2010 Nisan Anneleri

topigi okuyorum herkse planlar yapmis,kimisi kaynanasina gidecek kiminin annesin gelip bayram temizligi yapicak kimisi gezecek yerleri simdikten ayarlarimiz bile ama ben gurbetteyim bayram günü burada okullar acik ve göndermek zorundayim cocuklarimi okula:çok üzgünüm:

günaydın kızlar.
Kusura bakmayın kaç gündür yoktum...
Eniştemi pazar gunu kaybettik.Ondan dolayı giremedim.Bir geçmişi okuyayım geleceğim
başiniz sağ olsun canm ya allah geride kalanlara sabr versin
maşallah canm az olsun kilosu önemli değil yaa ssalkl olsunda
merhaba kızlar...umarım herkez iyidir...biz grip olduk((çok kötü değiliz ama kötüleşmekten korkuyorum...bu arada cinsiyetimiz belli oldu.......ERKEK.....canım oğlum geliyo....
seninde cinsiyet belli olsu dars başma inşallah geçmiş olsun bu arada
canm dikkat et kendine yaa hamiş iken 5 kilo taşmayn diyolar sen on kilo maşallah allah korusun allah şifa versin sana canm geçmiş olsun
bende çok karşym yaa d.aşısna güvenemiyorum yaa eşimde kesinlikle diyor zaten baksana haberlerde duyduğum kadaryla korumuyormuş bilim adamlar başka aş için çalışıyorlarmış eçmiş olsun bu arada

önce geçmişi okudum şimdi selam vereyim

günaydn güzel anneler naslsnz

dün ilk açlş ben yapaym dedim neyse açlş yaptım sonrada oğlişim netin kablosunu kopard bendde çaresiz akşam eşimi bekledim yapt çok şükür dü evimi temizledim halları sildim kanepeleri koltukları halı yıkama makinesi ile sildim daha doğrusu eşimle beraber yaptk yardım etti sağolsun şimdi yataktan çıkamıyom çok yormuşum kendimi hafif bi akıntım da varkaynana ile eltlı üstlü oturuyoruz ama hep misafirler bana geliyor o yüzden dipten yapmama lazımdı neyse bitti işşte evim mis gibi oldu yaa temizlik çok güzel valla yaa bugünde gezmeye gidecem haber vermişim du bakaym nasıl giedecem neyse açlırım biraz

zaten kimsecikler yok bende biiraz işim var yapaym çamaşr flan kahvaltmız da yapalm gelirim

günaydın kızlarrrr

hacercım ellerıne saglıkta guzelım neden yordun kendını okadar bırden hepsını yapma bıdaha hamıle hamıle..bebıste yoruluyo bak senle...

Valla arabaya indim kocamı sakinleştirmeye çalışıyorum.Nasıl sinirlenmiş.Bana dedi ki doğuma kadar sürekli rapoR al.Parça parça dedi.Yoksa işten çık ne bu böyle dedi.Ben sizi yolda mı buldum dedi...Bende tamam dedim.Hadi patron raporu kabul etmezse dedim.Kabul edecek dedi.Etmezse SSK ya başvururuz dedi.Yasal işlem başlatırlar dedi.Bende biraz rahatladım...

hıh bitane daha var bende öleyım battanıye salonda duruyor..aksam eve gidiyorum yemek faslı mutfak toplandıktan sonra elımde meyve tabagı salona gecıyorumm..

hooop kanepeye battanıyede üzerime sonra yavas yavas kaykıla kaykıla battanıyenın ıcıne vee hooppp bı bakmısım dizi bitmiş..:1closedeyes:

aysecım cok üzüldüm canım ya nasıl patron bunlar böle..el insaf yani. bencede rapor al valla git ara ara doktorada.1 hafta bıle olsa ay ıcınde yeter ınsana..böle bölede zaten gün gelır..

günaydın kızlarrrr

hacercım ellerıne saglıkta guzelım neden yordun kendını okadar bırden hepsını yapma bıdaha hamıle hamıle..bebıste yoruluyo bak senle...

yaa hiç sorma byle olcağın tahmin etmiyordum ama bidaha töbe yapmama vallah sabah zor ettim valla inleye inleye yatmşm gece sancyla uyandm zaten dedim şimdi düşük yapacam neyse şimdi azalmş biraz ama çok korktum ya bebeğimebişey olcak diye çok şükür yaa şimdi az ağrm var sağol canm bundan sonra dikkat edecem

Dayım aradı sabah..Oğluşunun kıyafetleri varmış eşyaları falan getirsem olur mu sana dedi.Tabiki dayıcım dedim.Ne demek seve seveopuyorumnanaktan
İnan valla bende uyuz oldum kötü adam.Bütün gece uyumadım.Sinirden sürekli dön dön dön yatakta ....

amannn haa agzından yel alsın guzelımm ...bugün sık sık yat uzat ayaklarını dinlen imkanın varsa canım benım.bişeycıgın kalmaz.

aysecım cok üzüldüm canım ya nasıl patron bunlar böle..el insaf yani. bencede rapor al valla git ara ara doktorada.1 hafta bıle olsa ay ıcınde yeter ınsana..böle bölede zaten gün gelır..

Öyle yapacam zaten ayın 1inde randevum var alacam 1 hafta rapor.Bıktım ama birperi bıktım.Ömrümü sömürdüler.Sen kimsinde benimle böyle konuşamaya hakkın var.Terbiyesiz adam.Bu arada yarın işe de gelecekmişiz...Akşama kadar.Pislikler...klava:valla sinirlerim bozuldu gene....

Bu patron sana erken doğum yaptırmasın kötükedihüso bak fazla sinir iyi değil dikkat et kendine yerimseniben

Günaydın kızlar.Nasılsınız bakalım?Birazdan uyuma faslına geçicem nerdesiniz sabahtan beri.Gece de kimsecikler yoktu ztn şakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…