neyse canlar iyigeceler diliyorum sizlere
seymacim sende dikkat et kendine sen 3 can tasiyorsun okmi
başiniz sağ olsun canm ya allah geride kalanlara sabr versingünaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
maşallah canm az olsun kilosu önemli değil yaa ssalkl olsundakıslarrr biz geldik doktordan::)))
maşallah sağlığımız çok iyi kilomuz boyumuz herşeyimiz normal
3lü testimizin sonuçları normal hiç bir anarmallik yok kilomuz 360 gr
bana az geldi ama doktor çok normal dedi bende rahatladım...
ayaklarını gördüm yüzünü gördüm omurgasını gördüm kalp atışını duydum
yopaç gibi bi oğlum var maşallah teyzeleri
ay şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yazarım heee bu arada kramplarım için magnezyum verdi
miğde yanmam için şurup verdi inş iyi gelir
seninde cinsiyet belli olsu dars başma inşallah geçmiş olsun bu aradamerhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
canm dikkat et kendine yaa hamiş iken 5 kilo taşmayn diyolar sen on kilo maşallah allah korusun allah şifa versin sana canm geçmiş olsunmerhaba arkadaslar,nasilsiniz
eskisi kadar nete giremiyorum artik, pek firsatim olmuyor
dünden beri mahfolmus durumdayim
3 gün öncesi cok agir bir sanci gecirdim,eltimin iki cocuguna bakiyorum ,kendisi ehliyet kursuna gittigi icin
bebegi 7 aylik/10kilo kafamçokkarıştı ,kizi ise 3 yasinda
bebegi durmadan agladigi icin mecburen kucagimda susturmaya calistim
onlar gittikten sonra cok siddetli sanci yasadim ve o gunden bu yana agrilarim sizi seklinde hic durmadan devam etti
artik dün is yerimden cikinca hemen doktora gittim mafoldumben ,sanci makinesine bagladilar beni
sancilarim 2nin uzerinde seyretmesi gerekirken 8lere firlamisti,halbuki gecen hafta sifirin uzerinde dümdüz seyir halindeydi mafoldumben
hemen ultrasona aldi,tek dusundugum kalbi atiyormuydu
cok sükür ki atiyordu ama rahmimde iyi gitmeyen birsey vardi,hastaneye sevkettiler
bebek rahimden cikmak icin asagiya baski yapiyormus ve oldugundan asiri hareketliymis buda agrilara sebeb oluyormus
serum taktilar eve yolladilar,calismam yasaklandi bir tek yaticakmisim
dua edin nolur bebegime bisey olmasin mafoldumben
hepinizi ve bebislerinizi öpüyorum rabbim onlari sizlere bagislasin,simdi yatmaliyim
bende çok karşym yaa d.aşısna güvenemiyorum yaa eşimde kesinlikle diyor zaten baksana haberlerde duyduğum kadaryla korumuyormuş bilim adamlar başka aş için çalışıyorlarmış eçmiş olsun bu aradaKizlar bugun doktora gittik, esim ameliyat olucak dizinden( Artik bir kaç ay yatar artik evde. Cani sagolsun. Bu ara ben domuz gribi asisina karsiydim, ama bana devleten mektup geldi, ben ve çocuklarim olsun diye. Bugun sordum doktoruma, yaptirayim mi diye, özellikle hamile kadinlar, obez insanlar, ve çocuklara geçiyormus. Asini içinde adjuvan dedikler sey olmadigi için yan etkisi yokmus. Bende asi olmaya karar verdim. ASi zaten bebege geçmiyormus. Sadece benim için, doktor dediki, 6-7 aylik hamiileyken atesin çikarsa (asi olmazsan) erken dogum yapabilirsin dedi. hayattimda grip olmadim ama yine de olayim dedim. Özelikle esim çok istiyor. Ben en çok esime uzulum, umarim ameliyat iyi geçer, ve tez zamanda sagligina kavusur kuzucum
ayşecim sabır bebeklerimiz için 2 ay daha sabır yapcak bişey yok canımopuyorumnanaktan
canımın içi.. sakin olmaya çalış lütfen.. bu patronların hepsinin aynı olduğunu düşünmeye başladım artık..klava: .. bebeğinin üzülmesine izin verme anlayışsız insanlar için değmezz.. insan sevdiği değer verdiği kişilerin sözlerine üzülür yerimseniben babanız da bekliyomuş 1 saattir yyaa.. na rağmen izin vermediler demekki.. derken çıkıyomuşsun cnım.. iyi hadi geç de olsa sevindim.. opuyorumnanaktan
hehhe:)) ay çok güldüm demek saklıyor eşin,valla ben kaldırmıyorum bile salonun ortasında duruyo ben hemen yerleşiyorum içine ama varya bebişim çok rahat ediyor oda anası gibi keyifçi olcak ozaman acayip hareket ediyor......
Valla arabaya indim kocamı sakinleştirmeye çalışıyorum.Nasıl sinirlenmiş.Bana dedi ki doğuma kadar sürekli rapoR al.Parça parça dedi.Yoksa işten çık ne bu böyle dedi.Ben sizi yolda mı buldum dedi...Bende tamam dedim.Hadi patron raporu kabul etmezse dedim.Kabul edecek dedi.Etmezse SSK ya başvururuz dedi.Yasal işlem başlatırlar dedi.Bende biraz rahatladım...
günaydın kızlarrrr
hacercım ellerıne saglıkta guzelım neden yordun kendını okadar bırden hepsını yapma bıdaha hamıle hamıle..bebıste yoruluyo bak senle...
Beğenmene sevindim cnm.Teşekkür ederim.Bizim küvette yenge hnmdan hediye =) eee 10 tane yeğenim var en büyüğü liseye yeni başladı.En küçüğü 3 yaşında.Naispleniyoruz bizde kaydirigubbakcemile3
Mesajını öyle bi zamanda okudum ki kaydirigubbakcemile3 Aşkın Nur Yengi dinlemek istemiştim bi kaç şarkıdan sonra çıkana bak
Bu dünyanın malesef çivisi çıkmış
Herkes kendi canından canından bıkmış
Hayat bazen düşeş bazen de hep yek
Bu dünyanın kahrını çek babam çek
Senin patrona uyuz oldum yahu.Sen sinirlenmemeye çalış yine de kötükedihüso
yaa hiç sorma byle olcağın tahmin etmiyordum ama bidaha töbe yapmama vallah sabah zor ettim valla inleye inleye yatmşm gece sancyla uyandm zaten dedim şimdi düşük yapacam neyse şimdi azalmş biraz ama çok korktum ya bebeğimebişey olcak diye çok şükür yaa şimdi az ağrm var sağol canm bundan sonra dikkat edecem
aysecım cok üzüldüm canım ya nasıl patron bunlar böle..el insaf yani. bencede rapor al valla git ara ara doktorada.1 hafta bıle olsa ay ıcınde yeter ınsana..böle bölede zaten gün gelır..
Dayım aradı sabah..Oğluşunun kıyafetleri varmış eşyaları falan getirsem olur mu sana dedi.Tabiki dayıcım dedim.Ne demek seve seveopuyorumnanaktan
İnan valla bende uyuz oldum kötü adam.Bütün gece uyumadım.Sinirden sürekli dön dön dön yatakta ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?