slm kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür yoktum özledim hepinizi:1hug:
iki gün önce bebeğimin hareketlerini ilk defa hissettim:asigim: çok güzeldi eşimi görseniz nasıl heycanlandı sanki duyacak gibi dinlemeye çalışıyo delikaydirigubbakcemile3
ama ondan sonra bidaha duyamadım aranızda en geç hisseden benim heralde bi kaç gün sonra inşallah net hissetmeye başlarım kız olduğu için daha geç hissedersin falan diyolar ama bilmiyorum
tam olarak hissettiğimiz zaman hergün duyabiliyomuyuz çok merak ediyorum bende duymak istiyorum artık
tarhancığım inan sırf gerilmemk için bu sen çalışmadım canım biliyormusun şimdi burdn sizi okudukca iyiki diyorum canım yaa neden anlamıyo bu insanlar hamile bir bayandan birde seninkiside bayan sanırım daha iyi anlaması yardımcı olması gerekirken benimde geçen seneki çalıştığım okuldaki müdürüm çok merhametsizdi ne yapsan adama yaranazsın rabbim öyle insanlardan uzak tutsun bizi iyikide çalışmamışım yaa
jnaz tatlım hoşgeldin....
valla gün içinde gene baya iş yapıyorsun sen, ben çalışıyorum ama akşam oldumu elimi bişiye sürmüyorum bahtaniyenin altnda yatıp tv izliyorum sonrada uyukluyorm.....
canım dikkat bebişede kendinede....
kızlarya hazır sizi bulmuşken bişey soracağım
az önce listeyi düzenledim ve toplamda 76 kişi görünüyoruzCADIARZU
ama burda paylaşımda bulunanlarımızın sayısına bakınca 15- 20 yi geçmiyoruzdur ve sürekli listeye eklenmek isteyenler var. bazen dikkat ediyorum listeye eklenince bu topiğe uğruyorlar mı diye ama yok
diyorumki yeni bi liste oluşturayım ve sadece burda sohbet eden arada birde olsa uğrayan arkadaşlarımız olsun msj yazımına da kilitleriz ve kendi güncellemelerimizide özel msj la yada profil msj ıyla bana bildirirsiniz
ne dersiniz?
liste topiği olduğu gibi kalsın dersenizde hiç bi değişiklik yapmam
slm kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür yoktum özledim hepinizi:1hug:
iki gün önce bebeğimin hareketlerini ilk defa hissettim:asigim: çok güzeldi eşimi görseniz nasıl heycanlandı sanki duyacak gibi dinlemeye çalışıyo delikaydirigubbakcemile3
ama ondan sonra bidaha duyamadım aranızda en geç hisseden benim heralde bi kaç gün sonra inşallah net hissetmeye başlarım kız olduğu için daha geç hissedersin falan diyolar ama bilmiyorum
tam olarak hissettiğimiz zaman hergün duyabiliyomuyuz çok merak ediyorum bende duymak istiyorum artık
canım benim yaa çok güzel bir duygu hissetmek değilmi anlatılmaz yaşanır tarzında bişey maşallah canım gitgide artacak merak etme bende artışı şu son 3 gündür algılıyorum canımcım ne tekmeler gelecek daha benim eşim sanırım şu an hissedemez ben bile kendim dinliyorum o zaman algılıyorum içimde kayıyo resmen tekme değilde bişeyler patlıyo balon balon tekme bir kere hissettim canımcım :lepi:slm kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür yoktum özledim hepinizi:1hug:
jnazcım bence de ii fikir. listeye yazıl, muhabbete katılma. olur mu ööle? biz sabahtan gelip giriyoruz buraya.
Bu arada bebeğin hareketlerini hala hissedeneyen bi ben kaldım sanırım. Benim kız uyuz çıktı. Bu şimdi bööle hareket etmeyip beni sinir ediyo. Yarın doğunca da hiç durmayıp beni sinir edecek biliyom ben malımı. Babasına çekmiş bu, bunun babasıda bööle.
