla geçti, dün de evlendiğimden beri ilk kez temizlikçi aldım eve. ay ben alışmamışım işimi başkasının yapmasına, hem tuhaf geldi, hem her şeye kusur bulan uyuz kadınlar gibi sinir oldum kızcağızın yaptığı her işe.
yok valla bana göre değilmiş hiç yardımcı almak.. ama mecbur 15te 1 gelecek artık, göbek büyüdü, çok çabuk yoruluyorum, yetişemiyorum işlere..

geçmiş çok birikmiş, okuyamayacağım ama umarım haberler iyidir.

yakaladığım bi patron dövme muhabbeti var, ben de bi tuhafım bu sabah, solumdan mı kalktım ne keyifsizim, adres verin geleyim şekerler, adamları bi dövüverelim belki neşemiz yerine gelir..

günaydınn kızlarr. geçmişi okuyamadım çok işim var bugun izne ayrılıyorum :teytey::icecream:
inşallah herkes iyidir..

Geçmiş olsun cnm yaa.Dikkat et kendine.Kaç haftalıktın bu arada CADIARZU

canm dikkat et kendine yaa hamiş iken 5 kilo taşmayn diyolar sen on kilo maşallah allah korusun allah şifa versin sana canm geçmiş olsun

cok sagolun arkadaslar.destekleriniz ve güzel sözleriniz icin tesekkur ederim

bugun daha iyiyim,fakat kalkarken ya da dönerken agrim oluyor beni bayagi bi zorluyor

bebegim 19 haftalik oldu cok sükür ,

eltimin benden baska kimi kimsesi yok ,kaynanamda zaten bakmamak icin Türkiyeye kacti gecen hafta

anlicaginiz yapayalniz kaldik (ki hep yalnizdik ama neyse )

tek istegim eltimin ayak altindan kalkmasiydi,kendimce yardimci olmaya calistim

zaten haftada sadece iki kez gidiyor 1 bucuk saat sürüyordu kursu

14 kez gitmek zorunda malesef henuz 7 kez gitti

herseyden önce tabikide bebegim önemli benim icin

hepiniz iyiki varsiniz ...rabbim saglik versin bedenlerinize ve bebeklerinize

zehircanım geçmiş olsun dikkat et kendine aman deyim ha. boşver sen edeceğin yardımı etmişsin bırak biraz da başkaları sana yardım etsin

cok sagol canim,dikkat ettigimi saniyordum

ama megersem etmemisim iste :gitme:

eltim sagolsun bana her yardimi eder zaten canim,hersey karsiliklidir

aramizda iyi bir dayanisma var,birlik beraberlik icindeyiz cok sükür

zehircim, ben bikaç gündür giremiyordum.. şimdi bikaç sayfa geriye döndüm da öğrendim rahatsızlığını..

çok çok geçmiş olsun. aman yorma kendini. istirahat et, ağır kaldırma..

19 haftalık kocaman bi bebişin oldu annesi, sıkı sıkı tutunuyor sana, kötü düşünme hiç, iyidir o, sen kendine dikkat et yeter...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…