2010 Nisan Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalım bikaç gündür yoktum özledim hepinizi:1hug:
iki gün önce bebeğimin hareketlerini ilk defa hissettim:asigim: çok güzeldi eşimi görseniz nasıl heycanlandı sanki duyacak gibi dinlemeye çalışıyo delikaydirigubbakcemile3
ama ondan sonra bidaha duyamadım aranızda en geç hisseden benim heralde bi kaç gün sonra inşallah net hissetmeye başlarım kız olduğu için daha geç hissedersin falan diyolar ama bilmiyorum
tam olarak hissettiğimiz zaman hergün duyabiliyomuyuz çok merak ediyorum bende duymak istiyorum artık

A.S CANIM HOŞGELDİN. Artık sık sık tepikler BEBİŞİN şöyle sırtüstü uzanınca.Babasıda hisseder..opuyorumnanaktan

Kızlar iyi akşamlar, nasılsınız?
Ezgicim ben bu haftalar artık hergün hissediyorum. Seninde başlar bugün yarın düzenli hissetmeler. Elin göbüşünde duruyorum sürekli. :teytey:

Kızlar diğer ayların topiklerine baktım. gelceğimiz ne olacak diye. Aman aman ocak annelerin göbüşleri görünce şok oldum. :1shok: Vay bizde öyle olacağız.

ahhh zeyracım ekonomik şartlar zorlamasaydı bende bu aralar bırakırdım. fakat eşim işsiz ve bebek geliyor diye taşındık 2 ay önce. hamile çalışanların haklarından haberleri yok bu insanların. ve evet benim patronlarım karı-koca adamdan değil kadından çekiyom. birde 2 çocuk annesi bu kadın... valla sen en iyisini yapmışsın canım iş kaçmıyo ya bebişler az büyüsün yine çalışılır.

aynı ruzenincim. akşamları yan gelip yatıyom. zaten ben kayınvalidemle oturuyom. çalışıyorum diye bana bi iş bırakmıyo saolsun gün içinde yapıyo. oda emekli hemşire çalışan bayan olmanın zorluklarını biliyor hakkını ödeyemem onun..

jnazcım açıkcası çok iyi düşünmüşsün. listenin bu hali beni de huzursuz ediyor. hiç tanımadığım görmediğim bir sürü isim var. bence en iyisi sıfırdan bir liste oluşturmak hepimiz sana yazarız son güncel bilgilerimizi. yeni gelenler ara sıra girenler de sonuçta bilgilerini yazarlar. takip daha kolay olur:lepi:

gözün aydın canımmmm havalara uçuyosun bugün deseneopuyorumnanaktan

jnazcım bence de ii fikir. listeye yazıl, muhabbete katılma. olur mu ööle? biz sabahtan gelip giriyoruz buraya.

Bu arada bebeğin hareketlerini hala hissedeneyen bi ben kaldım sanırım. Benim kız uyuz çıktı. Bu şimdi bööle hareket etmeyip beni sinir ediyo. Yarın doğunca da hiç durmayıp beni sinir edecek biliyom ben malımı. Babasına çekmiş bu, bunun babasıda bööle.

canım benim yaa çok güzel bir duygu hissetmek değilmi anlatılmaz yaşanır tarzında bişey maşallah canım gitgide artacak merak etme bende artışı şu son 3 gündür algılıyorum canımcım ne tekmeler gelecek daha benim eşim sanırım şu an hissedemez ben bile kendim dinliyorum o zaman algılıyorum içimde kayıyo resmen tekme değilde bişeyler patlıyo balon balon tekme bir kere hissettim canımcım :lepi:

ademirciğim valla sen şöyle buraya her saat gelsene kız beni çok güldürüyorsun sözlerinle yaa senin koca ne yaptı sana kız bu kadar adamcağız baksana çalışmaya gidecek demiştin sizin için çalışıyo kulakları çınlıyordur yazık gerçi benim babamda hep derdi kızım işgüzarlığı olarak bana çekmiş inatlığı anaya çekmiş derdi yani bizdemi böyle olcaz şimdi valla bi doğsun bakalım kime neresi çekmiş anlayacağızkaydirigubbakcemile3

ademirciğim valla sen şöyle buraya her saat gelsene kız beni çok güldürüyorsun sözlerinle yaa senin koca ne yaptı sana kız bu kadar adamcağız baksana çalışmaya gidecek demiştin sizin için çalışıyo kulakları çınlıyordur yazık gerçi benim babamda hep derdi kızım işgüzarlığı olarak bana çekmiş inatlığı anaya çekmiş derdi yani bizdemi böyle olcaz şimdi valla bi doğsun bakalım kime neresi çekmiş anlayacağızkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

Ayol ne çalışması. Dün aradım arkadaşlarıyla içmeye gitmişler. Ayık kafa çekilmiyo tabii kurs... Valla herifimin huyu da aynı. Şimdi daha erken deyip oturuyo ya, ben sancım başlamış hastaneye giderken yol üzeri durur bi alışveriş merkezinde alışveriş yapar bebeğe. Çok üzgünüm çoook

biz geldikkk oğluşumla .akşam misafirim vardı daha yeni girebildim aklım burda kalıyo yaaaaaaa........