Kizlar bugun doktora gittik, esim ameliyat olucak dizinden( Artik bir kaç ay yatar artik evde. Cani sagolsun. Bu ara ben domuz gribi asisina karsiydim, ama bana devleten mektup geldi, ben ve çocuklarim olsun diye. Bugun sordum doktoruma, yaptirayim mi diye, özellikle hamile kadinlar, obez insanlar, ve çocuklara geçiyormus. Asini içinde adjuvan dedikler sey olmadigi için yan etkisi yokmus. Bende asi olmaya karar verdim. ASi zaten bebege geçmiyormus. Sadece benim için, doktor dediki, 6-7 aylik hamiileyken atesin çikarsa (asi olmazsan) erken dogum yapabilirsin dedi. hayattimda grip olmadim ama yine de olayim dedim. Özelikle esim çok istiyor. Ben en çok esime uzulum, umarim ameliyat iyi geçer, ve tez zamanda sagligina kavusur kuzucum
derindeniz budebe hoşgeldiniz çok sakin bu akşam topik ben de başka topikleri geziyom o yüzden. derindenizcim pek heyecanlı gelmiş ama ...kaydirigubbakcemile3
Saol cnm.Benimkiler normal oldu sadece ilaçzemuszemusohh maşallagh yaa ne güzel bende çok istiyordum ikiz bebeğim olsun biri kız biri erkek olsun diyordum ailemizde de var belki tutar dedim ama çok küçük bi şans genelde sanırım tüp bebek olduğunda oluyor seniniki normalmi yoksa tüp bebekmi canım
Cnm başınız sağolsun toprağı bol olsun inş.Rabbim rahmet etsin :Saruboceq: Bebişine ve kendine dikkat et olur mu?Fazla üzme kendini a.s.günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
Özgecim gözün aydın seninde.Fazla çığlık atma da erken fırlamasın bebiş kaydirigubbakcemile3dn benim bebişim bize jest yaptı,üç kez öle kuvvetli depikledi anladım yani hatda babamızda analdı yani biz artık büyümüşüz,ayy bne çığlık çığlığa kaldım ,napimm işte ilk kez anne olduğumu tam anlamıyla hissettim....insan çömez olunca böle sevindirik oluyo demekki.....sonrada hiç durmadı bebişim......
sabahta aynı şimdi durgun demekki yoruldu yavrum uyuyo....
darısı basınıza kızlar......opuyorumnanaktan
Beğenmene sevindim cnm.Teşekkür ederim.Bizim küvette yenge hnmdan hediye =) eee 10 tane yeğenim var en büyüğü liseye yeni başladı.En küçüğü 3 yaşında.Naispleniyoruz bizde kaydirigubbakcemile3Çok güzel bi takım yaaaa.Malesef ki biz oda almayacağız..Yerimiz yok.Olsun ama oğluşumun yatakısı vaaar.Küvetsi vaaar.Kıfatleri vaarrr.Telsisi vaaarr.Mevlüt için yani kırkı çıkana kadar yatacağı beşiki bile vaarr(Teyzemiz verdi...)
Ama çok güzel takım canım bayıldım.İyi günlerde kullanın...
Gözünüz aydın cnm.Oğlumuz da hoşgelmiiiişş hihoyyytmerhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
Geçmiş olsun cnm yaa.Dikkat et kendine.Kaç haftalıktın bu arada CADIARZUmerhaba arkadaslar,nasilsiniz
eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor
dünden beri mahfolmus durumdayim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda
bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim
dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
Mesajını öyle bi zamanda okudum ki kaydirigubbakcemile3 Aşkın Nur Yengi dinlemek istemiştim bi kaç şarkıdan sonra çıkana bak2 ay nasıl dayanırım ben yaaaa...
Hayırlısı olsun cnm.Ben başladım yavaş yavaş.Aldığım oda takımı bu.ama ebatları farklı ikizlerim olduğu için rica ettik.Bunu sipariş verirken çekmiştim.Dün geldi ama henüz tam yerleşmedi yerleşmiş halini de eklerim inşSelam kızlar doktorun söylediğine göre tahmini doğum tarihim 16 nisan 2010.allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.20. haftadayım bebişimi şimdiden özledim zaman geçmek bilmiyor.bebek odasını yapmaya başlayan var mı eşim erken diyor bende beklemek zorunda kaldım.
ay uykum geldi kızlar ben kaçar....iyi geceler.......
napiyim canim yaa ölee yazem dedimmicimdenn geldi bu aralar cok degisik duygular tasiyorum ya cok neseli yada cok hüzünlüyümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?