derindeniz budebe hoşgeldiniz çok sakin bu akşam topik ben de başka topikleri geziyom o yüzden. derindenizcim pek heyecanlı gelmiş ama ...kaydirigubbakcemile3

Kizlar bugun doktora gittik, esim ameliyat olucak dizinden ( Artik bir kaç ay yatar artik evde. Cani sagolsun. Bu ara ben domuz gribi asisina karsiydim, ama bana devleten mektup geldi, ben ve çocuklarim olsun diye. Bugun sordum doktoruma, yaptirayim mi diye, özellikle hamile kadinlar, obez insanlar, ve çocuklara geçiyormus. Asini içinde adjuvan dedikler sey olmadigi için yan etkisi yokmus. Bende asi olmaya karar verdim. ASi zaten bebege geçmiyormus. Sadece benim için, doktor dediki, 6-7 aylik hamiileyken atesin çikarsa (asi olmazsan) erken dogum yapabilirsin dedi. hayattimda grip olmadim ama yine de olayim dedim. Özelikle esim çok istiyor. Ben en çok esime uzulum, umarim ameliyat iyi geçer, ve tez zamanda sagligina kavusur kuzucum

tarhancığım bende oğluma örgü bebek battaniyesi bakıyorum,aslında çok ta ihtiyaç değil ama hoşuma gidiyor.gerçekten topik çok sakin.......

canım inşallah eşin bir an evvel sağlığına kavuşur.canım bende aşı olmayı çok istiyorum ama benim doktorum olma diyor.bazen diyorumki doktora söylemeden bize gelecek aşıdan yaptırsam mı*çok kararsız kaldım canım ya....

derindeniz budebe hoşgeldiniz çok sakin bu akşam topik ben de başka topikleri geziyom o yüzden. derindenizcim pek heyecanlı gelmiş ama ...kaydirigubbakcemile3

napiyim canim yaa ölee yazem dedimmicimdenn geldi bu aralar cok degisik duygular tasiyorum ya cok neseli yada cok hüzünlüyümm

Merhaba kızlar nasılsınız?Bende ancak girebildim geçmişi okumamda bayağı zmn aldıakannehir
Saol cnm.Benimkiler normal oldu sadece ilaçzemuszemus
günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
Cnm başınız sağolsun toprağı bol olsun inş.Rabbim rahmet etsin :Saruboceq: Bebişine ve kendine dikkat et olur mu?Fazla üzme kendini a.s.

Özgecim gözün aydın seninde.Fazla çığlık atma da erken fırlamasın bebiş kaydirigubbakcemile3

Beğenmene sevindim cnm.Teşekkür ederim.Bizim küvette yenge hnmdan hediye =) eee 10 tane yeğenim var en büyüğü liseye yeni başladı.En küçüğü 3 yaşında.Naispleniyoruz bizde kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
Gözünüz aydın cnm.Oğlumuz da hoşgelmiiiişş hihoyyyt

Geçmiş olsun cnm yaa.Dikkat et kendine.Kaç haftalıktın bu arada CADIARZU

2 ay nasıl dayanırım ben yaaaa...
Mesajını öyle bi zamanda okudum ki kaydirigubbakcemile3 Aşkın Nur Yengi dinlemek istemiştim bi kaç şarkıdan sonra çıkana bak
Bu dünyanın malesef çivisi çıkmış
Herkes kendi canından canından bıkmış
Hayat bazen düşeş bazen de hep yek
Bu dünyanın kahrını çek babam çek

Senin patrona uyuz oldum yahu.Sen sinirlenmemeye çalış yine de kötükedihüso

Hayırlısı olsun cnm.Ben başladım yavaş yavaş.Aldığım oda takımı bu.ama ebatları farklı ikizlerim olduğu için rica ettik.Bunu sipariş verirken çekmiştim.Dün geldi ama henüz tam yerleşmedi yerleşmiş halini de eklerim inş

Son düzenleme:
ilaydacım çok geçmiş olsun. desene ikiniz de evde yatacaksınız doğumdan önce hayırlısı olsun.
ben aşıyı olmak istemiyorum grip tanıdığım birilerine bulaşmadığı sürece de olmayı düşünmüyorum. ancak o zaman paniklersem karar değiştirebilirim. bebeğe olası etkileri bilinmeyen bir aşıyı yaptırmak fikri beni geriyor. zaten ne o aşıyı üretenlere ne getirenlere ne de vuranlara güvenmiyorum ben.

ay uykum geldi kızlar ben kaçar....iyi geceler.......

iyigeceler canımm

napiyim canim yaa ölee yazem dedimmicimdenn geldi bu aralar cok degisik duygular tasiyorum ya cok neseli yada cok hüzünlüyümm

ne güzel ben pek neşeli olmıyorum daha çok yorgun ve güçsüz hissediyorum kendimi. hamilelikle birlikte sıkıntılar beni çok zorladı galiba:sinifsinif:

tarhancim sikintilar hepimizin hayatinda var canim onlarla basetmesek nasil yasarizki,ben kac gündür bayram geliyo diye üzülüyorum niye cünki tam 18 senedirli gurbetteyim kac sene oldu ailemin yanina olamadim bayramlari hic sevmiyom ben:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…